- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже от класа
Чудно ми е дали някой е имал гадже от класа си и ако да, то моля да каже какви са плюсовете и минусите, и въобще такава връзка може ли да просъществува дълго![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
то всеки ден има по 10 такиваПървоначално написано от Andreev
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Не съм имала ама си мисля че така бързо ще си омръзнем![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
какво значение има дали сте от един и същи клас или не ?? .. а това че бързо ще си омръзнете - зависи само и единствено от самия човек
Да ви имам проблемите!И какво като е от класа, това означава ли, че не е свестен и че нищо не може да се получи?! Пфф тъпа работа
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ами аз не съм имала, но мисля че когато всичко свърши ще е някакво супер сконфузно като всеки ден се виждате в даскало.
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
Според мен е мн. гадно да ходиш с някой от тфоя клас. Да, вярно, че по някакъв начин класа се сближава, когато има двойка в класа [въпреки, че си зависи мн. и от хората], но кат скъсат е shit по много причини. Но ако ти би искала да ходиш с някой от тфоя клас, моят съвет е да не казвате на мн. хора...
ti she ni kajesh![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Бе не ме кефи идеятаА и наистина после ще е гадно, ако скъсате...
nicolepcd
Аз имам гадже от класагодина и половина (не сме си омръзнали)и ако случайно скъсаме не смятам че ше е конфузно
![]()
![]()
Да имала съмИ не сажалявам за нищо... Преди това бяхме приятели, сега отново сме. докато ходехме отношението на другите към нас не се промени, пък и никак не ни беше зле да съчетаваме полезното(задължителното ходене на даскало) с приятното
Всичко продължи месец-два и не мисля, че скъсахме защото си омръзнахме..
А най яко е да сядаш до него на последните чинове
![]()
Аз имах в края на 7-ми клас когато щях да се местя в друго даскало.И както се очакваше падна се в моя клас.![]()
![]()
Ма просто не си говориш с нея нищо друго няя стане да не е единствената. има още 20 човека спокс![]()
Ами наистина зависи от човека....а за след като скъсате (тоест...АКО скъсате) може да ви е неудобно да се виждате всеки ден... поне за мен би било...
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Не съм имала такава връзка и може би дълбоко в себе си, не искам да имам.
Окей, отначало ще бъде супер сладко, но един ден, когато чувствата охладнеят, ще е много трудно да продължите напред.Ще са се изчерпали нещата, които са ви свързвали до този момент, но училището ще е в основата на всичко, то е тази непреодолима бариера.
Единствения начин да забравиш някого е да не го виждаш, а в ситуация като тази е невъзможно!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да имах с приятеля ми скъсахме преди няколко дена от един клас сме ходихме 7 месеца ами много ми е трудно защото се оби4аме наистина но имаме проблеми и неоже поне сега да сме заедно но за момента 4естно казано съм в някаква депресия и ми е много гадно като го гледам отстрани...
No matter where you go, there they are...
Първоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
не, не съм имала.Първоначално написано от darking
плюсовете са много. минусите може и да ги няма - това вече си зависи от хората.
в нашия клас имаше 2двойки. едните скъсаха - никаква промяна в отношенията им освен, че спряха да се натискат по коридорите. приятели са, разбират се перфектно. другите скоро ще направят 2 години от както са заедно и са все така щастливи и влюбени като в първия ден.
... so much to live for, so much to die for ...
Аз имах и да ти кажа докато бяхме заедно беше наистина мн хубаво... след като се разделихме стана мн кофти,защото пак всеки ден бяхме заедно,но вече не можех да го гушна и да му кажа колко го обичам,а трябваше да го избягвам известно време,за да можем и двамата да свикнем един без друг.
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Аз имах такава връзка и беше страхотнокакто каза някой по-нагоре "Съчетаваш полезното с приятното". Въобщее сега като се замисля нямаше в случая никакви минуси,относно наште отношения де.Имам впредвид че единствения минус беше че госпожите много се оплакваха
На родителските среши само с тва занимаваха родителите ни
Че сме се били разсейвали много,че не било прилично да се "натискаме" по-коридорите.
![]()
Аве общо взето беше супер яко.
Edit: Говоря в минало време НЕ защото сме се разделили,а защото вече сме в различни училища(за наше огромно съжаление)
Имах .. И ми беше най - добър приятел .. После като го гледах всеки ден да се натиска с различна и лошо ми ставаше. Не си говорихме много дълго време. Нито дума! Но преди два - три дни се " здобрихме " и вече всичко е както преди да ходим ..
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
НЯМА плюсове!!!Най-голямата грешка в живота ми![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Бързо си омръзвате . . пък и ако евентуално скъсате е малко конфузно (особено ако не иска да ти остави на мира и постоянно те следи )Първоначално написано от love_enrique
![]()
![]()
![]()
![]()
Но пък има и друг вариант..зависи от човека..но лично аз не го препоръчвам !
![]()
![]()