- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигарите?
значи относно цигарите кое най-много вреди на дробовете ( никотина , въглеродния диоксид или не го помна 3тото) знам че и трите вредад ма кое най много?
![]()
Теоретично никотинът.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
катрани?
можеш да почнеш да използваш Google
#
Никотинът - отровата, която съблазнява
Самият никотин е отрова, която първоначално стимулира мозъка и централната нервна система, но впоследствие понижава нервната активност.
Точно заради това цигарите действат едновременно като стимулант и релаксант. Първоначално реакцията е възбуждаща, а след няколко минути се постига отпускане. Именно този парадоксален ефект прави тютюнопушенето така желано. То се оказва добро средство за всичко, в смисъл, че ще ви стимулира, ако се чувствате отпаднали и апатични; и ще ви отпусне, ако сте нервни и напрегнати. Какво страхотно средство! Само ако междувременно не ограбваше години от живота ви.
#
Цигареният "катран"
И така, какво причинява целия този дискомфорт ?
За съжаление, отговорът не е нито чист, нито прост.
"Катранът" в цигарения дим е съставен от няколко хиляди химични съединения, сред които киселини, гликол, алдехиди, кетони, както и такива разяждащи и отровни газове като водороден цианид и въглероден оксид.
#
Отровата въглероден оксид
Въглеродният оксид съставлява относително голямото количество от 4 процента от дима и щом навлезе в белите дробове, се насочва към червените кръвни телца, изтласквайки настрани кислорода, който в противен случай би се намирал там. Това вещество лишава сърцето и другите тъкани от жизненоважния кислород и засилва отлагането на холестерола в артериите.
Защо мослиш да започваш да пушиш ли ?
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
рано или късно всиюки ще мрем, защо да се лишавам от това удоволствие за мене? един причтел акзваше "ако ти е писано да паднеш от мост няма да те блъсне кола" тъй че...
палч една цигара по случай темата.![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
ами всичките ми fr пушат и аз така и така им дишам дима и мисля да почна с леки цигари ама нз кфи![]()
как бих си запалила един фас сега като го прочетох това. но трябва да изляза да си купя.пристрастяването ми към цигарите мога да го излекувам , мързела - не.Първоначално написано от Mr. Nobody
![]()
Ми тогава пуши по 2Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
Направи добро- яж л***о !
А ако и тогава ти нема нищо по 3 почни : )Първоначално написано от Мушмула
![]()
не се знае след 5 години как ще си
![]()
никотина вреди и състарява
![]()
Първоначално написано от snejana67
![]()
![]()
az puk sum mn protiv pu6eneto.Za ko vie-da se pravite na golemi.
4e s pu6eneto dori 6 sprete da rastete (e,zavisi v kakva vuzrast ste no pak vredi adski mn)
Suvsem se izlagate hora.stegnete se i razberete 4e nqma da stane6 "gotin/a" ili "pe4en/a" kat si pulnite belite drobove s vugleroden dioksid
![]()
![]()
|
![]()
Ей, много си як.Първоначално написано от srpsko_1988
И заблуден.
HEP is not style! HEP is my life!
Аз пък съм против начина ти на мисленеПървоначално написано от mmm_sweet
Осъзнай се и не прави глупости... Да вземат всичките ти fr да се метнат от някой покрив, за да ги последваш и ти. Аман от тъпотия.Първоначално написано от Anub-oO-Arak
![]()
Не започвай, защото някой си го прави. И около мен почти всички пушат, ама не съм толкова зле, че да посягам към цигара.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от Мушмула
на теория той е прав ама защо си против мисленето му ?![]()
Първоначално написано от Anub-oO-Arak
Да, точно затова пуша, за да изглеждам не на 17, а на 18![]()
Аууу, така ли...ТЦТЦТЦ, толкова се стараех и пушех колкото се може повече.
Омг..Първоначално написано от Adelina
Тая теория най-много я мразя !
Като станат 3.40 ги спирам със сигурност. Все още не проумявам защо затвориха фрии шоповете![]()
оставих цигарите![]()
![]()
много го исках и го постигнах е качих малко килца но се надявам да ги сваля![]()
![]()
Всичко по малко![]()
То не стига че вреди на белите дробове,имаш лош дъх,а и зъбите се развалят ...
аа набръчкваш се ... нз гадно е .![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Мразя цигарите. Най-малкото зъбите постепенно пожълтяват, ноктите се чупят, а ръцете миришат гадно..