.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 112

Тема: Kuklite v daskalo

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Добре е едно момиче да се подържа прическата дрехите грима всичко трябва да е на ниво(но не и да се прекалява) все пак уча в елитна гимназия и няма да се излагам!Но има и такива на които не им пука не ги понасям защото не се грижат за себе си и вида си!Смятаи те що за хора ще са .. мърлячи..не може от 15 септември да идва с едни и същи дрехи на училище и да ме обедите че е мн чист и примерен даден човек..Нека ми се смеят че съм ставала рано и съм била от кукличките поне знам че изглеждам добре в очите на хората а не да ми се смеят че не си сменям дрехите!

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Нито ме дразнят,нито ги мразя.
    Безразлични са ми.

+1
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Супер фен
    Дообре де кой е казал, че ако едно момиче се грижи за вида си, вече е гаднярка.. Т.е. аз не се глася почти, но има такива, които просто изглеждат добре и се поддържат. Иначе тея дето се дъжат надуто ясно че никой не ги харесва, пък и те може да са грозни не е казано да са като фотомодели

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Всеки сам преценява как да се облича и как да се държи в даскалото,така че тва не е ваш проблем
    Суетата.Моят любим грях.

Съжелявам много

Извинявам се много, но аз съм против тези които стават в 3-4 часа за да се направят прическа и когато времето не им стигне да си носят пресите или машите на училище и там да се правят.(Ще ме извиняват тези дето и те правят така, но за мен в училище не ходим на модно ревю)Признавам, че половината момчета от нашия клас са хлътнали по мен, но това не, защото съм някаква отворена лигла дето и една задача неможе да реши а защото съм си аз !!!И ме харесват защото имам въртешна красота.

Неискам да ме смятате за няква много отворена и няква всезнаеща обаче си е така! Които иска да ми се сърди ! Всеки си има мнение по вапроса!

Град
    Пловдив
    не ме дразнят..нищо..само са ми смешни щото някой си мислят че са хубави и са с 5 тона грим за да скрият акнето иначе има накива дето просто им тичка да са "кукли"
    ChoCoGirL..!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    На мен пък ми харесват поддържани хора,но разбира се в рамките на нормалното!Ако едно момиче се грижи за външния си вид,това не значи,че е проста лигла!Кво сега всички да тръгнем мърляви,грозни и с несресани коси ли?!Отделен въпрос са НАДУТИТЕ кукли ..

Има ги насекаде текива..
    Гледам ги някФи на по 12 години се разкарват със 20+ годишни ..
    Ама кво да ги правим. Те сами ще осъзнаят грешката си след няколко години

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Само те си мислят, че изглеждат добре.Нека тънат в заблуда съществата...
    +1 За съжеление повечето момичета в училище не разбират, че не дрехите ги правят хора..
    Взе ми думите от устата
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

ае я се поспрете малко .. не гооворим за ку*вите в дскл ами аз мога да кажа, че винаги съм облечена по мода, не се гримирвам много, но въпреки това съм отличничката на класа и както виждам повечето ме харесва .. не виждам нищо лошо в това да се обличаш добре На мен пък не ми харесват момичетата, които не държат на външния си вид.. за едно момиче (според мен) това е много важно ..

Е дай, щом дрехите не ни правят хора, да ходим голи .. да ни видят хората какви сме всъщност съгласна съм .. но все пак не виждам какво лошо има едно момиче да изглежда добре!

