- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kuklite v daskalo
Taka,neznam dali temata shte se haresa ili ne..no vse pak...![]()
Vaprosa mi eKakvo mislite za kuklite v daskalo,za tezi koito vinagi izglejdat dobre,za gotinite macki...
Samite vie edna ot tqh li ste
Abe filma gandi momicheta![]()
![]()
![]()
![]()
kakvo mislite za vsichko tova![]()
![]()
![]()
Ами естествено ,че ме кефят готините мацки![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Не се възхищавам на хора който не са себе си...Те се стараят да го докарат от външния вид, защото иначе са нищо...Е не всички са така, но повечето...Аз не съм от тия дето се носят винаги наконтени и се мислят за пъпа на обществото...Аз съм себе си винаги дори и в даскало и където и да било...![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Ми то всички момичета са си готини по един индивидуален начин, но ако питаш за онези тъпи, надути к*рвички, дето се мислят за господари на света... ее тея просто ми бъркат в г*заПък иначе другите фешани и там производните им, ми за мен са еднакви и дори не ги забелязвам...
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не съм от "кукличките" и пак си ме харесват тея, които трябва ;] не виждам защо на даскало трябва да парадираш със благосъстоянието на родителите ти... Но познавам някои от така наречените "кукли" в мойто даскало и мога да кажа, че са свестни девойки. Или поне тея 4 мацки дет познавам.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Само те си мислят, че изглеждат добре.Нека тънат в заблуда съществата...
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
сега ги нападате щото завиждатекво лошо има едно момиче да се облича добре и по модата..имам предвд фешънките аз хода само с таива и мн ми харесват
![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Кога ще спрете да обиждате момичетата,изглеждащи по-добре от вас само защото им завиждате![]()
+1 За съжеление повечето момичета в училище не разбират, че не дрехите ги правят хора..Първоначално написано от mitternacht
![]()
Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
...А може би не им завиждат,а се дразнят,че тези кукли се правят на нещо повече от другите...ии дори нямат красива вътрешна обвивка.
![]()
Но не,нямам нищо против хубавите момичета,които найстина имат мозък в главата,а не претендират само с красотата си.Радват ме.
Готино е едно момиче, да си поддържа външия вид, ама лошо когато стане мания.Има 2 от моя клас, които са просто вманиачени в това.Супер много ме дразнят такива.Всеки час, всяко междучасие само гримове, та гримове, в техните чанти по-голямо от каталог на Avon
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не мога да дам колективно мнение за всички такива момичета. Всяка има своята индивидуалност и право да се облича както желае. Стилът им не е предпоставка за еднаквост и безличие.
Бе дразнят ме ама к'во да се прави не можеш да кажеш на някой к'во да прави...Ве,нали не ме принуждават да движа с тях ...Да си живеят живота и т'ва e
![]()
Не бе, не им завиждаме.Ама ако изпукат тия, може доста хора да си подобрят мнението за българската жена като цяло.Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
Слушайте мама и тате!
Обиждаме специално момичетата от типа на куклички, защото:Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
- се надуват
- са курви
- се мислят за нещо повече от останалите
- надхвърлят всякакви граници за лигавщина (мляскат се с момичета, постоянно крещят и се обиждат уж за да е забавно)
- повечето не са красиви или хубави, а слагат сантиметров пласт грим и ги причисляват към красивите
Колкото и нескромно да звучи съм едно от най-харесваните момичета в училището ми. Изобщо не съм надута и не мисля, че всеки ден изглеждам добре. Дори напоследък зачести рошавата коса и лице без капка грим по него ( по принцип ползвам само спирала и фон-дьо-тен ) . А и семейството ми не разполага с мноооого пари, за да съм всеки ден с нови дрехи примерно. Така, че не мисля, че съм от "куклите" .. Сигурно сега някой ще ми каже, че избивам комплекси, лъжа или нещо от сорта, но аз наистина не ги харесвам. Да, не мога да отрека че са красиви (разбира се не всички!!), то просто се вижда. Но една от "кукличките" има 5 на контролно по математика за домашно (оценките са до 20) .. И изобщо оценките и не се вдигат на десятката. Куклите са момичета, които мислят САМО за външния си вид. За нищо друго..не им пука, че са ужасно тъпи, лигави и с голямо самочувствие без покритие.. Аз тях наричам кукли, и за това не ги харесвам.
не ми пука за тях .. безразлични са ми
но повече клоня към отрицателното мнение за тях .. просто поведението и маниерът им не ми харесва
Ами аз съм от момичетата,които държат на външният си вид,да.
Всеки ден съм с грим,оправена коса и се старая да се обличам добре.
И не,не защото отивам на ревю,а просто,защото държа на себе си и на външният си вид, както би трябвало всички момичета да държат на това как изглеждат според мен.
Аз и приятелката ми сме спрягани за може би най-красивите момичета в училище,което за мен е преувеличено.Независимо как изглеждам,не се имам за нищо повече от останалите и не бих се надула на никой.
Смея да кажа и, че въпреки,че съм от шумните в класа, учителите ме харесват, защото проявявам чувство за хумор,"нагласила" съм се, но не съм от кухите лейки...
Не знам дали съм "кукла", защото не се имам за изкуствена...но някои като ми правят комплименти,казват,че съм като "кукличка".![]()
Мда,излях си скромността.
Има ги много такива .. Но всеки си има вкус и се облича и гримирва както иска .. Лично моето мнение е че този 1 сантиметър грим и какво ли не още е супер тъпо .. Отделят се по незнам си колко часове да се приготвят и защо - отиват на училище не някъде другаде.. Иначе нямам нищо против - нека се обличат така добре,нека се гримирват но не чак толкова бе .. И аз си слагам спирала и понякога молив но не с по 1 см фон дьо тен ..
А за тези които мислят че всички които се гримирват или се обличат и това че имат пари ги прави лоши - не е така .. Има хора които имат пари и се обличат добре , но не парадират с това .. Имам такива приятели и някои от тях са си много пекани ..
Затова всички са различни ..
Понякога са супер нервиращи като започнат да се лигават, но иначе такива въобще не ми правят впечатление ако ще и целият грим на света да е върху тях.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Аз пък съм от залухавите и съм горда. ахахаххаах. Чесно казано ги мразя, някви превзети![]()
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
Mi sp0red men t0va,che edn0 m0miche izglejda d0bre ne znachi,che e nqkakva t1pa kifla,kurva ili naduvka!!!![]()
Mislq che e mn0g0 po-d0bre da si edna ot kuklite na daskal0t0 0tk0lk0t0 nqkakva superr pr0tivna(nep0d1rjana)....!
Завистта трябва да си я заслужиш, съжалението ми получаваш безплатно!
Да си кукла, дори и да коства тъпотата на галош?Първоначално написано от xX_Papy_Style_xX
![]()
Слушайте мама и тате!