- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kuklite v daskalo
Добре е едно момиче да се подържа прическата дрехите грима всичко трябва да е на ниво(но не и да се прекалява) все пак уча в елитна гимназия и няма да се излагам!Но има и такива на които не им пука не ги понасям защото не се грижат за себе си и вида си!Смятаи те що за хора ще са .. мърлячи..не може от 15 септември да идва с едни и същи дрехи на училище и да ме обедите че е мн чист и примерен даден човек..Нека ми се смеят че съм ставала рано и съм била от кукличките поне знам че изглеждам добре в очите на хората а не да ми се смеят че не си сменям дрехите!
+1Първоначално написано от halino0r
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Дообре де кой е казал, че ако едно момиче се грижи за вида си, вече е гаднярка.. Т.е. аз не се глася почти, но има такива, които просто изглеждат добре и се поддържат. Иначе тея дето се дъжат надуто ясно че никой не ги харесва, пък и те може да са грозни не е казано да са като фотомодели![]()
![]()
![]()
Всеки сам преценява как да се облича и как да се държи в даскалото,така че тва не е ваш проблем![]()
Суетата.Моят любим грях.
Извинявам се много, но аз съм против тези които стават в 3-4 часа за да се направят прическа и когато времето не им стигне да си носят пресите или машите на училище и там да се правят.(Ще ме извиняват тези дето и те правят така, но за мен в училище не ходим на модно ревю)Признавам, че половината момчета от нашия клас са хлътнали по мен, но това не, защото съм някаква отворена лигла дето и една задача неможе да реши а защото съм си аз !!!И ме харесват защото имам въртешна красота.
Неискам да ме смятате за няква много отворена и няква всезнаеща обаче си е така! Които иска да ми се сърди ! Всеки си има мнение по вапроса!
не ме дразнят..нищо..само са ми смешни щото някой си мислят че са хубави и са с 5 тона грим за да скрият акнетоиначе има накива дето просто им тичка да са "кукли"
![]()
ChoCoGirL..!
На мен пък ми харесват поддържани хора,но разбира се в рамките на нормалното!Ако едно момиче се грижи за външния си вид,това не значи,че е проста лигла!Кво сега всички да тръгнем мърляви,грозни и с несресани коси ли?!Отделен въпрос са НАДУТИТЕ кукли ..
Има ги насекаде текива..
Гледам ги някФи на по 12 години се разкарват със 20+ годишни ..
Ама кво да ги правим. Те сами ще осъзнаят грешката си след няколко години![]()
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от Funky Fresh
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
ае я се поспрете малко .. не гооворим за ку*вите в дскл![]()
ами аз мога да кажа, че винаги съм облечена по мода, не се гримирвам много, но въпреки това съм отличничката на класа и както виждам повечето ме харесва .. не виждам нищо лошо в това да се обличаш добре
![]()
На мен пък не ми харесват момичетата, които не държат на външния си вид.. за едно момиче (според мен) това е много важно ..
![]()
Е дай, щом дрехите не ни правят хора, да ходим голи .. да ни видят хората какви сме всъщност![]()
![]()
съгласна съм .. но все пак не виждам какво лошо има едно момиче да изглежда добре!
![]()
Първоначално написано от desert_rose''''....
С теб съм съгласна![]()
В нашето даскало няма "кукли", но има доста момичета, който се мислят за нещо, което не са...![]()
И са адски смешни...
П.П. Само да кажа, че не завиждам, защото те не са особенно хубави..![]()
est 4e mn0g0 sek kefq.. ! pak tiq momi4eta koito gi hranqt i tka na tataka e za6toto im zavijdate i za tfa gi hranite.. za6toto ne vi zaglejda seki !
тея така наречени "кУклиЧкиИиИи" просто искат да прикрият безкраничната си тъпота като се обличат дебилно!и не аз не съм от тях и няма и да бъда :P
ae tfa e horskata zloba spored men..vinagi krasivite i poddarjani momi4eta 6te se sprqgat s kuhi par4eta...emi ne e taka... v kraina smetka nikoi ne moje da darji smetka na nikoi kak da sa obli4a i dali da se grimirva...emi kfo i az obli4am huavi drehi grimirvam se i se pak ne sam naduta naprotiv mn zemna sam i si u4a;] tfa nqa nikfo zna4enie... moga dori da vi kaja 4e tezi taka nare4eni "kukli4ki" spored vas sa hora koito cenqt sebe si...dokato momi4eta s kompleksi koito ne iskat izob6to da poglednat sebe si i da se poddarjat...sa kurvite..mn takiva poznavam taka si izbivat kompleksite za malocennost kato spat sas seki..emi da taka e ..kfoto iskate kazvaite prosty ne me ebe ... tfa e balgarina zlobar otsqkade...
Тук не ставаше дума за тъпите мацки с вечно топирани коси,къси поли и огромни деколтета.Или поне аз така го разбрах.Айде и аз да си изкажа мнението по темата:
Не се правя на "вафлички",не си топирам косата,не я боядисвам още от 11-годишна в перхидролено русо.Слагам си спирала,колкото да подчертая,гланц или някакво по-светло червило.Не ходя с развлачени дрехи,с прозрачни блузи или някакви ей такива...не тръгвам още от юни месец с ботуши,не се крия зад завеса от фдт,пудра,руж и прочие.Държа се с хората така,както те се държат с мен.Това,че едно момиче изглежда добре и се поддържа,не значи че е надута кифла с мозък на амеба,нали?
Спрете да завиждате бе..понеже са хубави и ги нападатеаз само с такива се движа а елате ме набийте сеа??
ако предпочиташ да одиш с нечистоплътна пред кукла
се гръмни!!!
+ 1Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
няма лошо едно момиче да се интересува от външния си вид и да подчертава хубавите си черти .. и м/у другото това , че се инт. как изглежда , не означава , че е глупаво или злобно и т.н. (казвам го във връзка с филма Mean Girls ) поне в моето училище , което се води доста престижно , не е така ..![]()
![]()
xaxa kato se sedq za mean girlми такива дето им викат куклички са ми много смешни седят и правят разни пози и са кикотят само -тва да си поддържано момиче не значи че си кукличка
и обикновенно с такива "мацки" са заяждам или ги затапям още преди да схвант за какво говоря(повечето са руси )
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
е , да , не говорим за свръх къси поли и т.н. , става дума за добре поддържани момичета![]()
На мен ми харесват, ако са над 16 години, иначе изглеждат още недоразвити..
The Spark