- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички влюбени
Здравейте хора!
Знам че ще има и негативни коментари от сорта на "я я вижте па тая,колко е заслепена и колко глупаво разсъждава",но все пак искам да си напиша и аз мнението.![]()
Знам,че форума е предназначен предимно за проблемите на тийновете(особено тази част за любовта),но на фона на всичките теми свързани с различни проблеми,мисля че все пак трябва да има и нещо положително.
Затова реших да направя една тема за всички влюбени,за всички,които обичат и се чувстват желани.Нищо друго не искам освен да ви пожелая да сте все така щастливи и любовта ви да траe ако не вечно,то поне още дълго време.Любовта ни прави наистина щастливи.Обичайте се хора!![]()
Наистина не ти го казвам с лоши чувства и знам че ще има критки, но трябва да го кажа: ГРЪМНИ СЕ!![]()
Нищо лично..
lubovta ni pravi naitina 6tastlivi..koi te izluga : ?
.!.
Lubovta e nai prekrasnoto neshto ako e spodelena.
da ama v pove4eto slu4ai NE E.
taka 4e se skrii nqkade i nedei pishi ve4e
e nedeite se nahvurlq taka na momicheto, vsichki znaem che kogato neshatata s novata lubov potrugnat za purvi put, purvite sreshti, purvite razgovori po tela, skype i tn., purvoto "obicham te" nosqt super mnogo shtastie![]()
a tova che nqkoi hora sa super bez chuvstveni ne znachi che kogato dvama dushi sa vlubeni i se razbirat ne sa shtastlivi...
est ima i sluchai kogato ot lubovta boli no tova ne znachi che vinagi e taka
Любовта е много хубаво чувство. Кара те да летиш, да правиш чудеса за любимия...А ако е споделена просто всичко е страхотно.
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
трябва да направим анкета - най-глупава и безполезна темаПървоначално написано от moon_flower
![]()
Първоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
kvo...s deltaplaner li 6e litne6 be
![]()
![]()
![]()
i 4ydesa..hari potur e v dolnata prqka
![]()
![]()
.!.
Не можах само да разбера защо всички говорят за чувства и влечение към някой от противоположния пол. Любовта не е само да си загубиш ума по някого. Любовта е просто умението да обичаш. Каквото и да е. Майка си, баща си, приятели, пролетни цветя, летен дъжд, компютърни игри, ако щете. Не е концентрирана само върху един-единствен човек, както доста смятат. И по тази причина бъркат с увлечението, но това е друга тема...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Любов, любов, ти ме прати в Пирогов![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Това,че ти си страдала или страдаш от любов или по някаква причина не вярваш в нея,не означава,че тя не прави човек щастлив.СТИГА СТЕ СЕ НАХВЪРЛЯЛИ ВЪРХУ МОМИЧЕТО!!! Изказала е мнение!!!Първоначално написано от woshia_style
Just haters make me famous! εĭз
ти па ако си мислиш че съм и се нахвърлила..можех напрао да и кажа че е тъпа.. но не го направих..аи тихо тамПървоначално написано от CuRly Doll
.!.
И аз незнаех кво да кажа точно ма викам ще пусна тема... не ме бива в изразяванетоПървоначално написано от woshia_style
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
права си :P мерси за пожеланията![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от Alice Cullen
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаряда ти се връща
![]()