.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Град
    Стара Загора
    точно преди 30 мин с едни приятели повдигнахме въпроса за halloween и сиг ще се съберем :P само че нямам идеи за костюм ... предложения?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Амиииии
    можете да обиколите секс-шоповете!

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

oyyy na koq data beshe ?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    На 31ви,иначе и ние с приятели обмисляме идеята за купон,щото вече не сме на 6 да ходим по хорските къщи за бонбони :P ...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    ние с моя клас точно тогаз сме на хижа и всички ще се облечем и ще празнуваме
    аз смятам да бъда черна феичка или черен ангел *имах една рокличка с която всички казваха че приличам на феичка,но ако успея да си намеря крилца,ще стана черно ангелче *

п.п И като не е християнски празник,кво??? Нещо не мог да ви разбера...Плюс това от къде на къде решихте че всички трябва да сме вярващи християни??? Бахти тъпото

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Цитирай Първоначално написано от Mr. Nobody
    гадни турци
    това православен празник ли е
    Определено не е православен, ама всякакви такива хейтъри дето едва ли не само за идеята плюят празника.. мисля че ще е готино да си го начукат.
    Аз например нито православна, нито изобщо християнка съм, ама няма по-гот от тва с компанията да се гримирате като глупаци, да порнете малко и да се забавлявате.
    Не е православен празник, но е празник, нали? Хората обичат да празнуват, в кръвта им е.
    На разни смешковци които се мусят и си измислят поводи да хейтят... никога няма да им е весело май.
    Надявам се сега да не ме изядете с парцалите, но аз Вси Свети го отбелязвам по някакъв начин. Не е "мой" празник, тъй като и християнка не съм, но си го празнувам. Те и мангалите не са християни, ама идват да искат яйца и отбелязват Великден, нали?

Миналата година на Хелуин във Варна бяхме едно 200 човека и само заради емоцията си струваше да бъдеш там - по-готиното беше че аз ги познавах повечето и си направих мнооооооого снимки. Имаше воини, мумии, вещици, всякакви облекла, ако някой от Варна е бил там сигурно знае за какво говоря. Изключителен спомен!
    Тълпа хелуинци навсякъде! Беше много гот как бяхме запълнили центъра и се дживихме едва ли не като някакви сектанти. Аз помня че бях пийнала малко и някака жена ме интервюираше и т.н.
    Абе беше си готино. И вихме, и пяхме. : D

Гот си е, аз ще го "празнувам" и тая година.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    ние с моя клас точно тогаз сме на хижа и всички ще се облечем и ще празнуваме
    аз смятам да бъда черна феичка или черен ангел *имах една рокличка с която всички казваха че приличам на феичка,но ако успея да си намеря крилца,ще стана черно ангелче *

п.п И като не е християнски празник,кво??? Нещо не мог да ви разбера...Плюс това от къде на къде решихте че всички трябва да сме вярващи християни??? Бахти тъпото

Ако не успееш да си намериш можеш да поръчаш от тук- http://www.kuku-bg.com/product.php?product=563
    А това става и като за фея,обаче е в бяло http://www.kuku-bg.com/product.php?product=519
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Mr. Nobody
    гадни турци
    това православен празник ли е
    Определено не е православен, ама всякакви такива хейтъри дето едва ли не само за идеята плюят празника.. мисля че ще е готино да си го начукат.
    Аз например нито православна, нито изобщо християнка съм, ама няма по-гот от тва с компанията да се гримирате като глупаци, да порнете малко и да се забавлявате.
    Не е православен празник, но е празник, нали? Хората обичат да празнуват, в кръвта им е.
    На разни смешковци които се мусят и си измислят поводи да хейтят... никога няма да им е весело май.
    Надявам се сега да не ме изядете с парцалите, но аз Вси Свети го отбелязвам по някакъв начин. Не е "мой" празник, тъй като и християнка не съм, но си го празнувам. Те и мангалите не са християни, ама идват да искат яйца и отбелязват Великден, нали?

Миналата година на Хелуин във Варна бяхме едно 200 човека и само заради емоцията си струваше да бъдеш там - по-готиното беше че аз ги познавах повечето и си направих мнооооооого снимки. Имаше воини, мумии, вещици, всякакви облекла, ако някой от Варна е бил там сигурно знае за какво говоря. Изключителен спомен!
    Тълпа хелуинци навсякъде! Беше много гот как бяхме запълнили центъра и се дживихме едва ли не като някакви сектанти. Аз помня че бях пийнала малко и някака жена ме интервюираше и т.н.
    Абе беше си готино. И вихме, и пяхме. : D

Гот си е, аз ще го "празнувам" и тая година.

