- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kuklite v daskalo
Според мен това момиче е много по-умно от авторката на темата.Първоначално написано от Goddes`
Аз пък бих казал, че всички такива момичета са по-задръстени и от най-задръстените зубари.Защо мисля така ще попитате?Ще ви дам само 1 обяснение: тези "момичета" мислят единствено и само за външния си вид.Тях не ги интересува, че отиват на училище за да учат неща, които биха им били интересни и от полза ако искат да вземат диплома не само за средно, но и висше образование.Такива като тях работят по баровете и дискотеките.Аз лично съм на 20 години и в бившия ми клас имаше поне 5 такива момичета и в момента мога да ви кажа, че от тях не става нищо.
А на всичкото отгоре има и друго.Тези гримове и всичко което си слагате по тялото (незнам какво е и не ме и интересува) ви струва много.Нашата иначе толкова древна нация страда от преждевременно състаряване (ако не знаете какво означава това ще ви обясня).Това означава, че момиче примерно на 15 години изглежда все едно е на 20 и нагоре.Ами според мен това не е нормално и трябва да се направи нещо по въпроса.Именно тези така наречени "куклички" са точно от този тип.Изглеждат по-големи и само до там, а в главата им....нищо.Държат се надменно, мислят си че всичко е тяхно (не само момчета, но и предмети), лигавят се, правят всичко възможно да привлекът вниманието върху тях.
Това е което мога да ви кажа.Така че хора, моля ви, МИСЛЕТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО А НЕ ЗА НАСТОЯЩЕТО!!!
Temata mi dopadna
Neka se izkaja i az
Taka,za men vanshniq vid e vajen,zashtoto sam na mnenie che chovek se chuvstva dobre,kogato izglejda dobre...vajnoto e samite nie da se haresvame parvo...posle drugite
Poddarjam se da,opravqm si kosata,lek grim,oblicham se kolkoto moga po-dobre,no zashtoto na men mi haresva da izglejdam dobre,ne za bada "kuklata" na daskalotoSashto taka ima mnogo momicheta,koito s udaljenite si kosi i t.n. paradirat i se mislqt za neshto poveche...e ne sprete se..izkustveni ste
I az i mnogo drugi momicheta moje da se poddarjame v prilichen vid koito ni haresva na nas,no ima i po-vajni neshta
Nqma da tragna s 20 kubika grim,no nqma i da izlqza bez da se haresvam
Dano me razbirate
A taka narechenite "kukli" se pravqt za da se haresat na drugite,da im napravqt kompliment,a az go pravq zashtoto mi haresva da izglejdam dobre,no kakto kazah ima dalech po-vajni neshta,naprimer da si zavarsha obrazovanieto s hubav yspeh i da prodalja
Malko prekalih,no ....
![]()
Vsqko edno momiche spored men trqbva da se poddarja,jeni sme-simvol na krasotata..vse pak....no nai-vajnoto e nie da se haresvame kak izglejdame,a posle drugite i da ne paradirame s veshtite si i t.n Spiram do tuk :P![]()
Edva li nqkoi prochete vsichko
No iskah da se izkaja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blagodarq na vsichki sladurkovci v temata za otdelenoto vreme
![]()
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Ти си *****!!!На училище се ходи за да се учи а не да си показваш "КРАСИВОТО" лице и "КРАСИВОТО" тяло...Първоначално написано от sladky2008
Помякога ме дразнат щото мислят,че могат да имат сичко,а аз най-много да ги плювнаиначе стават за гледане
![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
xX_Papy_Style_xX написа:
Mi sp0red men t0va,che edn0 m0miche izglejda d0bre ne znachi,che e nqkakva t1pa kifla,k***a ili naduvka!!!
Mislq che e mn0g0 po-d0bre da si edna ot kuklite na daskal0t0 0tk0lk0t0 nqkakva superr pr0tivna(nep0d1rjana)....!
Да си кукла, дори и да коства тъпотата на галош?
Ми не ама аз поне,не познавам кукли тъпи като галош! Повечето са много по-печени и умни от не толкова добре изглеждащите!
Пък това,че си красива не значи,че си и тъпа! Има ги и такива но не всички са!!! =]
Завистта трябва да си я заслужиш, съжалението ми получаваш безплатно!
Е, добре де, какво му е лошото да се стремиш да изглеждаш винаги добре?Първоначално написано от varvi_si
Изглежда, яко си се вкарала в някоя американска боза.
Това, че някое момиче е хубаво не винаги означава, че е тъпо или че е една от "куклите". "Куклите" са момичетата, които могат да мислят само за:Първоначално написано от xX_Papy_Style_xX
- прически
- грим
- мода
- ново гадже
- импулс.бг
- паричките на мама и тате ..
.. и за нищо друго.
"Куклите" са надути. Едно момиче може да е хубаво и умно, но не е ли надуто някак си не изпъква сред другите и момчетата много не ги забелязват, за това и не са сред най-харесваните.
