.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Problem ;(

Problem ;(

Zabelqzah,4e imam mn kosmi po rycete.Daje i mejdu ramoto i lakytq.Ujasno e, mn me e sram i za tofa hodq samo s bluza s dylyg rykaav ;( ;(
    Znam,4e 6te mi kajete da se epiliram,ama mnogo me boli s epilator, osobeno tam mejdu ramoto i lakutq.
    pp imam kosmi daje i po dupetoo ;( ;(
    Ne me mislete za nqkfo 4udovi6te plss ;(
    i mi kajete dali e normalno,za6toto si mislq,4e sym samo az takava na sveta ;(

Град
    София
    Да, ти си единствената такава.. Глупости, много момичета имат косми по ръцете. По дупето - не знам, не мога да кажа, не съм им гледала дупетата Но наистина единствения начин е да се епилираш. Боли, не боли..ще траеш, ако наистина са ти проблем Или с кола маска, но това е горе долу същото.

Mersi mnogo..
    Syjalqvam, 4e sym nahalna, no da pitam - a dali ot dali4e mn se zabelqzva?
    Ili si zavisi ot samite kosmi? ..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    да...мн зависи от космите..ама трябва да се престрашиш с епилатора.. и мен първия път адски мн ме болеше..ама после не е така
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Повече от фен
    За ръцете може да отидеш на козметик да ти ги махнат...А за дупето напълно нормално е да имаш косми и там...ако ти пречат можеш да ги махнеш по много начини...!

Re: Problem ;(

Цитирай Първоначално написано от vertani
    Zabelqzah,4e imam mn kosmi po rycete.Daje i mejdu ramoto i lakytq.Ujasno e, mn me e sram i za tofa hodq samo s bluza s dylyg rykaav ;( ;(
    Znam,4e 6te mi kajete da se epiliram,ama mnogo me boli s epilator, osobeno tam mejdu ramoto i lakutq.
    pp imam kosmi daje i po dupetoo ;( ;(
    Ne me mislete za nqkfo 4udovi6te plss ;(
    i mi kajete dali e normalno,za6toto si mislq,4e sym samo az takava na sveta ;(
    аз пък мн харесвам момичета с косми..и не мисла че е проблем и се забелязва
    Sinan Sakic rulzzz

Едва ли останалите обръщат такова внимание на космите по ръцете ти. И лятото ли ходиш с дълъг ръкав?
    Наистина най-добре отиди на козметик. Не излиза скъпо. На мен ми взимат 8лева.
    И не се срамувай, ако ще ходиш. На жената това й е работата.

Ако толкова те боли с епилатора отиди на козметик да ти ги махне или пък си вземи крем депилатор-аз съм доволна от него
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    ами иди на козметик
    +1
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си