.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Най-нормален въпрос

Здравейте, аз съм 15 годишно момиче без психични отклонения. Не че има значение към темата, но за да си изградите представа за мен - абсолютно нормална съм, не съм правила секс, не си го и помислям още, иначе се смятам за информирана.

Харесвам се като цяло, но имам малък комплекс от гръдната си обиколка. Нямам възможност да тренирам и потърсих други варианти. От един друг форум ми предложиха следния вариант:
    Противозачатъчно Три Регол, заради женските хормони. Те са по 21 в опаковка и започват да се пият в първия ден от цикъла. Всяко хапче е обозначено с цифра - първият ден се пие първото хапче, вторият - второто и т.н. Струват около 4-5 лв. За тези 21 дни гръдната обиколка пораства с 2-4 см.

И тъй като ми се струва прекалено хубаво, за да е истина...
    Искам да знам дали е напълно безвредно, дали няма някакви странични ефекти - уголемяване на други обиколки (не е особено желателно) или разстройване на организма.

Предпочитам мнение да изказват компетентните. Забелязвам, че Sports_girl дава наистина обосновани мнения, ще се радвам, ако тя даде своето.

Благодаря предварително!

Добавям:
    Не е заради момче, имам си страхотен приятел.
    Мразя боза! Бррррр!
    За космите си има коламаска.

Ами щом има хормони значи 100% влияе не само на гръдната обиколка!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Пий бозица,за да имаш харна цица!

Цитирай Първоначално написано от CattleProd
    Пфу, пропуснах да отбележа, че мразя боза. Повръща ми се от нея.

Re: Най-нормален въпрос

Цитирай Първоначално написано от de_ge
    Здравейте, аз съм 15 годишно момиче без психични отклонения. Не че има значение към темата, но за да си изградите представа за мен - абсолютно нормална съм, не съм правила секс, не си го и помислям още, иначе се смятам за информирана.

Харесвам се като цяло, но имам малък комплекс от гръдната си обиколка. Нямам възможност да тренирам и потърсих други варианти. От един друг форум ми предложиха следния вариант:
    Противозачатъчно Три Регол, заради женските хормони. Те са по 21 в опаковка и започват да се пият в първия ден от цикъла. Всяко хапче е обозначено с цифра - първият ден се пие първото хапче, вторият - второто и т.н. Струват около 4-5 лв. За тези 21 дни гръдната обиколка пораства с 2-4 см.

И тъй като ми се струва прекалено хубаво, за да е истина...
    Искам да знам дали е напълно безвредно, дали няма някакви странични ефекти - уголемяване на други обиколки (не е особено желателно) или разстройване на организма.

Предпочитам мнение да изказват компетентните. Забелязвам, че Sports_girl дава наистина обосновани мнения, ще се радвам, ако тя даде своето.

Благодаря предварително!
    Момче съм но ще се изкажа по въпроса . Значи според мен не е много правилно- първо - това си е ХИМИЯ - второ може и да ти порасне бюста- няма да е много ... сигурно може да ти съсипе организма.. не съм сигурен де. Аз пиех едни хапчета - за мускулна маса - това вече е съвсем друго нали - но все пак и това си е ХИМИЯ . Моето мнение е: аз не вярвам на тези неща (аз като пиех онези хапчета - си преебах жестоко организма - бъбреци и корем и какво ли не .. после доктори и т.н.).

И сега да ти кажа нещо - не се притеснявай че бюста ти не е голям - много ти пука ! Може пък след някоя друга година да ти порасне повече - имам братовчедка - която на 14 години нямаше никакъв бюст(беше си буквално - плоска) - сега е на 16 и мога да ти кажа че бюста и е много голям !

Ти си решаваш - но това си е химия .. според мен не е много добре да употребяваш тези неща - и друго - не се знае дали ще има някакъв ефект от всичкото това, и най лошо ще е ако ти окаже влияние на организма - ако си алергична към нещо и тези хапчета го съдържат, ще се увредиш.

Гледал съм много такива обяви - и за жени и за мъже и .. аз съм против това .

Но нека все пак - ако някое момиче е опитвало подобни неща (методи) да се изкаже по въпроса :P
    "Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
    "Съдбата помага на силните!"
    Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!

Хах пошегувах се , но моя съвет е да не пиеш хормони ако не искаш да се превърнеш в Мата Космата и тем подобни анимационни герой. Не мисля , че е нужно да вървиш срещу природата след като си създадена по този начин ...

п.п Един приятел казва : "Хубав , грозен АЗ СЪМ СИ"

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Абсолютно!
    Не рискувай!

Хах пошегувах се , но моя съвет е да не пиеш хормони ако не искаш да се превърнеш в Мата Космата и тем подобни анимационни герой. Не мисля , че е нужно да вървиш срещу природата след като си създадена по този начин ...

п.п Един приятел казва : "Хубав , грозен АЗ СЪМ СИ"
    Ох, забравих това за космите. Ужас.
    Да добавя, не е заради момче, имам си страхотен приятел, но просто заради самата мен... И бюстът ми е не просто малък, а микроскопичен.

То да бяха само космите....

Да добавя, не е заради момче, имам си страхотен приятел, но просто заради самата мен... И бюстът ми е не просто малък, а микроскопичен.
    Карай, страхотния ти приятел си те харесва и така, сигурна съм. Не се блъскай с глупости.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Карай, страхотния ти приятел си те харесва и така, сигурна съм. Не се блъскай с глупости.
    +1

Търкай ги с тоалетна хартия....

Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Търкай ги с тоалетна хартия....
    -1

аз ще ти кажа, че гърдите далеч не са най-важното в момичето.Ако си сладка и готин човек няма да имаш никакви ама никакви проблеми с мъжете!!!!! (момче съм)

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Традиционната медицина помага на едно и вреди на друго.
    Не те съветвам да пиеш хапчета за това, все пак никой не е умрял, заради това, че има малък бюст.
    Хапвай повечко сурови орехи всеки ден - това поне е безвредно (не знам дали помага, но са ми го споделяли)

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    +333
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    София
    И на мен са ми казвали, че е хубаво да се пият противозачатъчни. И то не по форуми, а възрастна жена. Казвала ми е, че освен, че има влияние върху гърдите, но и цикълът ти (ако е нередовен) се оправя, трае по - малко дни и болката в корема изчезва. Но не мисля, че тези противозачатъчни за 4 лв. са добри. По - добре е да отидеш на гинеколог и да ти предпише. Или поне да си вземеш по - скъпи. И аз го обмислям този вариант с противозачатъчните (главно заради цикъла.. а и заради гърдите пък ), но не искам да ходя на гинеколог, а не знам какви да си взема.

Град
    София
    ей мацка ... не прави тази грешка да пием хормонални хапчета на тази възраст. гърдите ти ще пораснат има време. до 25 години ще се уголемяват, допълнително уголемяване ще има и по време на бременността ти.

Пак ти давам съвет НЕ ПРАВИ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ

не е важен чак толкова бюста колкото какво имаш в главата

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    звучи тъпо и не съм го пробвала но четех в едно списание..май беше Джой...че ако си мачкаш гърдите те растът не не наисина звучи тъпо но пък може да пробваш
    in defense of our dreams...

Град
    некъде из Сливница...
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    звучи тъпо и не съм го пробвала но четех в едно списание..май беше Джой...че ако си мачкаш гърдите те растът не не наисина звучи тъпо но пък може да пробваш
    така е
    приятелката ми я бяха ударили силно в гърдите и лекар и беше казал че това щяло да стимулира растежа

Като го разбрах това редовно и предлагам масаж въпреки че няма особенна нужда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си