.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Не не съм имала такава връзка с момче от класа ми.Но смятам че малко или много след като се прекрати една такава връзка ще е конфузно ако не за двамата то поне за единия .. Но да не се мисли за края на връзката , а за моментите когато сте заедно ..

ха ха било трудно... има и плюсове и минуси , но зависи и от ситуацията Аз имам гадже от класа ми и сме от почти 2 години заееедно така че не се притеснявай, ако съученика ти е сладък
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Цитирай Първоначално написано от Gold_Angel
    ха ха било трудно... има и плюсове и минуси , но зависи и от ситуацията Аз имам гадже от класа ми и сме от почти 2 години заееедно така че не се притеснявай, ако съученика ти е сладък
    Оооо намират ме за сладък :> ^^
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    staraq se da nqmam,makar,4e minalata god.zamalko da stane,ami - site sa ,kato skusate 6e go vijda6 vseki den i 6e ti e gadno i o6e pove4e,ako e dryga + te moje da ste pove4e vreme zaedno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    6e mi pi6e6 li li4no
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    6e mi pi6e6 li li4no

и златното ангелче ще ти го набие целият :>
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

hodila sum s mom4e ot klasa i bqhme mn 6tastlivi gotino be6e da sqdam s nego na posledniq 4in i da go durja pod oko est :P i ne skusahme 6tot si omruznahme i az misleh 4e 6te e kofti ama i dvamata se prestruvahme 4e ni6to ne e stanalo i taka...... sega sme po dobri fr ot kolkoto bqhme predi da hodim

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    звучи ми тъпо детско и смешно..но любовта си е любов
    in defense of our dreams...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    staraq se da nqmam,makar,4e minalata god.zamalko da stane,ami - site sa ,kato skusate 6e go vijda6 vseki den i 6e ti e gadno i o6e pove4e,ako e dryga
    Вие ако от началото вече пресмятате края...

Град
    Пловдив
    Кво значи гадже от класа, секи си има различни виждания
    ChoCoGirL..!

Аз и моя приятел сме съученици вече 4та година ходим от почти четири месеца и мисля ,че си зависи от хората колко ще продължи връзката им!
    Плюсовете са ,че се виждаме всеки ден, минусите:може би понякога някой и друг бъзик ама ако не се обръща внимание няма проблем!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Наистина мн си зависи от хората, има едни сладури от съседния клас, които ходят от 8ми клас, а сега са 11ти

Град
    somewhere over the rainbow
    Плюсове:[
    -имаш го/я по всяко време;
    -знаеш къде да го/я намериш,ако ти потрябва;
    -ако имаш нужда от помощ с някой предмет,при солидно желание и от двете страни можеш да получиш помощ;
    -ако се раздрънка с някоя съученичка,хващаш дебелия учебник по лтература и му го стоварваш на главата;
    Минуси(доста повече):
    -след няколко месеца започваш да търсиш разнообразие;
    -лошите страни и навици излизат на яве за по-кратко време;
    -несъзнателно започвате да си обръщате повече внимание един на друг,отколкото на приятелите от класа.Те се цупят и става мазало,което после трудно се чисти..
    -краят на такава връзка никога не е лицеприятен;
    -ставаш прекалено зависим от другия;
    -учителите ви намразват;
    -няма усамотение;
    -в началото на такава връзка успеха понякога пада;
    -на родителските срещи да не започвам да разказвам какво става( или по-скоро след тях);

Imah vruzka s moi biv6 suy4enik,v 9-ti klas.O6te ot purviq den(v novoto u4ili6te) se "sdu6ihme" Bqhme nerazdelni,stoqhme na edin 4in,abeee be6e mnogo gotino!Sled u4ili6te toi me izpra6ta6e,ve4er izlizahme..Vruzkata ni produlji po4ti godina...sled tova az se vliubih v drug,sednahme ...pogovorihme i stignahme do edinodu6no re6enie,da se razdelim.Ostanahme mn.dobri priqteli,do den dne6en az znam,4e moga da raz4itam na tozi 4ovek!!!

аууу не това е истинска катастрофа!няма пълноценна връзка,когаот момчето и момичето са в един клас..,нямат бъдеще..в моя клас..лично една двойка бяха по този начин.....нито с епоглеждаха..нито целуфки ни прегръдки..пълните простотий..а и дори да потръгне..след време като се разделите..няма да е същата хармония в класа..едната част ше мразят теб другата нея/него....тъпа работа е

Град
    Сливница
    не съм имала гадже от класа ми попринцип не намирам нищо лошо в това да са от един клас ако се харесват аз обаче не бих го направила поради простата причина че тия от моя клас изооообщо не ме радват

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз от класа не мога да си хвана гадже.Дори да ми хареса някоя на 2-рата седмица ми е омръзнала без да сме тръгнали пък какво остава ако тръгнем.

Град
    ей там
    всички мислите за последиците
    а ако не скъсате .. \/ за мен си е ок да имаш гадже от класа си е ок кво ви интересува класа и учителите да не живеете за тях .. а това че ще си омръзнете може да стане и с гаджето което не е от класа ако за всяко нещо си казваме ''ако''.. да има там гадже да те радва пък дали е от класа или не все едно живейте за мига
    „Не можеш да намериш любовта там, където я няма. Нито можеш да я скриеш, когато тя наистина съществува.” (Ларошфуко).

Град
    Ямбол
    измий си гъза!

Град
    Хасково
    аз съм нямал но един приятел имаше и бяха заедно около месец и после си омрзънаха и скъсаха...
    ... no comment ...

Имала съм, но не беше нищо истинско. Плюсовее са, че постоянно си с него/нея, но това е и минус, защото нямаш много лично пространнство. Ако си ревнив/а можеш да го/я държиш под око. Минусите, че когато скъсате става неловко и гадно или в моя случай-започвате да се храните постоянно, загубвате си приятелството и за да си го върнете отново, в по-малка степен ест., ви отнема около година...Но не искам да те отчайвам, зависи си от хората и от отношенията.
    I know I should stop believing ... !

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Плюсовете са,че ще бъдеш много време с него... винаги ще е до теб..ще виждаш дали през повечето време ти слага рога и т.н ,но пък лошото е ,че тези връзки са много краткотрайни .. имн бързо ще си писнете.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

А нене .. Гадже от класа - НЕ , мерси ! Някак си .. не мога да си представя като скъсаме .. да съм в един клас с бившия си ..
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Пробвах, ама не става работата, щях да откача по едно време
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от YouR-Life
    Ами аз не съм имала, но мисля че когато всичко свърши ще е някакво супер сконфузно като всеки ден се виждате в даскало.
    + 9812789273729387754389829089784389579 имал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си