- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже от класа
познавам едни хорица 9ти клас са . и ходят повече от 3 месеца ии минусите .. че в часовете са мн разсеяни![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами има си и + и -
писва ти постоянно да си с него ... преди/по време на/след даскало .. после евентуално събота или неделя или пък и двата днипросто в един момент няма какво да си кажете ,почва да те дразни, защото не става нищо ново,всеки ден едно и също
ама това в случай че не си много хлътнал е проблем
виж ако наистина много го обичаш тогава какво по-хубаво от това да сте заедно по цял ден .. че и цялото време на света няма да ти стигне да му се нарадваш и да го нацелуваш
всичко зависи от това какво точно изпитваш към него
и за след късането
вариантите пак са два или приятели оставате,или спирате да говорите
хм но никога няма да могат да се върнат онези чисти приятелски отношения както в началото (тоест преди да тръгнете
) сте имали .. все ще се сещате за дадени моменти .. хубави или лоши и самият факт че виждате всеки ден човек който се опитвате да забравите малко усложнява проблема .. но времето всичко лекува .. или поне така казват хах
но като цяло вече съм против такъв тип връзки
Без да съм чел темата - не си хващай гадже от твоя клас- нищо хубаво няма да излезе
The Spark
на най- добрата ми приятелка .. майка и и татко и са били в един клас 5 години .. във 7 клас са тръгнали ... и сега тя е на 16(fr-ka mi ) и още са сiзаедно и не са си омръзнали ... голяма любов .. голямо нещо