- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата харесват курвите :Х:Х
обичам да тровя такива момиченца ...но все пак не всички момчета харесват такива момичета ... явно сте на такава възраст и на вълна секс .. и нормално е ..
след 2-3 години никои няма вече да обръща внимание на приказките и
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
abeee tvoita priqtelka ne e kurva a se prai na takava,ako dosega ne e imala mn gadjeta...ili puk si e prosto leka jeni4kaa puk,ako ee imala bezbroi gadjeta,nachii si e kurvichka,ama momchetata opredeleno ne haresvat samo takiva momicheta spored men!
1.По-лесни са.
2.По-глупави са.
3.По-секси са.
4.Стават за натискане в дискотеката.
5."Връзката" е краткотрайна, без обичайните малоумни проблеми.
6.Има ги навсякъде.
7.Всичко става за една нощ.
8.Няма вероятност да не слушат чалга.
9.Опитни са в леглото.
10.Няма "broken heart".
Да изброявам ли още
Естествено е, "нормалните момичета" създават постоянни проблеми и главоболия с неща като недостъпността им, бавното стигане до леглото, и изобщо проблеми, добре познати от романтичните филми. В повечето случай поне е така.
Ако имаш пари, може да си прекарваш готино с "курвите"![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Много добре казано,точно така си еПървоначално написано от Nam3less3
Повечето момчета се кефат яко на тия малки разгонени курвички щото ги виждат че са лесни а на тех точно тва им трябва - секс
Мен направо ме отвращават такива момичета,не ги дишам но за жалост е пълно с такива![]()
ima si hora za si4ko nemoje da se kaje 4e si4ki mom4eta haresvame kurvi no kato sa kurvi kakvo da napravim da gi mrazim li taka im haresva nito e grqh nito e nishto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Има доза истина в това ,, че някой момчета си падат по курвите ... но не се отнася за всички! ...![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+1Първоначално написано от sasha_90
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
именно!Първоначално написано от nicolepcd
Първоначално написано от Jack_ASS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Омг... ама донякъде си прав
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Първоначално написано от MimOSiNitY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами да, за съжаление е точно така - "момченцата" започнаха да харесват точно такива момичета! То и момчетата ги виж на какво приличат де, та тогава може да се успокоиш...аз на тия плужеци дето се разхождат наляво - надясно не бих ги нарекъл точно момчета. Те са се изпедерастили до крайна степен, ама то и момичетата сигурно по такива манафи си падат. Проблема е взаимен - както момиченцата курволясват с всеки изминал ден, така и момченцата изпедерастяват.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
и защо като се е избъзикала да е курва...Това е нейния начин- неийн проблем си е.. за всеки влак си има пътници, а според мен момичето не е ненормално...напротив- намерило е езика на мъжете!
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Според мен е много тъпо да сложиш всички момчета или момичета под общ энаменател.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Така се манипулира мъж
Като пораснеш ще разбереш защо![]()
Ми аз съм момче и мога да заявя че не е вярно че харесваме курвите, но когато ни се доиска малко секс и най-лесния и бърз начин да се уредиш е да си намериш някоя такава. Тоест на другите момичета недостатъкът и е че трябва в някои моменти да са малко курви.
Тва не го казвам от напълно мое мнение а мога да заявя че тва е мнението на повечето от мъжкия пол.
Нене не си падам по курвите противни са ми... особенно тез на по 12-14 години детя ходят с 18 + .......
" Момчетата харесват курви"-малко силно.По-скоро трябваше да е "момчета харесвате ли курвите?И Защо?Това е малко подобно на въпроса:"Защо момичетата си падат по лоши момчета."(не всички от тях както и при мъжете с курвите).
Но кой всъщност са курвите.За едни са едни,за други други.Кои?Тези който се чувстват наранени и искат да си отмъщават на момчетата и го правят ли?Тези,които го правят за разнобразие на скучният си ден ли?Тези,който просто искат да са интересни и харесвани ли?Тези отегчените ли?Или тези,койте не им пука или са чули от приятелки че така е по готино?
Кой са курвите всъщност?
Може би се харесва свободното им поведение и непринудеността им.Това че можеш да си правиш и най-големите "извращения" без да го вземат насериозно или най-много да се убидят за 2-3 минути.
Всъщност ми е малко жал за курвите,както и за курварите,но малко повече за курвите,защото откъдето и да го погледнеш може да звучи брутално мъжете ебат,а момичетата биват ебани.Това:"Аз тоя как го изпрасках" са приказки за 1001 нощ.Както каза един в един друг форум:"На мъжът е даден ключа".Ако забременее жената мъжът може винаги да избяга,а тя остава с детето в утробата и единствено аборт може да и помогне...но може и страшно да и навреди.Така че ми е малко жал за курвите като се замисля как еди ден,когато станат на повечко годинки и не са желани се замислят как никока не са изпитали любовта.Връща им се в съзнието колко мъже са спали и как всички са им били за по един ден.Никой не ги е обичал,а просто е искал да ги ебе и осъзнават как за тогавашното си забавление да видят на кой му е по-голяма пишката и на кой по дебела са пропиляли живота.Жалко нали?
мързи ме да го чета..даже не знам кво праа в тоя раздел..може би щот в кофата са толкова спрели че и за хранене не стаат..но по темата..да вярно е за квот и да говориш .
.!.
тва е щот си малък и не пускат на тебеПървоначално написано от vampire3
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много точно казано.Поне си честен.БРАВО!!!!Първоначално написано от Nam3less3
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.