- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли някакъв максимум относно забележките?
Има ли някакъв максимум относно забележките в училище, защото нещо една след друга почнаха да ми пишат.Същото ли е като с неизвинените отсъствия?
То и едни забележки..![]()
![]()
По правилник 5 забележки- забележка, 10 - последно предупреждение, 15 - преместване, поне при нас по правилник беше така, но никой не ги е броил.
Написала съм си всичко, само съм забравила да погледна верните отговори отзад на книгата, и като ми изпраскаха една огромна забележка.![]()
Де да беше само тя, де.
Ми то вечи зависи от училището, в някое училище, където няма много деца не гонят и 120 да направиш, мисля че няма значение колко за бележки имаш, за да те изгонят трябва да имаш над 15 неизвинени отсъствия![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Мани, мани.. Заради една проверка ме изкараха, че вечно не знам какво трябва да правя, как се пише домашно, как да си го проверявам.. (Цитирам.)
И оня ден забележка, и миналата седмица, и преди това.![]()
Иначе съм послушно дите.![]()
Абе, има къде-къде по-непослушни деца от мен в класа.![]()
Не знам, ама имам чувството, че сме нарочени от целия учителски колектив, директора барабар с чистачките.
Има едно момче в класа, което постоянно тормозят, откакто почнахме училище и класната чак днес разбра.То не беше хвърляне на речници през прозореца, то не се спряха да го бият и да скачат върху него в коридора.
По принцип това ХИЧ не го одобрявам, ама какво да се прави..
![]()
Уискас, какво по дяволите е мексиканска вълна?![]()
Май не.Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
![]()
Няма и начин.. Сега на класното по Алгебра ще ни дадат към 20 различни контролни.А по английски само да погледна към прозореца-счита се за преписване от моя страна.
![]()
Като сме почнали с историите:
Нашата по музика в 9-ти клас не беше много добре, то я и уволниха, де.
Тя рядко пишеше в дневника, но си ги пишеше в една тетрадка, която на никого не показваше, но ние й я поискахме да я видим, вече след като бяхме приключили отдавна с музиката. Там имаше егати забележките"Номер 4 Геори Петров яде в 13:45 Бейк роус със сирене и спанак, купен от "Поли" за 0,89 лв." или "Гергана каза: на майка ти ... .... и .....". Тя си ги пишеше целите псувни, де, ама аз нали съм си културна
Или в час сме 15 човека вместо 25 и при проверка вдигаш първо дясна ръка за себе си и после лява за някой, който го няма и тя никога не се усещаше
На контролно при нея тя се разхожда, за да не преписваме, през това време момче отива взима й тетрадката с верните отори от бюрото, преписва всичко, връща я,без тя да разбере нищо.
Абе наиситна си беше за уволнение![]()
Това не, ама веднъж отивам до бюрото, за да ме изпитат, и даскалът беше оставил отворен учебника си, баш до носа ми, ебати.. как да издържа на изкушението? Па взех, че надникнах, и той не се усети. И така си надниквах, и надниквах, и той така и не усети!Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
Аааа, тоя беше голем образ!
По темата - и аз съм чувала това с 15те забележки. Ако направиш 15, те гонят.
Поне така беше преди, щото аз преди година-две правех супер много простотии, и вечно забележки. Даже веднъж с бащата си сверявахме забележките. Много сходни - 'ученикът носи транзистор и слуша мач в час', а моята 'ученичката слуша мач в часа'... ахахах, ебати.. еех, времена.
На мен рядко ми се пишеха забележки, но имаше съученици с доста интересни такива.
За преписването...в основното училище само аз имах отлична оценка на един тест, защото учителката проверяваше работите на предния клас, а аз бях най-отпред. И когато ги връщата Германова (класната ми тогава) каза че има само една шестица и да познаем чия е. Е, мен никой не ме спомена, но в дневника изпънах![]()
shadow4e каза как стоят нещата със забележките.
^ Направо ми мяза на табло.![]()
![]()
Ох, като се сетя за онея мижавите забележки как щяха да ми спрат субсидиите, сега просто не ми се мисли.
Ха-ха, преди малко видя забележката и в последствие от моите и нейните реакции, отнесох цял ритник в дупарата.![]()
За старата ставаше въпрос, май забравих да спомена.![]()
+ "В", но той е малък и бива пометен от вълната. "В" е театралната ложа "това е моето място, може ли да се преместите". Ама пак е добро място а боищаПървоначално написано от Кръчмонавт
![]()
Моята най - малоумна забележка беше " Без книга по извънкласно четене! "какъв за бога беше този час, че и книга тряабваше да нося незнам..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again