- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vajno e !
mm znachi s priqtelkata mi iskame da pravim sex ... vaprosat mi e predi da zapochnem akta kak da q vazbudq smisal iskam da q vazbudq mnogo i togava veche da praim kvoto she praim![]()
Покажи им една пачка само със стотачки вътре. Едва ли нещо ще я възбуди по добре![]()
ами почни с целувки по вратлето й, после по гърдите по цялто тяло, неспирай да я докосваш през това време с ръцете ти, опитай се да я стимулираш с ръце (но само ако е влажна от долу благодарение на целувките и тн) ако не пробвай с орално стимулиране и така ... в крайна сметка трябва от вътре да ти идва ... но на кратко така май е най- лесно става![]()
+1 !Първоначално написано от cvEto
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Много е тъпо да си сух и да искат да лижат, защото по тоя начин ти идва възбудата, а не са успяли само с целувки и галене да го сторят...
имам предвид да се натискате, да я сложиш на леглото си, да й хванеш ръцете например (е, то трябва да ти идва отвътре) и да се натискате с дрехи известно време.. усети какво й харесва и действай
на мен ми харесва да ме притиснат и да ме целуват, да ме пипат по кръста и ръцете им а-ха да слезнат където трябва, а-ха не...
и чак тогава вече сексуална игра близ близ или направо секс..
не знам.. според мен така трябва да подходиш.. яко петинг..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+2Първоначално написано от anonimnaa
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
mi az mislq 4e trqqq da se celuvate malko i kato oseti6 4e i se iska i ne6tata otivat natam po4va6 da sliza6 nadolo parovo po vrata malko "bliz bliz" posle po nadolo postepenno rakata otiva kam onova mqsto po4va6 da q bara6 ama po nejno i ne barzai da barka6 navatre po otgore i kato mine6 po cqloto tqlo (ot ustata do malko pod korema) po4va6 s ezik leko i kato oseti6 4e e gotova po4va6 s instrumentaradvam se ako sam ti pomognal
![]()
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
преди да правиш секс вземи прочети някоя и друга книга по въпроса
![]()
За мен лизането е най-добрия методИ пръстчета ,целувки
![]()
da,izpolzvai ezi4eto siПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Авторе,на колко си ?
[size=7][b][u]fosse cos
според мен и да пише неможе така че и пръсчето не може да използваПървоначално написано от baby_bitch
![]()
[/b]
in defense of our dreams...