- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малък проблем с пиърса на хрущяла ( хеликс )
Хора преди 2 дена си пробих хрущяла. В смисъл едно приятелче го дупчеше. Свикнал съм вече така да се дупча нали с абокат и не ми е проблем. Обаче от скапания пиърсинг ми се зачерви ухото и от долната страна около дупката е станало нек'во черно. Обецата е медицинска стомана. Слагам му Банеоцин и спирт ( 95%). Боли мн кофти-няк'ва пулсираща болка. Не искам да свалям обецата. Кажете някакво алтернативно решение. Моля да бъдете сериозни.
П.С. Банеоцин е бившият Гентамицин.
The UNDERGROUND ain`t a style bitch ! The underground is A WAY OF LIFE !!!
-------------------------------------------------------------------------------
I wanna fuck my way to the garden, cause everyone needs a mother.. FUCKER !!!
ъм...като за начало по-слаб спирт си вземи, щото с тоя му ебеш майката. чисти по 3-4 пъти на ден и задължително след всяко чистене слагай Банеоцин, след седмица можеш да намалиш чистенето и да спреш Банеоцина, че все пак е антибиотик. за да не се суши кожата, можеш да мажеш с вазелин
п.с. Банеоцин не е бившият Гентамцит, и двата са широкоспектърни антибиотици просто, но са два различни. Гентамицинът беше спрян за известно време, но сега пак го има - на фирма Актавис(бившата софарма май)
за онова черното - така както ми го обясняваш, обицата не ти е качествена и пуска нещо...друго не си представям какво може да е, трябва да го видя или някой колега да го види...студиа нямате ли в града?
Амии.. за жалост има само едно вече, което е активно, но братлето което бачка там вечно е друсалка или дроб.. Няма какво да говорим просто.. Бивш член на Кокоша Глава е.. А тая черната гадост е около 1мм ширина. Обецата е медицинска стомана за език ( исках да е по-дебела нарочно за да мога после да бутна вътре халка и да е свободна.. )
Мога и със златна да я сменя, но не съм сигурен, че е добра идея на трети ден.. Иначе ще издържа на болката без проблеми. Имам висок праг, според лекарите ми.
Току-що идентифицирах "черната гадост" като просто съсирване на кръвта около дупката ( срубче )
за дезинфекция - кислородна вода + Оксикорт(спрейчето) ..спиртът е прекалено силен
а за болката - Лидокаин Актавис (гелчето).. помага![]()
Абе болката ми е най-малкия проблем. Когато има болка поне разбирам кога се подобрява и кога не.. от вчера започнах с антибиотиците и смея да твърдя че има известно подобрение. Болката намаля. Вчера ме болеше дори когато стъпвах и ухото беше кърваво червено. Сега зачервяването е намаляло, болката намаля, но все още е подуто.
НАПРЕДЪК !!! Смених обецата с 18G медицинска стомана ( по-тънка е от тая за език. ) Ухото ми взе да се връща към нормалното си място ( беше ужасно щръкнало... ) и зачервяването намаля. Също така и непрестанната болка престана от което съм най-щастлив, защото тая пулсираща болка ме караше да имам чувството, че ще убия някой...
защо си мислиш, че на някой му дреме, че те боли ухото?
Пич писал съм за да получа съвети, така че дей зна много ! ЯСНО ?! Хич не ми е до лекета като тебе![]()
kolegi ti bup4i6 ?Първоначално написано от fаke
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Мани го спирта бе .. земи си кислородна вода 3% и гентамицин/банеоцин квото решиш ..
Така и направих. Ухото взе да се връща назад, и да спада. Надявам се че до 2 дена би трябвало да е нормално, само зачервено. Много благодаря за съветитеПървоначално написано от _siNNer_
![]()
какви съвети, бе ... ти живота си разказа, всеки ден какво се случва с хрущяла ти... на никой не му пука, страдай и си охкай тамПървоначално написано от marshlqk
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
abe za da ne otvarqm nova tema 6te pitam tuk.zna4i imam dupka na hru6tqla koqto e malko kriva (no ne mislq 4e v tova e problema)i otzad i se polu4i ne6to kato .....top4e.hm...dupkata se zapu6i ve4e a p1k to o6te si sedi i uhoto mi izglejda krivo! ne znam kak to4no da vi go obqsnq no znam 4e se slu4va 4esto i se nadqvam da ste me razbrali .nqkakva ideq kak da go mahna?
Така ще си остане.
Откакто съм я махнал(преди 4-5 год.) си е там тоя тестис.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
fuck!!!![]()
ami neznam i a zimah takia top4enca.. na 3-te dupki.. ostavih samo ednata.. i tezi trite gi ostavi da si se zapu6at na spokoistvie ;D i se mahnaha tezi top4enca.. nz