абсолютно правилно....Аз също не съм християнка,нито мюсюлманка,нито каквото и да е било...И ще си го разнувам ако ще и още 10000 лайненца като тва да ми изръсят тая простотия...

lonely in my live аз също съм хвърлила око на тея черните крилца,но е потърся и по магазините Мерси,все пак

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Fenty
    как че е тъп празника уеее простациииии
    Мн си е як,миналата година се облякох като вещица,сега незнам,ноо няма с кого да празнувам
    +1 i az bqh minalata godina ve6tica i taq sa 4ydq nqkoi 6e mi se vurje li pak na akula da se razkarvame taka po centura

Едва ли ще го празнувам.

Град
    Плевеен
    В английксия ми ще си праим парти с костюми

вече трета година ще го празнувам много е яко , хич не ми дреме, че не е Християнски празник, никой не може да го забрани на никого.Само, че още не знам каква ще съм , мислих си за Джокера от Батман , не сериозно не знам
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    `монтана'сiту ;d
    празнувахме го 2 години с приятели по дворовете на къщите ни , беше супер забавно и се получи дори малко страшно .. вярно , че не е християнски , обаче никаде не е казано , че не може да се празнува.. а тая година може би ще го празнуваме в училище макар , че по-яко е нощем
    If you see someone without a smile give them yours..

Не го "празнувам". Просто си купонясвам и се кефя на единствения ден, в който е съвсем нормално да си като ненормален.

Edit:
    И моля, престането с глупостите от рода на "Не бил християнски. Бил американски и прочее." Съмнявам се, че повечето от вас са религиозни. Извинете, но свидетелството за кръщение не ви прави християни. Сещаме се за Бог само когато ни е удобно, нали? Знам, че вярата се проявява в различни форми. Но не мисля, че е правилно да я намесвате в момента. И какво когато не е християнски празник?
    Извадка от конституцията:
    " (Чл.12) (3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание."
    Традиционна, но не и официална.
    Никой от нас не "празнува" Хелуин от религиозност. Всички го правят заради купона. Бил американски празник? Българина, който е българин в сърцето си, няма да стане по-малко българин заради това, че един ден се е облякал като призрак и е купонясвал, нали?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не, няма да празнувам.

Има някакъв немски празник, през пролетта. Празнуваме го в училище. Преди 2 години бях фея..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Не го "празнувам". Просто си купонясвам и се кефя на единствения ден, в който е съвсем нормално да си като ненормален.

Edit:
    И моля, престането с глупостите от рода на "Не бил християнски. Бил американски и прочее." Съмнявам се, че повечето от вас са религиозни. Извинете, но свидетелството за кръщение не ви прави християни. Сещаме се за Бог само когато ни е удобно, нали? Знам, че вярата се проявява в различни форми. Но не мисля, че е правилно да я намесвате в момента. И какво когато не е християнски празник?
    Извадка от конституцията:
    " (Чл.12) (3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание."
    Традиционна, но не и официална.
    Никой от нас не "празнува" Хелуин от религиозност. Всички го правят заради купона. Бил американски празник? Българина, който е българин в сърцето си, няма да стане по-малко българин заради това, че един ден се е облякал като призрак и е купонясвал, нали?

nikoga nesum go praznyvala ,no mi se iska nz 6t0 qky mi se vijdaa
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    be to koi den beee6e? kajete pls pls
    31ви този месец. Т.е- другия петък.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

аз мин година бях на една вила и бяях и червена шапчица .. абее 359657 в едно ;d таз година май няма да се празнува ама иначе най-яко е кат си правиш костюма и да се напиеш после едно хубаво с повод без повод независимо какъв ми бил празника
    Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял

аа за да не пускам нова тема можете ли да ми кажете с кфо мога да си направя лицето БЯЛО? мерси предварително
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

в нашето училище всяка година се празнува (sun)
    обаче аз сега съм заяк и незнам как да се облека и от къде да си взема костюм а пък имам огромно желание да прануваммм
    и от къде да си взема костюм ??
    преди малко гледах линковете за този магазин куку има ли такъв в бургасс???
    дали ще се намери някои отзивчив човечец да ми помогне

правете квото знаете, аз не го празнувам...

аз пък ще бида в един клуб, където един приятел dj. организира парти.
    мисля да бъда военен съдист или нещо такова ( по индъстриал)
    Войни на Тангра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си