- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жени отговаряйте..
Това не е вярно!!!Аз съм момиче,на което най-кратката връзка е 8 месеца!!!Никога не съм била (а и не бих била) с момче,към което нямам някакви по-силни чувства!!! ... Друг е въпроса,че не бих била и с момче,което не отстоява мнението си!!!Момче,което винаги се съгласява с мен (дори,когато аз самата знам,че се съгласява не защото му харесва,а защото иска да съм доволна) и което при някоя караница (макар и за нещо дребно) се изкарва виновен (макар да знае,че аз съм виновна) само и само да не се караме не е за мен ... Е сори,но не ми трябва безхарактерен приятел,който рядко изразява мнение,само защото иска аз да съм доволна!!!Освен това (както вече казах) тези момчета са прекалено еднообразни ... ,а една връзка не може да се гради върху еднообразие ... Колкото и силно да се обичат двама души след време всичко умира точно заради това ЕДНООБРАЗИЕ ... А и как няма да умира,като след време всичко става толкова машинално ... Вече знаеш,какво ще е следващото действие на половинката ти и интереса ти към него започва да се губиПървоначално написано от metodi1
![]()
Оффф пак започнах да философствам и да пиша романи,така че се спирам до тук![]()