- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- izpravqne na kosata
iskam da vi popitam kak si izpravqte kosata prez zimatakosata mi e kudrava obache ne mi otiva takava
i trqbva vse da q izpravqm
no e malko trudno prez zimata molq pomognete mi
![]()
sl@durcheto_11
100% съм сигурна, че изглеждаш по- добре с естественият си вид на косата.
Направи добро- яж л***о !
mi i az iam takav problem i ne izglejdam dobre sas estestveniq vid na kosata si nz za teB . A ina4e sa presa ma ne mi pomaga mn mn .....
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Може да си я изправяш с преса или с ютия.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз миналата зима много се ядосвах с това.
Сутрин я изправя иделано и докато ида от влагата става ужасна.
Бухва и става още по-зле отколкото къдрава.
Така че поне за даскало няма да я изправям.
Няма смисъл просто
Иначе,ако излизам за час-два,може и да я изправя някой път.
po silni stilizanti mislq 4e friziora ti nai dobre moje da ti prepora4a za tvoq tip kosa... i ka4ulka do daskalo hah![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
оф и аз съм къдраваа![]()
мъки,мъки..ама с малко повечко лак и по-голямо опъване с пресата може и да издържиш до даскало![]()
много рядко се изправям (повече се харесвам къдрева) но когато се изправям , ходя на фризиорка и тя ме изправя за по -дълго време![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Апф, моята е чуплива и понякога мн ме нерви.. Не е много дълга, че да тежи толкова, ама попринцип горе се сплесква и надолу бухва и се къдри.. Преди я връзвах нощем, или я сплитах на две плитки..пак беше леко накъдрена (вълнообразна), ама беше по-добре..Само че почна да се омазнява и спрях.. Иначе с пресата се мъча..![]()