.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112

Тема: Kuklite v daskalo

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Ами аз съм от момичетата,които държат на външният си вид,да.
    Всеки ден съм с грим,оправена коса и се старая да се обличам добре.
    И не,не защото отивам на ревю,а просто,защото държа на себе си и на външният си вид, както би трябвало всички момичета да държат на това как изглеждат според мен.
    Аз и приятелката ми сме спрягани за може би най-красивите момичета в училище,което за мен е преувеличено.Независимо как изглеждам,не се имам за нищо повече от останалите и не бих се надула на никой.
    Смея да кажа и, че въпреки,че съм от шумните в класа, учителите ме харесват, защото проявявам чувство за хумор,"нагласила" съм се, но не съм от кухите лейки...
    Не знам дали съм "кукла", защото не се имам за изкуствена...но някои като ми правят комплименти,казват,че съм като "кукличка".

Мда,излях си скромността.
    Според мен това момиче е много по-умно от авторката на темата.

Град
    Пловдив
    Аз пък бих казал, че всички такива момичета са по-задръстени и от най-задръстените зубари.Защо мисля така ще попитате?Ще ви дам само 1 обяснение: тези "момичета" мислят единствено и само за външния си вид.Тях не ги интересува, че отиват на училище за да учат неща, които биха им били интересни и от полза ако искат да вземат диплома не само за средно, но и висше образование.Такива като тях работят по баровете и дискотеките.Аз лично съм на 20 години и в бившия ми клас имаше поне 5 такива момичета и в момента мога да ви кажа, че от тях не става нищо.
    А на всичкото отгоре има и друго.Тези гримове и всичко което си слагате по тялото (незнам какво е и не ме и интересува) ви струва много.Нашата иначе толкова древна нация страда от преждевременно състаряване (ако не знаете какво означава това ще ви обясня).Това означава, че момиче примерно на 15 години изглежда все едно е на 20 и нагоре.Ами според мен това не е нормално и трябва да се направи нещо по въпроса.Именно тези така наречени "куклички" са точно от този тип.Изглеждат по-големи и само до там, а в главата им....нищо.Държат се надменно, мислят си че всичко е тяхно (не само момчета, но и предмети), лигавят се, правят всичко възможно да привлекът вниманието върху тях.
    Това е което мога да ви кажа.Така че хора, моля ви, МИСЛЕТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО А НЕ ЗА НАСТОЯЩЕТО!!!

Temata mi dopadna
    Neka se izkaja i az
    Taka,za men vanshniq vid e vajen,zashtoto sam na mnenie che chovek se chuvstva dobre,kogato izglejda dobre...vajnoto e samite nie da se haresvame parvo...posle drugite
    Poddarjam se da,opravqm si kosata,lek grim,oblicham se kolkoto moga po-dobre,no zashtoto na men mi haresva da izglejdam dobre,ne za bada "kuklata" na daskaloto Sashto taka ima mnogo momicheta,koito s udaljenite si kosi i t.n. paradirat i se mislqt za neshto poveche...e ne sprete se..izkustveni ste I az i mnogo drugi momicheta moje da se poddarjame v prilichen vid koito ni haresva na nas,no ima i po-vajni neshta Nqma da tragna s 20 kubika grim,no nqma i da izlqza bez da se haresvam Dano me razbirate A taka narechenite "kukli" se pravqt za da se haresat na drugite,da im napravqt kompliment,a az go pravq zashtoto mi haresva da izglejdam dobre,no kakto kazah ima dalech po-vajni neshta,naprimer da si zavarsha obrazovanieto s hubav yspeh i da prodalja Malko prekalih,no ....
    Vsqko edno momiche spored men trqbva da se poddarja,jeni sme-simvol na krasotata..vse pak....no nai-vajnoto e nie da se haresvame kak izglejdame,a posle drugite i da ne paradirame s veshtite si i t.n Spiram do tuk :P Edva li nqkoi prochete vsichko No iskah da se izkaja Blagodarq na vsichki sladurkovci v temata za otdelenoto vreme
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    е аз съм кукла и кфо
    Ти си *****!!!На училище се ходи за да се учи а не да си показваш "КРАСИВОТО" лице и "КРАСИВОТО" тяло...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Помякога ме дразнат щото мислят,че могат да имат сичко,а аз най-много да ги плювна иначе стават за гледане

--------------------------------------------------------------------------------

xX_Papy_Style_xX написа:
    Mi sp0red men t0va,che edn0 m0miche izglejda d0bre ne znachi,che e nqkakva t1pa kifla,k***a ili naduvka!!!
    Mislq che e mn0g0 po-d0bre da si edna ot kuklite na daskal0t0 0tk0lk0t0 nqkakva superr pr0tivna(nep0d1rjana)....!

