- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ... ???
айде сега да разберем отговора на най-известния сред мъжката аудитория въпрос ... Какво искат жените ??? хихи :P
РаЗличеН СъМ..Не сЪъМ БаНаЛеН!ИдЕаЛен сЪм..не, чЕ СъМ НаХаЛеН!Не МожеШ Да Ме ИмаШ..Не чЕ Се НадУваМ!Скр0мен сЪм!Ут ФсичКи МоМчеТа,КуитУ ИскаШ Най-Мно0оГуУуУу СтрУвЪм
Ne znaqt kakvo iskat,no go iskat vednaga i to napraveno po vazmojno nai-dobriq nachin![]()
малко кофти въпрос... аз съм съгласен, че понякога не знаят самите те какво искат.ама пък като не знаят какво искат, защо го искат тогава?![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Аз искам мляко с какао, романтична комедия и приятелят ми до мен.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vsi4ko i to vednaga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
Искам много гушкане, китайска храна, хубав секс и да ме обича гаджето мнооого...![]()
Искам момче, което да ме обича и аз него,
искам да постигам всичко, което реша,
искам някой да ме гушка,
искам да ми е весело,
искам да няма хора, които да ме дразнят,
искам хората около мен да не се филмират толкова за глупости, да не преиграват, да са истинси и да не ссе правят на такива каквито не са,
искам да не гледам чалъмите на познатите си
искам хората просто да са истински!
Искаме всичко! Айде, доволни? Най-лошите сме![]()
Животът е адът описан в Библията!
ха... това никой не го знае, дори и те самите...![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Като цяло - почти всичко, най вече материални лайна...с предимство са нещата които не могат да имат![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Искам много, но не всичко.
Също и давам много - но не всичко...
Но най-важното за мен е един човек да е искрен.
Ама... различни жени, различни искания![]()
gospojata po geografiq kaza : " Mujete sa ednakvi , jenite sa razli4no...gadni " ... sledovatelno znaem vs muje kvo iskat.. no edva li 6te mojete da razberete kakvo iskat vs momi4eta.. a tva 4e go iskat sega ne zna4i 4e vinagi 6te e taka... i tva 4e edno momi4e go iska, ne zna4i 4e i dr iskat tfa... Abe ob6to vzeto tfa e tup vupros... taka 4e trudno 6te se izmisli po-umen otgovor ;D
зададох този въпрос на 1 моя приятелка веднъж и тя ме попита " чесно ли " и аз викам кажи .. " и ние не знаем какво искаме .. " така че никой не може да ме убеди в противното ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Искам да съм щастлива.
И те не знаят какво искат!!!
Walk with me now, fly with me later...
аз лично искам най-доброто от най-доброто и ВСИЧКОООООООООООООООООООО ОООООООООО![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз искам да бъда желана, глезена и обожавана![]()
principno vaprosa zadaden povreme na skandal.. moje i da skalapa ne6to koeto malko da obesni kakvo iskam ama tova e za moemnta.a principno... lubov,ve4no lqto mn 6okolad hubav film i kajat mi do mene
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
аз искам всичко :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и аз искамм такааПървоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Истински приятел
Осъществени цели
Любов
Повечето казаха, че жените не знаят какво искат.. мен ако ме питате това си е баш заблуда на противника!![]()
искам някой който да ми показва че му пука за мен. Пак и то е доказано че жените обичет с ушите сиА иначе с приятеля си най-обичам да се душкам на някоя пейка в градската
![]()
животът е като детска дрешка - къс и наакан....