Цитирай Първоначално написано от samoubiika
Цитирай Първоначално написано от elki4ka
здравеите...аз съм момиче и искам да изкажа мнениеТо си...защо момчетата винаги харесват малките разгонени курвички ? например нека сравним...2 красиви момичета-( за 2 мои приятелки става въпрос) едната си е нормаЛна с момчетата..говоРи сии с тях,както и с момичетата....обачее другатаа....плямпа им само некви глупости...например онзи ден едно момче от нашия клас и показаа каде живее..ии тя веднага издрънка тъпня.нека да кажа с точност какво каза : хаха аз вече знам каде да ходя вечер ... купи 100 презарватива за тая вечер,даже и толкова може да не ни стигнат :X:X:X:X това бяха думите и....такъв и е езика с всички момчета..постоянноо се натиска...и нека допълня че нея я харесват мн мн момчета..и не защото е толкова красива.. а защото се държи по този начин ...НЕ МОГА ДА РАБЕРА....МОМчеТАТА таКиВа ли МОМИчЕта започНаха да харЕсВаТ
+1 налълно съгласна
мхм...от части е така ;д;д всичките се кефят на леките жени,но никога един мъж не би си взел за жена курва ...
и всъщност от даскалото ми всичките 8мокласнички се натискат на батковците,некфи се надуват правят се на пички ама кфи са грозни само аз си знам,защото момчетата ги интересува дали ше им пусне и дали има хубаво тяло и не гледат характера иии тем подобни.поне момчетата на моята възраст.от прост личен опит го казвам