- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ... ???
жените никога не знаят какво искат....Какво искат жените ... ???
"не знам какво искам ама съм сигурна. че го искам"![]()
![]()
![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
На всеки етап от живота си искаме различни неща..Поставяме си цели,постигаме ги и така...Така,че във всеки един етап в живота ни искаме или поне аз искам различни неща,желая,копнея и искам да се развивам като личност....Почти никои не може да даде отговор на този въпрос,защото все нещо не ни достига и го искаме...и така е непрекъснато.Когато сме били малки момиченца сме плакали за кукли и играчки...Сега вече,когато сме по-големи искаме други неща имаме други желания и цели....И такам.Това е моето мнение!![]()
повечето жени искат любов и сериозност от мъжката аудитория.има такива,които не искат нищо сериозно...
Andreev не си прав за това,че никога незнаем какво искаме.не е вярно!аз примерно винаги съм на ясно какво искам да имам и постигна.има и мн други жени като мен.всъщност доста често знаем какво искаме,просто незнаем по какъв начин искаме да го получим![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ако се фокусираме само върху любовта:
искам мъж с характер, но не инат.
искам романтик, но не лигльо.
искам обич, грижа и внимание, но искам и въздух.
искам да знам, че държи на мен, но и че ще ме пусне да си отида, когато пожелая.
искам да остане до мен, когато ми е зле, дори да съм му казала да се маха.
искам понякога просто да ме гушне силно - така сякаш няма никога да ме пусне.
искам да виждам в очите му думите "обичам те!", не да ги слушам постоянно.
искам да знам, че ревнува ужасно и от всички, но ми има доверие.
искам да знае какво искам без да трябва непременно да му го казвам.
искам да знае какво искам, дори когато аз не зная.
искам ... only everything!
(в общи линии искам невъзможни неща, но, колкото и да ми е криво, разбирам, че мъжете не четете мисли, така че се задоволявам и с усилията да ми се угоди)
... so much to live for, so much to die for ...
gree_girl написа:
Искам момче, което да ме обича и аз него,
искам да постигам всичко, което реша,
искам някой да ме гушка,
искам да ми е весело,
искам да няма хора, които да ме дразнят,
искам хората около мен да не се филмират толкова за глупости, да не преиграват, да са истинси и да не ссе правят на такива каквито не са,
искам да не гледам чалъмите на познатите си
искам хората просто да са истински!
мхм![]()
искаме едни и същи неща ;д;д ако го намериме ше се бием да знаеш!Първоначално написано от insanity_666
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Аз лично искам мъж, мъж който може да задоволи всяка една моя потребност, дори и каприз.Мъж който да ме приема такава каквато съм, който няма да мрънка заради недостатъците ми, а ще оценява положителните качества, които притежавам...
Тааа, дамз на този етап искам мъж! (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Никога няма да разберем.Първоначално написано от FaShiOn_k3
Трябва да си нежен,но и да
си силен и груб,трябва да си
мускулест и слаб и да имаш коремче,
трябва да и угаждаш и същевременно
да отстояваш позиция и...
...трябва да съществуваш![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Искам от един мъж само две неща: да е мил и добър....... Какво толкова искам от един мултимилионер, бее.... пууу![]()
Шегувам се
Разбирателство, искреност, любов.... аз лично искам просто и единствено щастие.... щом го има значи всичко е наред.![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
s moq priqtel ..vinagi vliubeni i..hubav jivot ;]Първоначално написано от be_true
oFfF I Az V mOMeNtA nZ kFo iSkAm
(sun)~{}*
isakm nqkoi koito da me uvajava i obi4a a ne nqkoi kreten koito da me zareje na 2 cedmica
Аз искам някой да ме обича истински![]()
I L0VE MY FRIENDS
чета ви мненията и се чудя - по форумите всичките пишете така, а като изляза някъде едно момиче няма,което да го интересува това - всичките ги интересува как е облечено момчето и дали слуша къща и течноПървоначално написано от dddeni
![]()
Първоначално написано от be_true
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Искам да съм с човек,когото обичам и той мен също
Искам да постигна целите си
Искам да съм щастлива![]()
![]()
![]()
Ами..аз съм жена и не мога да ти отговоря пълно на този въпрос, за това ще кажа само, че жената постоянно иска нещо и то в добро качество и голямо количество, ако пък не и го предоставиш, те чака...
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
каквото сте заискали всички ама.... все едно ще го получите![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
кво искат ли??? .... всяка е различна примерно едни искат любов и пари,,други искат пари и любов,,,трети-само любов(забележи!!!),,,а четвърти-само пари ,,,![]()
![]()