^^ Не, не мога повече ... Момче да става в 5 часа за да гласи за даскало. А аз винаги съм завиждала на момчетата, че стават, влизат в банята да се измият и слагат някви дрехи и готово ..
Аз съм на мнението, че едно момиче трябва да се подържа. Косата - здрава, вчесана, оформена.. Лицето - с хубава кожа, евентуално някоя спиралка, пудра, гланц .. Със нормални дрешки .. И в училище да не е някаква дето само се отваря на даскалите. Да си има що-годе хубави оценки.. Самочувствието й да е покрито.
А куклите.. не всички изглеждат добре. Някои в старанието си да се разкрасят приличат на плашила. Тонове фон-дьо-тен, сенки, черен молив. Цветни лещи, удължена коса .. Те са толкова изкуствени. Страх те е да ги пипнеш, да не се счупят И на всичкито отгоре имат огромно самочувствие. И защо? Защото могат да си купят последната колекция на Адидас, а и татито им кара Мерцедес. Не и интересува изобщо кви са им оценките, как ще се развият. Ама ае да са живи и здрави, те ще си осъзнаят грешката рано или късно ..