Първоначално написано от
Alderis
Чакай сега...пишете си всеки ден в Skype, но в училище не си говорите...така ли?? Ако да...как така и най-вече защо...не боли да говориш с някой...а още повече че той вече те е заговорил...
По темата:...до колкото разбрах сте първа година в това училище... намери общи приятели, така рано или късно ще отидете заедно на купон и ще разбереш какви са намеренията му. Разбира се нищо не ти пречи и да го поощряваш с усмивки да речем...
Има хора,които познавам от години,които не ми казват здравей...и мисля,че проблема е че ги е срам,защото съм по-малка...за да не си помислят нещо 'изтънчените' им приятели.
Давам пример с един Дидо.Познавам го от 6ти клас,а сега съм 9ти.През целия си живот сме говорили само 2 пъти.В скайп иначе е много мил.В смисъл,забавно е да се говори с него,шегаджия ии мн интересен човек,но е прекалено готин за 'момиче като мен',затова го е срам да ме поздравява...но ме изпива с поглед,което ме дразни...може да ме гледа 10 минути и да не ми каже "здравей"...явно тази дума е много скъпо струваща.
Друг пример,абсолютен антипод.Пацо пък се спуква да ми казва здравей и да прави така,че да го забележа.Ако не му кажа здрасти откача и ми се кара после ;д;д
Аз съм ткф човек,че който ми кае здрасти на даскало му отвръщам,но никога не започвам...освен ако не е наложително ;д;д познавам,не познавам,здрастито го има ;д;д но само в отговор ;д но иначе и зарибявки има...примерно ако ме кефи некой си му казвам здравей и той се чуди цял ден после от къде ме знае или по-скоро аз от къде го знам ;д;д
Раутата е там,че по-добре да не прибързваш и да казваш здравей само ако те поздравят.
Преди години ми се случи.Той се престори че не ме познава и ми каза "Ъъ...познавам ли те"...а човек,с който се познаваме от мн отдавна...та...по добре го остави той да направи крачката,но показвай интереса си по некф начин

[/i]