.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112

Тема: Kuklite v daskalo

Град
    Прашна София
    Дрехите не правят човека,нито парите.
    Какъв е смисъла да изглеждат добре,а в същото време м/у ушите им има само вятър и мъгла...
    Но за всеки влак си има пътници.

според мен тфа че си поддържат прическата, грима, дрехите и изобщо външния вид не означава че са куклички
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Ми то всички момичета са си готини по един индивидуален начин, но ако питаш за онези тъпи, надути к*рвички, дето се мислят за господари на света... ее тея просто ми бъркат в г*за Пък иначе другите фешани и там производните им, ми за мен са еднакви и дори не ги забелязвам...
    ++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз и мойта приятелка в даскалото ни наричат ' барбита' е това не означава,че сме надути,макар и доста от у-щето да ни мислят за такива.Хора,който не ни познават,ходят и говорят колко сме надути без дори 1 дума да са си казали с нас.Не слагайте всички под общ знаменател.Момичетата,гриж ещи се за външния си вид,не винаги са безмозъчни кукли!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    не ми пречат .. да се правят както искат .. не ме привличат такива .. аз харесвам скромни момичета .. който не са като Свещ с повече фон дьо тен от някоя манекенка .. но като видя момче FAsion .. вече мисля че това е прекалено но и те не ми пречат всеки има право на избор .. . но все пак момчета сме .. мисля че би трябвало малко да се различаваме от момичетата ...

ПС: не ме разбирате грешно да се оставиш на произвола и да приличаш на Маугли ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    сега ги нападате щото завиждате кво лошо има едно момиче да се облича добре и по модата..имам предвд фешънките аз хода само с таива и мн ми харесват
    мощното изказване ...хьахьа

Винаги съм ги смятал за тъпи лигли, А и мн мн не ми е пукало за тех, а и вече минах ученическите години.
    Войни на Тангра

всяка втора се опитва да е кукла.аз лично не мога и да си помисля да отида на училище без да съм в перфектен вид-лъскава и секси. винаги ми е смешно,когато подмина някви съвсем овикновенно облечени и без грим(или почти без)!Не приемам хора,които не се правят!

Цитирай Първоначално написано от Angel Pixi
    всяка втора се опитва да е кукла.аз лично не мога и да си помисля да отида на училище без да съм в перфектен вид-лъскава и секси. винаги ми е смешно,когато подмина някви съвсем овикновенно облечени и без грим(или почти без)!Не приемам хора,които не се правят!

Аз пък не "приемам" хора , които мислят само за дрехи и гримове.

Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me

защо ли си мисля,че с теб не бих била приятелка?

Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me

защо ли си мисля,че с теб не бих била приятелка?
    Защото и аз си мисля , че никога не бих станала приятелка с теб.

Град
    Sofiя
    Че се гривирвам да така е.Че се опитвам да изглеждам добре,да така е .Но не прекалявам.Просто го правя защото сутрин без грим съм,като плашило.

angel pixi мн си ограничена бейби.
    тъпо барби.
    Войни на Тангра

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Кога ще спрете да обиждате момичетата,изглеждащи по-добре от вас само защото им завиждате
    И аз тфа се питам
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    mezdra
    абе к`во да ти кажа има някой мацки който са верно адски готини и много ме кефят но има и такива който също са много готини но просто поведението им и голямото им самочувствие може само да те отблъсне от тях И то във всяко даскало си ги има..............особено надутите кукли който имат пари те направо имам чувството че гледат в небето като ходят

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Град
    русе

Re: Kuklite v daskalo

кур за курвите!
    кур за куклите!
    кур за тези момичета,които си слагат тонове фон-дьо-тен и пудра,та чак им пооранжевява лицето,обуват поли тип колан,със високи токове..изобщо ужасна работа.

може да си готина и ефектна и без да си със хиляда тона грим и да се правиш на курва.

има много сладки момичета,които се обличат готино такова и си слагат примерно спирала,лек руж и там някакво червилце,не да се правят на клоуни..

май нищо не написах,но..

Хубави ги има и то доста,ама с извинение повечето такива "кукли" са пр*сти,пушат пият и какво ли още не! Както са повечето дечковци в България

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    тъпо барби.
    хаххаахаа-сладурче не ме познаваш и няма как да знаеш каква съм.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    тъпо барби.
    То ти личи само от коментара, кукло ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    тъпо барби.
    То ти личи само от коментара, кукло ..

факт е,че рядко се среща мъж,който да не загледа една кукла.
    а и съм убедена,че дори тези момчета,които тук пишат как не харесват куклите-в деиствителност е точно обратното!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами да...момчетата обичат да се заглеждат по хубави момичета. Но като им видят капацитета и се отказват Не всички де..
    Пак казвам куклите са момичета, които мислят само за външния си вид, за топираната си коса и за грима .. за нищо друго. Едно момиче трябва да си поддържа външния вид, без да прекалява. И да мисли малко за развитието на мозъчните си клетки

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

оооо я стига,живееш в 21век.на никой не му пука умен ли си,тъп ли си. всеки гледа как изглеждаш и дали имаш достатъчно зелено!

да изглеждаш добре е нормално,но има хора които прекаляват!няма смисъл да сложиш 3 кг грим и да се правиш че слушаш метъл пък да си чалгар и тва цялото за да се харесаш на някого

П.С.-Веднъж видях една от моя клас без грим и се попиках от страх

абе ангел, ти си била мн ограничена бе. я се огледай и виж къде живееш.
    Дешифрирай ми ника и ще видиш , аз по какви девойки си падам.
    Даже такива като тебе са ми супер смешни.
    Войни на Тангра

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от BeBChEtu
    Не се възхищавам на хора който не са себе си...Те се стараят да го докарат от външния вид, защото иначе са нищо...Е не всички са така, но повечето...Аз не съм от тия дето се носят винаги наконтени и се мислят за пъпа на обществото...Аз съм себе си винаги дори и в даскало и където и да било...

OF zashto pak si misli6 4e te ne sa sebe si ai prestanete s tiq kli6ete
    Nito gi poznavash nito ni6to i ve4e te ne sa sebe koq si ti 4e da akjesh kfi sa te!?O6te po malko da kajesh 4e te sa nishto ti kakvo si?!

Sebe si si drashki bahti kompleksarkata..........
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си