- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекламата на Кит Кат
Хора, побърква ме този звук, когато рибките изяждат кит ката..
Исках просто да споделя.
И МЕН!![]()
Мани, мани, един път изскачаха някакви плодове из цялата страница.![]()
чак главата ме заболя
Бахти гадните риби![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не съм с Мозила.Първоначално написано от Lil' Dizz
Авант.
браузър на аванта![]()
Този профил не се използва!
Дееба гадните риби прости....повече кит кат няма да си купувам. Пак ме филмираха, че нещо нередно ми се случва с компютъра.![]()
стига много е гаден тоя звук
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Страшно много ме дразни тая реклама, тъпа е, а и звука е ужасенВече ще се откажа от Kit-Kat заради смотаната им реклама, има я навсякъде...а плодчетата на Nivea бяха много сладки
за разлика от тва.
ОТВРАТИТЕЛНО Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
!!
Аз реших, че е вирус... И си викам, къв ше е тоа дет чак звук ше издава.. после викам, може да е музикално оформление към сайта.. и накрая зацепих, че идва от тъпата реклама...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
misleh 4e samo az 4uvam tozi zvuk![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Само на мен ли не ми пречи... При мен нищо не се чува, слушам си музичка, рибките си зобат кит-ката и това е... :P
оле,боже..това ли било.
аз се чудя,побърквам ли се..![]()
Оле, да! Отвратително е... Като отварям по няколко прозореца, теми и каквото и да е от този сайт и се пусне тая тъпа реклама... Отвратителна е, заради нея си пуснах музика, защото иначе да си разглеждам спокойно някоя тема от-до и да няма музика ще се повтаря този ужасен звук през 3 секунди, баси. Човек не може да си почете спокойно на тишинка. ><Първоначално написано от Pliok0019
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И мене много ме изнервя....
ПП: И аз първо си помислих че е вирус![]()
а, при мен даже няма никакви звуцино лятото попълвах анкета на кит кат за тази реклама и я одобрих, така че благодарение на мен сега може да и се наслаждавате. те пък ми подариха кутия бонбони на нестле и 1 република
![]()
![]()
Аа, нарушава ми изнасилването на микрофона от Lamb of God >.<
Мнооого дразнещо!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."