А това, че някое момиче не е много хубаво, със сигурност не означава, че е умно. Изобщо външния вид и мозъкът са коренни различни неща..Както има красиви и умни момичета, така има и красиви и тъпи. Има грозни и умни, грозни и тъпи..има ги всякакви ..
Аз съм на мнение, че момичетата трябва да се поддържат. Чиста кожа, нотки, коса.. А гримът.. гримът не е за училище. На училищя трябва да се ходи с грим, който подчертава съвършенствата и скрива недостатъците, без да се забелязва (това го прочетох някъде). Т.е. малко фон-дьо-тен, спиралка, гланц за устни .. и толкова. А не като "куклите" със оцветени клепачи, тонове черен молив и тъъъмен фон-дьо-тен. Разбира се, всеки има правото да избира как да си ходи, но това е моето мнение.
за онези кукли дето идват с един тон грим и просдължават да се гримират в час, с топираната дотолкова коса, че да прилича на гръмнал бойлер, с марковите модни дрешки? ми да, дразнят ме такива фукли дето няма грам сиво вещество в главата - момчетата нека си тичат след задниците им, ама след 10 години като са сбръчкани от гримовете и са толкоз тъпи че не могат да си намерят друга работа освен да спят с богатите чичковцни ще видим кво ще стане с тях...
иначе и аз си се глася, не ходя съвсем без грим - гланц и молив слагам, ама неприличам на пластмасова барби и за разлика от тях имам малко мозък.
И да, ако едно момиче просто изглежда добре не значи че е кукла, кифла, курва или нещо подобно...не бързай да казваш че някоя е такава, преди да си я опознала
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Такива са момичетата от моя клас с малки изключения.Почти няма красиви и умни момичета или поне рядко се срещат.Първоначално написано от Chr!sSie
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
+1Първоначално написано от gabi_94
deba i kuklata nqma 6toПървоначално написано от sladky2008
tva 4e si nagrimosana nali znae6 4e ni6to ne zna4i,a?
on topic:emi teq momi4eta sa poziorki,ne za6toto sa napraveni,oble4eni i t.n.,a samo ako sa go napravili za da privlekat vnimanie az napr se grimiram po4ti vseki den ama ne se durga kato kifla taka 4e...ima razlika megdu tva da izglegda6 dobre i da si kukla
оня ден си направих мини пого с три такива![]()
те много много не искаха,но едната май обърса пода![]()
-----абе СПРЕТЕ да завиждате на по краасивите от вас момичета..само щото не се подържате или не можете като тях. правете го и вие..аз например мн мраза ако някое момиче не се е гримирало или е без прическа...обичам силно гримирани момичета и с тупирана коса![]()
те са ми любимите. и не е толкова важно момичето да е красиво да се направи така..просто прическата и грима придават друг вид
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Въпросът ми може да ви прозвучи тъпичък, но каква е разликата между 'кифла' и 'кукла'? И изобщо има ли такава?
По темата, не мисля, че момиче, което се старае да изглежда добре задължително е тъпо и надуто.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Кукла е яка мацка дет ходи облечена в стил барби и е неква яка...
а кифла е оная дет я ебе сичко живо и е неква тъпа фешънка....
по темата
аз съм от якте путки, в даскало - умна красива не неква накичена кат коледно дръвче абе прекрасна съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аххахахахаххахахахаххахха хахаххахахааааааааПървоначално написано от srpsko_1988
тея с една френдка ги запознаваме с кенефа![]()
иначе и аз и тя сме ебаси яките ама тея кифли .... фак оф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
филма ми е един от любимите главно щото им се кефих точно на тия кифли гадни(но и линдзи не е лоша) но попринцип не харесвам такива момичета повечето са надути кучки с извинение![]()
аз съм от якте путки, в даскало - умна красива не неква накичена кат коледно дръвче абе прекрасна съм !
хах0хихи така кат0 п0чнете 0 прекрасна съм и ме счупвате от смях!![]()
супере! Пък и на п0вечет0 сам0 им се иска да е така!
![]()
Завистта трябва да си я заслужиш, съжалението ми получаваш безплатно!
Аз уча в ПГТ в Пловдив (автото) има 5 момичете на 1100 момчета
1-та е бремена
2-има аборт
3-е дибела
4- Лизбика двойка с 5 тата
Първоначално написано от gabi_94
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Клюките се съобщават от някой и се забравят след 2 минути. За наконтените момичета, ми не ме засягат. Какво може да ме интересува няква дето не я познавам и нямам никакъв контакт с нея по колко време се гласи, за да дойде на училище. Е, изцепки всеки ден има, от тея по-забележимите, ама те се излагат.![]()
Приятна гледка са, а и са забавни. Предпочитам, като се оглеждам, да виждам красиви същества![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101