- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Плаче ми се...
само не разбрах за какво ти се плаче ?!и въобще темата за кво си я направила ?
![]()
![]()
То в Америка населението не е от никакъв произход, те просто НЯМАТ ПРОИЗХОД - някаква невероятна и невъзможна мешавица от десетки етноси, народности и какво ли още не.Първоначално написано от KykLe
Докато българите много добре си знаем произхода и изобщо не е истина твърдението, че сме смесен народ - за разлика от много други сме доста по-чисти, а за турска жилка и дума не може да става - изнасилените от турци български девойки обикновено са правели аборт, а и много от тях са предпочитали дори смъртта пред това да бъдат изнасилени от някой турски дерибеи. Така че българите сме били, сме и надявам се ще си останем завинаги нация с голяма чест и достойнство колкото и някои антибългарски елементи да се опитват да ни мачкат и деморализират.
Точно така. Особено в Родопите е пълно с истории когато някое българско момиче е било обезчестено от турчин се е хвърляло от някоя висока скала заради срама да роди турчин...Първоначално написано от Rebirthing
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Нашата родина оправия няма... или поне не мога да е видя аз... Повечето "кифли" (колкото и да ми е противно това ще го използвам) ходят да се е*ат с фесовете мръсни, защото повечето пари са в тях...
Неприемливо е за мен в България и по точно в Асеновград когато изляза по центъра да не мога никъде да чуя български език а около мен да се бръщолеви само на турски и цигански... Заради което и ние сме си виновни защото не мога да приема и българин да попита друг българин "неолду ба" (пиша го както го чувам знам само че значи к'во става)
Но не е и редно и в Асеновград да се стои и най-голямата джамия на Балканския полуостров и никой нищо да не казва и да не може...
Тъй че не за всичко са виновни турци,цигани,ахрияни,агупт ни, помаци и каквито още мелези ви дойдат, но в никакъв случай не трябва да се оставяме да ни мачкат...![]()
Турчин гърба да ти пази и евреи да те храни... по добре не чакай....
В Америка има етнос и това са така наречените и потънали в забвение индианци, чийто брой е около 300 000.Първоначално написано от kristo
Друг е въпросът, че геноцидът над индианците е най-големият в човешката история, за което не е виновен САЩ, а европейските колонизатори.
![]()
е ... хора то като всички бягаме в чужбина какво става според вас ... остават турците;циганите и пенсионерите ........![]()
![]()
Ето защо се махам от България! Защото всички са тесногръди малоумници претендиращи, че знаят всичко. Обичам родината си, но е и хората в нея!!!!!!!!!!!! Злобни, намръщени, вечно недоволни, вечно някои им е длъжен или крив, все някой друг им е виновен, живеят в миналото, не смятат да прескочат отвъд глупавите си граници, слагат етикети на всичко.... Никаква духовност, никакъв стермеж за нещо велико, освен да направиш някой на сапун . Е сред такива хора ли искате да живеете? Аз лично не и се радвам, че не мязам на обикновените огреничени двуличници. И мили мои това което показвате е псевдо патриотиъм, просто имате нужда да мразите някой, защото сте нещасници
!
Пак казвам ОБИЧАМ България, но не и повечето дребни душици които живуркат тук!
Първоначално написано от Leksi23
Нека успеят повечето от тях да го прочетат. Доста добро изказване
Schhh! Hear the silence...
Leksi23 в момента правиш същото, което критикуваш.Хората в България са изстрадали, страдат и ще страдат още дълги години.И да, наистина има черни овци, но проблемите които имаме ни докарват в положение на омраза и отричане от родината. Но за това не сме виновни нито ние, нито турците, нито циганите, нито който и да е.... просто много други фактори, зависещи от световното положение. Да не говорим, че 500те години робство са забавили еволюирането ни като политическа държава и сега не можем да догоним другите. Ние сме започнали наново и все пак сме постигнали някакво развитие, макар и нищожно.Вярвам че след време България ще стане райско кътче за живот, макар и не в близките поне 100 години... но надеждата умира последна... Ние младите сме бъдещето, но все повече ни подкастрят крилата и ни карат масово да напускаме родината си, това не е изблик на слабост или на каквото и да е друго, а само на надежда, че наистина " Dreams come true"...