- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата харесват курвите :Х:Х
здравеите...аз съм момиче и искам да изкажа мнениеТо си...защо момчетата винаги харесват малките разгонени курвички?
![]()
например нека сравним...2 красиви момичета-( за 2 мои приятелки става въпрос) едната си е нормаЛна с момчетата..говоРи сии с тях,както и с момичетата....обачее другатаа....плямпа им само некви глупости...например онзи ден едно момче от нашия клас и показаа каде живее..ии тя веднага издрънка тъпня.нека да кажа с точност какво каза : хаха аз вече знам каде да ходя вечер ...
![]()
![]()
купи 100 презарватива за тая вечер,даже и толкова може да не ни стигнат :X:X:X:X това бяха думите и....такъв и е езика с всички момчета..постоянноо се натиска...и нека допълня че нея я харесват мн мн момчета..и не защото е толкова красива.. а защото се държи по този начин ...НЕ МОГА ДА РАБЕРА....МОМчеТАТА таКиВа ли МОМИчЕта започНаха да харЕсВаТ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
при мен не е така =) не харесвам курви..
не се изказвай неподготвен,прасе
атрактивна лесна курва - мда, защо да не харесват такива...
но, вярвай ми, не е дълбоко харесване... ;І
тва момиче някой ден ще свърши наебано в нечий апартамент и изритано от там...
или ддз, нека момчетата се обадят.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
има момчета които харесват нормални момичета
![]()
Аз харесвам нормални момичета... а такова като приятелката ти за мен са само за една вечер...
Raise your fist!
курвите ги харесват момчета които не могат да си намерят свястно момиче![]()
Еми аз не съм курва, обличам си се нормално и не се натискам с никой пък ходя с мом4е ве4е по4ти половин година. Значи и за нормалните не е толкоз безнадеждноА твоята приятелка не я ХАРЕСВАТ - вдигат си егото с нея.
и аз така мисляПървоначално написано от Andreev
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Курвите ги харесват защото стават за една нощ т.е. са по-лесни.Те служат за забавление.Когато момче търси нещо сериозно не би отишъл при такъв тип момиче.
Ще харесваме, който и каквото си искаме. Недейте да държите сметка к'во харесваме и к'во не. Не харесвам да се пише с големи и малки букви, това издава каква разглезена лигла си всъщност.
Оф, ок... ама мислиш ли, че тийнейджър, където само глупости са му в главата ще иска да се занимава с неква затворена и притеснителна, вместо да се развлича с неква, дет се праи на голямата работа?
Еми като попораснат малко, вече и мисленето им по този приблем се поменя![]()
еlsy![]()
Zashto da se mycha sys normalno momiche kogato imam kurvichka pod ryka koqto pravi tochno tova koeto iskam i bez opravdqniq![]()
Първоначално написано от elki4ka
мхм...от части е така ;д;д всичките се кефят на леките жени,но никога един мъж не би си взел за жена курва ...
и всъщност от даскалото ми всичките 8мокласнички се натискат на батковците,некфи се надуват правят се на пички ама кфи са грозни само аз си знам,защото момчетата ги интересува дали ше им пусне и дали има хубаво тяло и не гледат характера иии тем подобни.поне момчетата на моята възраст.от прост личен опит го казвам![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Защото се държат освободено, без задръжки, което предполага, че разкрепостеността им няма да бъде само на думи, а и на практика.
А когато на едно момче му се прави секс, то иска именно секс, без обвързване, без частта на опознаването, ето защо го привличат девойки, готови да разтворят крачката.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Предпочитат ги,защото могат да получат това,което искат..Докато повечето момичета не им падат толкова лесно в "мрежите"..за това..ИНАЧЕ, ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ ИСКАТ МОМИЧЕ,КОЕТО ДА ГИ ОБИЧА.Поради тази причина искат тези момичета за една нощ....Те просто им "продават наслада"...нищо повече....Няма я любовта,няма чувства....Продава се-купено....!!
+1000000Първоначално написано от baby_bitch
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Май си единственияПървоначално написано от dIdk0o0y``
![]()
I L0VE MY FRIENDS
съгласна съм с всичко казано - просто са по-лесни, необвързващи и т.н. а на едно момче това би му харесало...ако е в размножителен период![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
хахаха т'ва за размножителния период ми хареса мн0го![]()
![]()
![]()
I L0VE MY FRIENDS
в.слу4ая.твойта.пр.не.е.курв -просто.е.забавна
но.е.вярно.4е.мн.мом4ета.си.п дат.по.малките.курви![]()
I can't stop myself from loving you <3
мии да..може да се кеже че е забавна..![]()
ама ме нерви тва че говори така с всички момчета...намеква им само такива неща..не може да води смислен разговор...а само дрънка глупостиии
![]()
![]()
Аз пък си мисля, че само тъпите момчета, които не могат да преценят момичетата кви са, си падат по така наречените "курвета".