- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажааа
Как да кажа на момичето което харесвам че я харесва, немога да измисла нищо пък неща да изглеждам като някакъв глупак![]()
Сгреших въпроса.Какво да и кажа?
Нужно ли е да казваш? Не можеш ли да я хванеш за ръка, да я гушнеш, целунеш? Ако толкова пък е наложително да и кажеш и кажи "имам нещо повече от приятелски чувства към теб"... Много глупаво...
Животът е адът описан в Библията!
"Много те харесвам. Адски си сладка и много ме кефиш. Не знам дали нещо ще излезе между нас, ама айде да видим кво ще стане, ако идем на кино"![]()
Хмм...на дали бих могъл...Бтл това звучеше добре, други предложения?![]()
![]()
MOAAAAARRRRRRRRR!!!!!!!!!!!11111
Бате, в такива моменти не е много удачно да мислиш с главата си. Просто кажи т'ва което ти е на сърце![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Емий... друго друго...
"Имаш ли какво да правиш тая вечер? Нещо ми е скучно и искам да се поразходя на някъде? Ама не искам сам, искам с някое хубаво,забавно момиче. Тааа... Искаш ли тая вечер да се разходим?"![]()
po-dobre predpriemi nqkakva krachka,ako tq ti pokaje po nqkakav nachin,che si i simpatichen,zashtoto inache shte vi e mn neudobno,zashtoto
govorq ot lichen opit.V smisal ima edno momche ot klasa mi,koeto se opitva da se sbliji s men,no az po nikakav nachin ne go haresvam i taka de ..... uspeh![]()
Свърши...мерси за отговорите...
i kvo kat svur6i.. kvo stana... eee ...
На дали ше стане нещо....в което бях почти сигурен...
mi kaji kvo stana to4no... ako iska6.. ina4e jalko :[
Еми, просто по думите и стана ясно че няма да стане нищо,а отначало ме питаше дали съм пил нещо![]()
С уста.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
spored men si se postaral dosta s tova da izmisli6 kakvo da i kaje6 za da se otkaje6 tolkova lesno
spored men se e smutila i izrekla tazi malka laja az bih postapila tak ako me iznenada i neznam kakvo da kaja ti vse pak se podgotvq6e ot dosta vreme no tq e nqmala mnogo vreme da izmisli kavoo da kaje
za6to ne pogovori6 s neq otnovo moje i da sam prava
tova koeto ni ubiva ni pravi po silni
Не просто и казах, че нещо ми е странно и там незнам и аз какво и тя вика нищо не се е случило,споко... или нещо от сорта.И днеска в даскало не си казахме една дума аз само си седях някъде и слушах музика и ми беше тъпо, много съм злеее...
Хаиде бе момчета бъдете по смели в тия отношения,и ще еидите че няма да изгубите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Хах...и оттука ко праим![]()
На умна ли се правишПървоначално написано от dddeni
![]()
"Това което не ме убива, ме прави по-силен" от Пак казано... Глупав народ ей...
Абе има нещо вярно и в това...
Ами едно момче от нашия клас си признава на всички момичета в очите ... нз откъде идва тая смелостАми ако е в твоя клас може да я замериш с бележка в час и в бележката да пише че я хар и бла бла
Или пък по скайпа най-добре защото не я виждаш и сякаш тряабва да имаш повече смелост ама нз !
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]