.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

цикъл- закъснява ми!

Момичета мн съм притеснена. Имам цикъл за 2ра година вече и сега ми закъснява с повече от месец. Секс не съм правила. Преди 2 седмици коремът ме болеше, но не ми дойде На някоя от вас този месец закъснява ли и? Ще се побъркам бече

Е споко бе човек. Успокой се би трябвало да ти дойде.Ако си толкова притеснена иди на лекар.

И на мен ми закъснява и то с 19 дена!Споко бе нормално е да ти закъснява по някога-може да се дължи на стрес, лекарства, диета, пътуване, промяна на климата и други причини!

При мен се беше получило така преди две години .... само че тогава два месеца не ми доиде .... а после тече 9 дни ... но мисля че е нормално

Аз имам цикъл от година и половина и на мен ми закъснява с 20 дена!Спокойно мисля, че е нормално!

мен ми закасня с 10 дена сега

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    просто не се е уравновесил...спокойно! и на мен ми беше така отначало

Успокой се. Понякога може да ти закъснее заради климата, напрежение, заболяване и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Кубрат
    Без паникаааа... Първите 2-3 години няма как да ти е редовен... И за напред сигурно ще се случва да ти закъснее с дни или седмици... Не се притеснявай за нищо На мен лично последния път ми закъсня с 2 месеца и малко така бях пооткачила, ама дойде ми, всичко е 6 вече
    Ко речи ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си