Цитирай Първоначално написано от samoubiika
Цитирай Първоначално написано от Alderis
Чакай сега...пишете си всеки ден в Skype, но в училище не си говорите...така ли?? Ако да...как така и най-вече защо...не боли да говориш с някой...а още повече че той вече те е заговорил...

По темата:...до колкото разбрах сте първа година в това училище... намери общи приятели, така рано или късно ще отидете заедно на купон и ще разбереш какви са намеренията му. Разбира се нищо не ти пречи и да го поощряваш с усмивки да речем...
Има хора,които познавам от години,които не ми казват здравей...и мисля,че проблема е че ги е срам,защото съм по-малка...за да не си помислят нещо 'изтънчените' им приятели.
Давам пример с един Дидо.Познавам го от 6ти клас,а сега съм 9ти.През целия си живот сме говорили само 2 пъти.В скайп иначе е много мил.В смисъл,забавно е да се говори с него,шегаджия ии мн интересен човек,но е прекалено готин за 'момиче като мен',затова го е срам да ме поздравява...но ме изпива с поглед,което ме дразни...може да ме гледа 10 минути и да не ми каже "здравей"...явно тази дума е много скъпо струваща.
Друг пример,абсолютен антипод.Пацо пък се спуква да ми казва здравей и да прави така,че да го забележа.Ако не му кажа здрасти откача и ми се кара после ;д;д

Аз съм ткф човек,че който ми кае здрасти на даскало му отвръщам,но никога не започвам...освен ако не е наложително ;д;д познавам,не познавам,здрастито го има ;д;д но само в отговор ;д но иначе и зарибявки има...примерно ако ме кефи некой си му казвам здравей и той се чуди цял ден после от къде ме знае или по-скоро аз от къде го знам ;д;д

Раутата е там,че по-добре да не прибързваш и да казваш здравей само ако те поздравят.
Преди години ми се случи.Той се престори че не ме познава и ми каза "Ъъ...познавам ли те"...а човек,с който се познаваме от мн отдавна...та...по добре го остави той да направи крачката,но показвай интереса си по некф начин [/i]

Ами неговото "Здрасти" брои ли се за първа крачка? Или поне нещо от тоя род..Смисъл.. нали каза да не му казвам нищо първа, за да не се престори, че не ме познава. Иначе се опитвам да показвам интереса си.. Ходя им у стаята, гледам го поо...настойчиво..И така.. =]