Цитирай Първоначално написано от desert_rose''''....
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    за онези кукли дето идват с един тон грим и просдължават да се гримират в час, с топираната дотолкова коса, че да прилича на гръмнал бойлер, с марковите модни дрешки? ми да, дразнят ме такива фукли дето няма грам сиво вещество в главата - момчетата нека си тичат след задниците им, ама след 10 години като са сбръчкани от гримовете и са толкоз тъпи че не могат да си намерят друга работа освен да спят с богатите чичковцни ще видим кво ще стане с тях...
    иначе и аз си се глася, не ходя съвсем без грим - гланц и молив слагам, ама неприличам на пластмасова барби и за разлика от тях имам малко мозък.
    И да, ако едно момиче просто изглежда добре не значи че е кукла, кифла, курва или нещо подобно...не бързай да казваш че някоя е такава, преди да си я опознала

С теб съм съгласна

Град
    Велико Търново
    В нашето даскало няма "кукли", но има доста момичета, който се мислят за нещо, което не са... И са адски смешни...

П.П. Само да кажа, че не завиждам, защото те не са особенно хубави..

est 4e mn0g0 sek kefq.. ! pak tiq momi4eta koito gi hranqt i tka na tataka e za6toto im zavijdate i za tfa gi hranite.. za6toto ne vi zaglejda seki !

тея така наречени "кУклиЧкиИиИи" просто искат да прикрият безкраничната си тъпота като се обличат дебилно! и не аз не съм от тях и няма и да бъда :P

ae tfa e horskata zloba spored men..vinagi krasivite i poddarjani momi4eta 6te se sprqgat s kuhi par4eta...emi ne e taka... v kraina smetka nikoi ne moje da darji smetka na nikoi kak da sa obli4a i dali da se grimirva...emi kfo i az obli4am huavi drehi grimirvam se i se pak ne sam naduta naprotiv mn zemna sam i si u4a;] tfa nqa nikfo zna4enie... moga dori da vi kaja 4e tezi taka nare4eni "kukli4ki" spored vas sa hora koito cenqt sebe si...dokato momi4eta s kompleksi koito ne iskat izob6to da poglednat sebe si i da se poddarjat...sa kurvite..mn takiva poznavam taka si izbivat kompleksite za malocennost kato spat sas seki..emi da taka e ..kfoto iskate kazvaite prosty ne me ebe ... tfa e balgarina zlobar otsqkade...

Тук не ставаше дума за тъпите мацки с вечно топирани коси,къси поли и огромни деколтета.Или поне аз така го разбрах.Айде и аз да си изкажа мнението по темата:

Не се правя на "вафлички",не си топирам косата,не я боядисвам още от 11-годишна в перхидролено русо.Слагам си спирала,колкото да подчертая,гланц или някакво по-светло червило.Не ходя с развлачени дрехи,с прозрачни блузи или някакви ей такива...не тръгвам още от юни месец с ботуши,не се крия зад завеса от фдт,пудра,руж и прочие.Държа се с хората така,както те се държат с мен.Това,че едно момиче изглежда добре и се поддържа,не значи че е надута кифла с мозък на амеба,нали?

Спрете да завиждате бе..понеже са хубави и ги нападате аз само с такива се движа а елате ме набийте сеа??

Град
    Е там...
    ако предпочиташ да одиш с нечистоплътна пред кукла
    се гръмни!!!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ако предпочиташ да одиш с нечистоплътна пред кукла
    се гръмни!!!
    \/ =D> =D> =D>

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Кога ще спрете да обиждате момичетата,изглеждащи по-добре от вас само защото им завиждате
    + 1

няма лошо едно момиче да се интересува от външния си вид и да подчертава хубавите си черти .. и м/у другото това , че се инт. как изглежда , не означава , че е глупаво или злобно и т.н. (казвам го във връзка с филма Mean Girls ) поне в моето училище , което се води доста престижно , не е така ..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    xaxa kato se sedq za mean girl ми такива дето им викат куклички са ми много смешни седят и правят разни пози и са кикотят само -тва да си поддържано момиче не значи че си кукличка
    и обикновенно с такива "мацки" са заяждам или ги затапям още преди да схвант за какво говоря(повечето са руси )

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Пловдив
    е , да , не говорим за свръх къси поли и т.н. , става дума за добре поддържани момичета

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    На мен ми харесват, ако са над 16 години, иначе изглеждат още недоразвити..
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си