Да си кукла, дори и да коства тъпотата на галош?

Ми не ама аз поне,не познавам кукли тъпи като галош! Повечето са много по-печени и умни от не толкова добре изглеждащите!
    Пък това,че си красива не значи,че си и тъпа! Има ги и такива но не всички са!!! =]
    Завистта трябва да си я заслужиш, съжалението ми получаваш безплатно!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Re: Kuklite v daskalo

Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    Kakvo mislite za kuklite v daskalo,za tezi koito vinagi izglejdat dobre
    Е, добре де, какво му е лошото да се стремиш да изглеждаш винаги добре?
    Изглежда, яко си се вкарала в някоя американска боза.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от xX_Papy_Style_xX
    Ми не ама аз поне,не познавам кукли тъпи като галош! Повечето са много по-печени и умни от не толкова добре изглеждащите!
    Пък това,че си красива не значи,че си и тъпа! Има ги и такива но не всички са!!! =]
    Това, че някое момиче е хубаво не винаги означава, че е тъпо или че е една от "куклите". "Куклите" са момичетата, които могат да мислят само за:
    - прически
    - грим
    - мода
    - ново гадже
    - импулс.бг
    - паричките на мама и тате ..
    .. и за нищо друго.
    "Куклите" са надути. Едно момиче може да е хубаво и умно, но не е ли надуто някак си не изпъква сред другите и момчетата много не ги забелязват, за това и не са сред най-харесваните.
    А това, че някое момиче не е много хубаво, със сигурност не означава, че е умно. Изобщо външния вид и мозъкът са коренни различни неща..Както има красиви и умни момичета, така има и красиви и тъпи. Има грозни и умни, грозни и тъпи..има ги всякакви ..
    Аз съм на мнение, че момичетата трябва да се поддържат. Чиста кожа, нотки, коса.. А гримът.. гримът не е за училище. На училищя трябва да се ходи с грим, който подчертава съвършенствата и скрива недостатъците, без да се забелязва (това го прочетох някъде). Т.е. малко фон-дьо-тен, спиралка, гланц за устни .. и толкова. А не като "куклите" със оцветени клепачи, тонове черен молив и тъъъмен фон-дьо-тен. Разбира се, всеки има правото да избира как да си ходи, но това е моето мнение.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на gabi_94
    за онези кукли дето идват с един тон грим и просдължават да се гримират в час, с топираната дотолкова коса, че да прилича на гръмнал бойлер, с марковите модни дрешки? ми да, дразнят ме такива фукли дето няма грам сиво вещество в главата - момчетата нека си тичат след задниците им, ама след 10 години като са сбръчкани от гримовете и са толкоз тъпи че не могат да си намерят друга работа освен да спят с богатите чичковцни ще видим кво ще стане с тях...
    иначе и аз си се глася, не ходя съвсем без грим - гланц и молив слагам, ама неприличам на пластмасова барби и за разлика от тях имам малко мозък.
    И да, ако едно момиче просто изглежда добре не значи че е кукла, кифла, курва или нещо подобно...не бързай да казваш че някоя е такава, преди да си я опознала
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Da Projects
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Цитирай Първоначално написано от xX_Papy_Style_xX
    Това, че някое момиче е хубаво не винаги означава, че е тъпо или че е една от "куклите". "Куклите" са момичетата, които могат да мислят само за:
    - прически
    - грим
    - мода
    - ново гадже
    - импулс.бг
    - паричките на мама и тате ..
    .. и за нищо друго.
    "Куклите" са надути. Едно момиче може да е хубаво и умно, но не е ли надуто някак си не изпъква сред другите и момчетата много не ги забелязват, за това и не са сред най-харесваните.
    А това, че някое момиче не е много хубаво, със сигурност не означава, че е умно. Изобщо външния вид и мозъкът са коренни различни неща..Както има красиви и умни момичета, така има и красиви и тъпи. Има грозни и умни, грозни и тъпи..има ги всякакви ..
    Аз съм на мнение, че момичетата трябва да се поддържат. Чиста кожа, нотки, коса.. А гримът.. гримът не е за училище. На училищя трябва да се ходи с грим, който подчертава съвършенствата и скрива недостатъците, без да се забелязва (това го прочетох някъде). Т.е. малко фон-дьо-тен, спиралка, гланц за устни .. и толкова. А не като "куклите" със оцветени клепачи, тонове черен молив и тъъъмен фон-дьо-тен. Разбира се, всеки има правото да избира как да си ходи, но това е моето мнение.
    Такива са момичетата от моя клас с малки изключения.Почти няма красиви и умни момичета или поне рядко се срещат.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    за онези кукли дето идват с един тон грим и просдължават да се гримират в час, с топираната дотолкова коса, че да прилича на гръмнал бойлер, с марковите модни дрешки? ми да, дразнят ме такива фукли дето няма грам сиво вещество в главата - момчетата нека си тичат след задниците им, ама след 10 години като са сбръчкани от гримовете и са толкоз тъпи че не могат да си намерят друга работа освен да спят с богатите чичковцни ще видим кво ще стане с тях...
    +1

