- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дон Кихот
мн ви моля ако някои има филма да ми даде линк4е или да ми го прати ...или книгата не6то все ще ми е от полза плс..
пс извинете за правописните грешки ако имаНО МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е !!!!
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
ако не можеш да го дръпнеш дай mail или скайп или нещо там да ти го пратя![]()
oxxxx drypnax si go no mi dava nqkakva greshka i nemoga da si go gledamm![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
това е книгататрябва да имаш word
![]()
mi nqma zn pak ne mi go otvarq imam sqkfi programi ama samo greshka nqkfa mi daa i nz ko da napravqq![]()
Това е цялата книга от посоченият горе файл, просто го копирай цялото и си го сложи в някакъв документ.![]()
daa mersi mn :P![]()
![]()
![]()