.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    обичам да тровя такива момиченца ... но все пак не всички момчета харесват такива момичета ... явно сте на такава възраст и на вълна секс .. и нормално е .. след 2-3 години никои няма вече да обръща внимание на приказките и
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

abeee tvoita priqtelka ne e kurva a se prai na takava,ako dosega ne e imala mn gadjeta...ili puk si e prosto leka jeni4ka a puk,ako ee imala bezbroi gadjeta,nachii si e kurvichka,ama momchetata opredeleno ne haresvat samo takiva momicheta spored men!

momicheta za edna nosh :P
    sl@durcheto_11

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    1.По-лесни са.
    2.По-глупави са.
    3.По-секси са.
    4.Стават за натискане в дискотеката.
    5."Връзката" е краткотрайна, без обичайните малоумни проблеми.
    6.Има ги навсякъде.
    7.Всичко става за една нощ.
    8.Няма вероятност да не слушат чалга.
    9.Опитни са в леглото.
    10.Няма "broken heart".

Да изброявам ли още

Естествено е, "нормалните момичета" създават постоянни проблеми и главоболия с неща като недостъпността им, бавното стигане до леглото, и изобщо проблеми, добре познати от романтичните филми. В повечето случай поне е така.

Ако имаш пари, може да си прекарваш готино с "курвите"
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    некъде из Сливница...
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    1.По-лесни са.
    2.По-глупави са.
    3.По-секси са.
    6.Има ги навсякъде.
    9.Опитни са в леглото.
    10.Няма "broken heart".

Да изброявам ли още

Естествено е, "нормалните момичета" създават постоянни проблеми и главоболия с неща като недостъпността им, бавното стигане до леглото, и изобщо проблеми, добре познати от романтичните филми. В повечето случай поне е така.

Много добре казано,точно така си е
    Повечето момчета се кефат яко на тия малки разгонени курвички щото ги виждат че са лесни а на тех точно тва им трябва - секс
    Мен направо ме отвращават такива момичета,не ги дишам но за жалост е пълно с такива

ima si hora za si4ko nemoje da se kaje 4e si4ki mom4eta haresvame kurvi no kato sa kurvi kakvo da napravim da gi mrazim li taka im haresva nito e grqh nito e nishto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Има доза истина в това ,, че някой момчета си падат по курвите ... но не се отнася за всички! ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Курвите ги харесват защото стават за една нощ т.е. са по-лесни.Те служат за забавление.Когато момче търси нещо сериозно не би отишъл при такъв тип момиче.
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Оф, ок... ама мислиш ли, че тийнейджър, където само глупости са му в главата ще иска да се занимава с неква затворена и притеснителна, вместо да се развлича с неква, дет се праи на голямата работа?
    Еми като попораснат малко, вече и мисленето им по този приблем се поменя
    именно!

Цитирай Първоначално написано от Jack_ASS
    Пък ако е някоя много свястна - свалянето е дълго и трудно, а после лежи като замразено пиле в леглото

Омг... ама донякъде си прав
    Бях пияна, когато си написах ника.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MimOSiNitY
    Цитирай Първоначално написано от Jack_ASS
    Пък ако е някоя много свястна - свалянето е дълго и трудно, а после лежи като замразено пиле в леглото

Омг... ама донякъде си прав
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ами да, за съжаление е точно така - "момченцата" започнаха да харесват точно такива момичета! То и момчетата ги виж на какво приличат де, та тогава може да се успокоиш...аз на тия плужеци дето се разхождат наляво - надясно не бих ги нарекъл точно момчета. Те са се изпедерастили до крайна степен, ама то и момичетата сигурно по такива манафи си падат. Проблема е взаимен - както момиченцата курволясват с всеки изминал ден, така и момченцата изпедерастяват.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    и защо като се е избъзикала да е курва... Това е нейния начин- неийн проблем си е.. за всеки влак си има пътници, а според мен момичето не е ненормално...напротив- намерило е езика на мъжете!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Sofiq
    Според мен е много тъпо да сложиш всички момчета или момичета под общ энаменател.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Така се манипулира мъж
    Като пораснеш ще разбереш защо

...

Ми аз съм момче и мога да заявя че не е вярно че харесваме курвите, но когато ни се доиска малко секс и най-лесния и бърз начин да се уредиш е да си намериш някоя такава. Тоест на другите момичета недостатъкът и е че трябва в някои моменти да са малко курви.
    Тва не го казвам от напълно мое мнение а мога да заявя че тва е мнението на повечето от мъжкия пол.

Нене не си падам по курвите противни са ми... особенно тез на по 12-14 години детя ходят с 18 + .......

Мега фен Аватара на Niakoitam
    " Момчетата харесват курви"-малко силно.По-скоро трябваше да е "момчета харесвате ли курвите?И Защо?Това е малко подобно на въпроса:"Защо момичетата си падат по лоши момчета."(не всички от тях както и при мъжете с курвите).

Но кой всъщност са курвите.За едни са едни,за други други.Кои?Тези който се чувстват наранени и искат да си отмъщават на момчетата и го правят ли?Тези,които го правят за разнобразие на скучният си ден ли?Тези,който просто искат да са интересни и харесвани ли?Тези отегчените ли?Или тези,койте не им пука или са чули от приятелки че така е по готино?

Кой са курвите всъщност?

Може би се харесва свободното им поведение и непринудеността им.Това че можеш да си правиш и най-големите "извращения" без да го вземат насериозно или най-много да се убидят за 2-3 минути.

Всъщност ми е малко жал за курвите,както и за курварите,но малко повече за курвите,защото откъдето и да го погледнеш може да звучи брутално мъжете ебат,а момичетата биват ебани.Това:"Аз тоя как го изпрасках" са приказки за 1001 нощ.Както каза един в един друг форум:"На мъжът е даден ключа".Ако забременее жената мъжът може винаги да избяга,а тя остава с детето в утробата и единствено аборт може да и помогне...но може и страшно да и навреди.Така че ми е малко жал за курвите като се замисля как еди ден,когато станат на повечко годинки и не са желани се замислят как никока не са изпитали любовта.Връща им се в съзнието колко мъже са спали и как всички са им били за по един ден.Никой не ги е обичал,а просто е искал да ги ебе и осъзнават как за тогавашното си забавление да видят на кой му е по-голяма пишката и на кой по дебела са пропиляли живота.Жалко нали?

Град
    Непостоянно
    мързи ме да го чета..даже не знам кво праа в тоя раздел..може би щот в кофата са толкова спрели че и за хранене не стаат..но по темата..да вярно е за квот и да говориш .
    .!.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от vampire3
    Нене не си падам по курвите противни са ми... особенно тез на по 12-14 години детя ходят с 18 + .......
    тва е щот си малък и не пускат на тебе
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    1.По-лесни са.
    2.По-глупави са.
    3.По-секси са.
    6.Има ги навсякъде.
    9.Опитни са в леглото.
    10.Няма "broken heart".

Да изброявам ли още

Много точно казано.Поне си честен.БРАВО!!!!
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си