- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- svalqne na kg ot zadnika???
, iskam da popitam kak (s dieti ili uprajneniq) moga da svalq malko kg ot zadnite mi 4asti. Plzzzzzzzzzzz pomagaite!!!
![]()
nai lesno se svalqt ot guza 4rez seks dosta e efikasno!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
EEEEEEEхх..то ако можехме така да си избираме откъде да отслабваме..\
/
Може и да постигнеш ефект с плуване аеробика или тичане
![]()
6to be ako tq se praska redovno primerno s gadjeto si! i ako tq e v/y nego taka mn lesno se svalqt kg ot zadnika! 6toto e pod neprekusnata udarna sila i kletkite vutre se razdvijvat i taka se svalq!Първоначално написано от FlowerinesS
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
по-скоро се стягат бедрата доколкото знам![]()
че то като се свалят кила, не се ли свалят отвсякъде???
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=27&id=2329
много са добри
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
верно ли???я разкажи малко..аз ги почнах скоро и ще ми е интересно да разбера повечко за тях...![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
едва ли килограмите се свалят като се мърдат клетките.по скоро мускулите трябва да се съкръщават.Първоначално написано от MAFIOZO
най-добре иди на фитнес и инструктора ще ти каже точно.ако нямаш възможност в тялото има много готини идейки че чак и снимки![]()
klqkaniqta-stqgat i gzua i bedrata,izka4vane na stulbi-su6toto
Първоначално написано от independence_88
in defense of our dreams...
Първоначално написано от ValzZi
Суетата.Моят любим грях.
върти колело и прави клекове (не пълни) + подходяща диета
Цитирам Недик Недев от "Фитнес Уикенд" по СКАТ
"Някой хора идват и ми казват, ами искам да сваля малко от дупето и от тук малко, и от там малко =). Хора разберете, това не е скулптура. Когато човек сваля, той сваля навсякъде."
Отиди на фитнес, помоли инструктора в залата да ти изготви хранителна диета. Най-важното е храната.
"Каквото ядете такиви сте." - Недик Недев
След като си оправила нещата с храната, трябва да започнеш да правиш аеробни тренировки.
Тренировки при които се диша много. Мазнините се изгарят с помоща на кислорода. Така че например можеш да караш велоергометър(колело) във фитнеса, обаче цитирам Недик Недев "Ако ти сложат една книга пред тебе и можеш да виждаш буквите, значи не въртиш достатъчно бързо, а само си почиваш"
Трябват интензивни аеробни тренировки.
Това със клякането ще ти развие мускулите, но няма да изгори мазнините.
За изгарянето на мазнините трябват АЕРОБНИ ТРЕНИРОВКИ![]()
Успех![]()
Здравейте, мисля че това което ще питам не му е тук мястото, но реших да не правя нова тема. Моят въпрос е точно обратният по някакъв начин да уголемя малко дупето, защото отслабнах доста и сега ми казват, че дупето ми е малко.HELP
А да и някак си това да не се отрази на бедрата ми.
Като надебеляваш, дебелееш навсякъде , същото е и като отслабваш.