В компанията ми има едно момче...спомням си първия ден в който го видях..живее на 4тия етаж под нас(аз съм на 8я).Почна да се събира с моята компания и аз постепено се увличах по него и го харесвах цели 3 години.Аз тренирах баскетбол и това беше моята мечта,но всичко се съсипа и аз започнах да седя в нас.След като се бях управила след депресията един ден слязох долу и той се държеше коренно различно с мен по мило постоянно ме гушкаше, и един ден каза,че ме харесва,а аз винаги съм го чувствала повече от приятел.Почнахме да се сваляме той ме целуна беше прекрасно.Тръгнахме,но на другия ден почнахме да се караме,защото характерите са ни много различни.Ходехме,но миналата събота пак се скарахме и си поговорихме и аз му казах,че предпочитам да запазя прекрасното си приятелство отколкото като се нараним и да не се поглеждаме повече.Той ми каза откровено,че предпочита да е с мен отколкото приятелството ни.Аз просто му казах,че никой не искам да е наранен.Сега сме Best Friends,но тая седмица само той ми е в главата..толкова ми липсва..неговата подкрепа,ласка,целувка!Мно о съм объркана..много искам да си запазя приятелството,но постоянно мисля кога ще го вида..Просто не искам да го наранявам ;(;(;(

Моля Ви дайте ми съветче какво да прав.Много съм объркана ;(
Мерси предварително!