.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Re: момчетата харесват курвите :Х:Х

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    здравеите...аз съм момиче и искам да изкажа мнениеТо си...защо момчетата винаги харесват малките разгонени курвички ? например нека сравним...2 красиви момичета-( за 2 мои приятелки става въпрос) едната си е нормаЛна с момчетата..говоРи сии с тях,както и с момичетата....обачее другатаа....плямпа им само некви глупости...например онзи ден едно момче от нашия клас и показаа каде живее..ии тя веднага издрънка тъпня.нека да кажа с точност какво каза : хаха аз вече знам каде да ходя вечер ... купи 100 презарватива за тая вечер,даже и толкова може да не ни стигнат :X:X:X:X това бяха думите и....такъв и е езика с всички момчета..постоянноо се натиска...и нека допълня че нея я харесват мн мн момчета..и не защото е толкова красива.. а защото се държи по този начин ...НЕ МОГА ДА РАБЕРА....МОМчеТАТА таКиВа ли МОМИчЕта започНаха да харЕсВаТ
    +1 налълно съгласна
    мхм...от части е така ;д;д всичките се кефят на леките жени,но никога един мъж не би си взел за жена курва ...
    и всъщност от даскалото ми всичките 8мокласнички се натискат на батковците,некфи се надуват правят се на пички ама кфи са грозни само аз си знам,защото момчетата ги интересува дали ше им пусне и дали има хубаво тяло и не гледат характера иии тем подобни.поне момчетата на моята възраст.от прост личен опит го казвам
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    pz city
    всички ги харесваме,защото обичаме яките курви,които са само за секс .... скромните момичета са за сериозните връзки.А да и момичета нали не мислите,че вашето гадже като сте с него от 1 год примерно няма да ви изневери с такава мацка.Просто няма мъж които да не изневерява .... ако не го прави значи е един путко и нищо друго.А в тези тийн год. сериозните връзки дори и да ги има са само заблуда и лъжа така че не се прецаквайте още като малко.... писна ми от момичета на по 15г.,които не им се живеее вече
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Еми защото 80% от момчетата,дори може би и повече немислят с главата си,а със онази си работа,неискам никой да обиждам,ноо на днешно време това е факт....!
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Яд ли ви е, че си падаме по курви
    Ако трябва да отговоря сериозно -в малките курвенца привлича общо взето фриволното им поведение и това че са лесни. Нищо повече, а и няма как да вложи човек чувства в тях, при положение, че утре вечер друг ще я помпа. Най-лошото, което може да се случи на едно момче - да се влюби в момиче, за което последствие да разбере, че е курва.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    шот са по рзкрепостени...ако е някоя нормална много време и тряа за свирка още толкова за някоя по изчанчено място и така...докато ако е някоя лесна се и тая къде как и защо....за една вечер няа проблеми...ма за сериозно не стаат шот на другия ден ше са с нов
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

единственото нещо което привлича такива момчета в едно такова момиче е крастата им да правят секс с някоя, а точно такова момиче е най-удобния случай след като още в самото начало тя показва, че е навита да и го дадеш да го лигави.Аз лично не харесвам такива момичета не защото не обичам да правя секс а защото по някакъв начин се отвръщавам от това как една цяла махла а и град може да и се изреди на гъза.

Цитирай Първоначално написано от MuMuTo0o
    Еми защото 80% от момчетата,дори може би и повече немислят с главата си,а със онази си работа,неискам никой да обиждам,ноо на днешно време това е факт....!
    +1oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Бях пияна, когато си написах ника.

Харесват я, защото е лесна и ще им върже без проблем. Целта е само една - секс. За това и ще я търсят. Едва ли някое момче ще иска сериозна връзка с момиче, което го е минало половината квартал. Такива девойки са за една вечер и нищо повече. Ебеш, бягаш и виждаш следващия на вратата.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Курвите ги харесват защото стават за една нощ т.е. са по-лесни.Те служат за забавление.Когато момче търси нещо сериозно не би отишъл при такъв тип момиче.
    Да,съгласна съм... А и да добавя че дори понякога не ги и харесват...просто се възползват.

И за пореден път:Никога не слагайте всички под общ знаменател....

виж са курвар при курви
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    курвите ги харесват момчета които не могат да си намерят свястно момиче
    много правилно и не всички момчета харесват курвите...малко за но ги има .. аз съм един от тях не мога да понасям надуте курви ....

курва...ее всяко 2ро момиче... момчетата който харесват такива момичета направо ми падат във очите...отвръщавам се от такова държание...пък и повечето момчета "харесват" такива момичета ... щот никой друг нейска да им върже
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз харесвам курви
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    столицата
    булшит

Град
    Sofiя
    Нече момчетата ги харесват просто виждат,че тая е лесна и ще се потдаде на техното желание ...дефакто да спът заедно... ; ))

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    те и момичетата харесват курварите ама не си признават
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

da naistina mom4etata haresvat kurvi4ki i as neznam zashto mn se iznervqm imame ena v klasa koqt e super kurva i vs4ki i obry6tat vnimanie i i se natiskat i tq im se natiska i as mn se iznervqm qvno mom4etata haresvat po leki momi4eta za da mogat da gi vkarat v legloto si a posle gi fy6kat pone tova e moeto mnenie
    tAke a dIrty pIcture

за радост с момчетата с който съм ходила харесват нормални момичета познавам мн други момчета който са ми добри приятели и харесват нормалните момичета познавам и такива който ходят с така наречените 'курви' може би защото са по лесни незнам и аз .. аз си задавам същия въпрос
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Момчета,които харесват курви са същите кървари (не мислят за нищо друго освен за секс)

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Абее вие сега половината ше се изкарате, че не ги харесвате, ама си чупите вартовете по тях.Айде стига глупости.Пък и кой е казал, че една курва не може да стане сериозна и да има нормална, пълноценна връзка.Всичко е относително и дори има мн по-печени курви от другите момичета, не ми опонирайте, защото познавам такива.Мнението ви за "курвите"е мн изкривено!Хора сякакви, има разлика от курва до курва!Може би момчетата търсят мн хубаво гадже и се надяват на "с мен ще е различно" и наистина има такива "курви".Ама че сте.. !Това, че едно момиче се облича предизвикателно и се държи така, не означава, че не е добър, мил и тн човек!Тцтц
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Просто знаят. че курвата ще им върже. Струва им се лесна. Това е, не че харесват кой знае колко поведението им. Не искат да си губят времето и накрая да не им върже, така залагат на нещо сигорно.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хах ... познато ..и в моя клас имам такава... : )
    Момчетата я 'харесват' докато не легнат с нея... [;
    това не е харесване...тва е лесна мишена!

Ами така е ! И в нашия клас имам ена фр която е курва ! Всички момчета я хар и аз мн се дразня! Един път я видях да си издърпва долните гащи тей че да се виждат! Две момчета от нашия клас постоянно я обарват, а тя се хили кат някфа ...
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

курви sux

Ами честно казано съм напълно съгласна с твоето мнение и те подкпрепям...в днешно време повечето момчето обръщат внимание на тези които се държат по екстравагантно,вулгарно и се натискат!това им прави впечатление..и че са лесни..и с тях ще им е мн по добре...и им допада начина по който те мислят,защото вече на всички в главата им е само секса и яко ги блъскат хормоните;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си