- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Искам и теб,искам и него силно!!!"
Zdraveite!Namiram se vav edna dosta trudna za men situaciq!Prekaleno mnogo sam oburkana...smelo moga da tvardq,che sam vlubena v dvama...S ednoto momche hodih celi 7 meseca,no prosto se razdelihme poradi nqkakvi karanici,revnuvaniq i taka natatak...mnogo silno go obichah i sega go obicham no po malko ot predi...V drugoto momche sashto sam vlubena vseki den si pisha s nego mnogo sam prevarzana kam nego i nemoga da jiveq bez misalta za nego!I dvamata gi obicham ... nemoga bez tqh ... mnogo mi e trudno...neznam zashto bog e reshil taka da si igrae s mene!Iskam saveti...neznam kakvo da pravq ima variqnt i toi e da zabravq i dvamata i da gi ostavq no nqma kak.....POMOSHT!![]()
![]()
![]()
Ако познаваш момчето с което си пишеш пробвай дали ще се получи между вас да сте заедно и т.н. Любовта ти към предишния както ти сама казваш е намаляла ще намалее и още. Ако пък с него имате шанс да сте пак заедно опитайте и все пак не забравяй, че счупеното трудно се лепи след това. Успех![]()
Ами като за начало ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
По темата :
Прецени кой обичаш повече, и се захващай с него.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Кой обичаш повече?
E,сега реши с кой да бъдеш.
както и да е ..прецени си с кой искаш да бъдеш повече и към кого имаш по-силни чувства
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Както и сама знаеш-не можеш да си с двамата едновременно.Избери този,на когото държиш повече.
Ах, омръзна ми да повтарям...
НИЩО БИВШЕ ВЕ ВАЖИ!!!
Забравяй го тоя стария и се хвърляй в обятията на новата звезда.
...
толкова ли е трудно да продължиш напред, без да гледаш назад..???
+1 ama nai-dobre shte byde da gi ostavish i dvamata taka si igraesh s tqh ne mislish li?mislq 4e i na teb nqmashe da ti e priqtno nqkoe mom4e da e vliubeno i v teb i v nqkoq druga i da vi vyrti i dveteПървоначално написано от mynichka
p.p. sorry za ezika ne ne moga da go napravq na kirilica
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Оф... Ей така най-мразя. Как ние да ти изберем?
Животът е адът описан в Библията!
В момента и аз съм така.Хода с едно момче,добре ми е с него...но има и друг,който желая така силно,че незная какво да правя... Много е трудно.Аз по тази тема съм пас...
Най-добре ще е да седнеш и да помислиш как се чувстваш с единия и как с другия,виж какво значат за теб и реши с кой от тях искаш да бъдеш
Има няколко варианта...
1. В едното момче си влюбена, в другото си вманиачена (аз бях така... въобразявах си, че го харесвам... бла-бла, но се оказа, че просто си ми е станало навик да си го мисля...та сега схванах, че съм си била втълпила разни глупости и сега не ми дреме за него)
2. И в двамата си вманиачена![]()
3. И третия... най-малко вероятния... влюбена си и в двамата... на практика е невъзможно... може би единия не искаш да го губиш като приятел, а другия като нещо повече от приятел... знам ли... с времето чувствата към единия малко по малко ще утихнат и ще разбереш кой обичаш повече![]()
еlsy![]()