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    е аз съм кукла и кфо
    deba i kuklata nqma 6to tva 4e si nagrimosana nali znae6 4e ni6to ne zna4i,a?
    on topic:emi teq momi4eta sa poziorki,ne za6toto sa napraveni,oble4eni i t.n.,a samo ako sa go napravili za da privlekat vnimanie az napr se grimiram po4ti vseki den ama ne se durga kato kifla taka 4e...ima razlika megdu tva da izglegda6 dobre i da si kukla

az sam edna ot tqh hehe
    sl@durcheto_11

оня ден си направих мини пого с три такива
    те много много не искаха,но едната май обърса пода

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ^хахах

-----абе СПРЕТЕ да завиждате на по краасивите от вас момичета..само щото не се подържате или не можете като тях. правете го и вие..аз например мн мраза ако някое момиче не се е гримирало или е без прическа...обичам силно гримирани момичета и с тупирана коса те са ми любимите. и не е толкова важно момичето да е красиво да се направи така..просто прическата и грима придават друг вид
    Sinan Sakic rulzzz

Въпросът ми може да ви прозвучи тъпичък, но каква е разликата между 'кифла' и 'кукла'? И изобщо има ли такава?
    По темата, не мисля, че момиче, което се старае да изглежда добре задължително е тъпо и надуто.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Кукла е яка мацка дет ходи облечена в стил барби и е неква яка...
    а кифла е оная дет я ебе сичко живо и е неква тъпа фешънка....
    по темата
    аз съм от якте путки, в даскало - умна красива не неква накичена кат коледно дръвче абе прекрасна съм

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    -----абе СПРЕТЕ да завиждате на по краасивите от вас момичета..само щото не се подържате или не можете като тях. правете го и вие..аз например мн мраза ако някое момиче не се е гримирало или е без прическа...обичам силно гримирани момичета и с тупирана коса те са ми любимите. и не е толкова важно момичето да е красиво да се направи така..просто прическата и грима придават друг вид
    аххахахахаххахахахаххахха хахаххахахаааааааа
    тея с една френдка ги запознаваме с кенефа
    иначе и аз и тя сме ебаси яките ама тея кифли .... фак оф

Мега фен Аватара на lenito_sf
    филма ми е един от любимите главно щото им се кефих точно на тия кифли гадни(но и линдзи не е лоша) но попринцип не харесвам такива момичета повечето са надути кучки с извинение

аз съм от якте путки, в даскало - умна красива не неква накичена кат коледно дръвче абе прекрасна съм !

хах0хихи така кат0 п0чнете 0 прекрасна съм и ме счупвате от смях!
    супер е! Пък и на п0вечет0 сам0 им се иска да е така!
    Завистта трябва да си я заслужиш, съжалението ми получаваш безплатно!

Аз уча в ПГТ в Пловдив (автото) има 5 момичете на 1100 момчета
    1-та е бремена
    2-има аборт
    3-е дибела
    4- Лизбика двойка с 5 тата

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    иначе и аз си се глася, не ходя съвсем без грим - гланц и молив слагам, ама неприличам на пластмасова барби и за разлика от тях имам малко мозък.
    И да, ако едно момиче просто изглежда добре не значи че е кукла, кифла, курва или нещо подобно...не бързай да казваш че някоя е такава, преди да си я опознала
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Клюките се съобщават от някой и се забравят след 2 минути. За наконтените момичета, ми не ме засягат. Какво може да ме интересува няква дето не я познавам и нямам никакъв контакт с нея по колко време се гласи, за да дойде на училище. Е, изцепки всеки ден има, от тея по-забележимите, ама те се излагат.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Приятна гледка са, а и са забавни. Предпочитам, като се оглеждам, да виждам красиви същества
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си