- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С колко момчета/момичета сте се целували?
0![]()
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
Ми на 14 съм с 3![]()
С 4 момичетаНЕ съм би,просто от "Не смееш,не смееш"...И с 5 момчета,и все още ходя с едното
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Интересното е че повечето са писали над 10 а в анкетата повечето са гласували за под 10![]()
S 3-ma, na 17 sym... Ina4e i o6te koito ne broq za6toto sa ot igrata 6i6e![]()
Be FREE!!! And feel the love...
.
0![]()
+1Първоначално написано от dqvolski_angel
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
на 14 съм и съм се целувала с едно едиствено момче,с което още сме заедно![]()
еми аз съм на 15 и съм се целувала с 6![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Бройка нз, ама са под 10![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
а ако е над 20 ?!?! не се отнася за мене аз съм на 15 и сам се целувала с 9(в рамката от 14 до 15
хаха)
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
На 14 съм, преди два седмици ми беше първата![]()
s 3На 15 съм
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
с 5на 16 съм
![]()
Хахах ... мислиш ли,че някой брой момчетата с който се целува? хаха
Еми с две...на 15 съмЕдиният никакъв не ми е ,а другият -сегашният ми приятел
и вика ,че се целувам мн хубаво
амаа...се съмнявам да е така
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
3
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)