- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Влюбените vol.2
...споко, всичко си има край.:P
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
e inache nqmashe da e interesno:P
Е аз не бих казал, че шото има край е интересно... интересното е, че не знаеш кога ще дойде краят...![]()
до автора : мерси за просветлението ...
до останалите : останете си влюбени![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Евала. Тази тема ми хареса![]()
Животът е адът описан в Библията!
хмм интересна темамного голям замисъл е заложена в нея как няма да го схваните...само като прочетете обяснението и ви става ясно
![]()
ае ти собствена тема не можеш ли да си измислиш ми гледаш от мен е ... пфффф![]()
РаЗличеН СъМ..Не сЪъМ БаНаЛеН!ИдЕаЛен сЪм..не, чЕ СъМ НаХаЛеН!Не МожеШ Да Ме ИмаШ..Не чЕ Се НадУваМ!Скр0мен сЪм!Ут ФсичКи МоМчеТа,КуитУ ИскаШ Най-Мно0оГуУуУу СтрУвЪм
mn e luda lubovta sam se yverihv smisal s 4yvstvata si ni ponqkoga iskam da se samoybiq
Всичко си има край, но краят не винаги е нещо гадно
Може краят да бъде, когато свършат животите на двама много възрастни и влюбени хора, сгушени един в друг...![]()
понякога няма начало..
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Всичко има край - само салама има два края, нали така беше? .. Краят зависи единствено от самите нас и от това ако случайно дойде как ще го приемем - като край или като ново начало .
К'ва любов бе, най-обичам мене си![]()
И всички са егоисти, защото егоист е този, който се грижи за себе си, а не за мене.![]()
![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
всеки има право на мнениеПървоначално написано от jghgh
![]()