- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ??? Разлика в годините ???
Здрасти хора , абе според вас нормално ли е момче да ходи с момиче и да е с 2 - 3 години по голям от нея ако е на 16 а тя на 13 или 14 примерно ???![]()
то вече няма нормални неща...няма да получиш нормален отговор![]()
![]()
![]()
Разбира се, че е нормално! Няма абсолютно нищо нетипично в разликата в годините ви.
nicolepcd
поредната тъпа тема .. разбира се , че е нормално![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от mynichka
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма нищо ненормално поне в Б-я,в днешно време,още повече,че момиче на 16-17 е високо (1.60),a момче на 13-14 е високо над (1.75).
е ако е на 12-13 години а той на по 16-17 според мен не е много хубаво но ако например и двамата са на една по-улегнала възраст например момичето от 16-17 нагоре а момчето на 20 какво му е лошото??![]()
Първоначално написано от Люси
не съм съгласна
+1Първоначално написано от elsy
Божеее ако тва не е нормално то нормалана ли ще е разликата от 10-12 години?!?![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ем щом сте казали щото аз сум на 16 и бях ходил с едно момиче дето е 2 години по малка от мен и един приятел ми вика педофил и мене ми беше станало кофтиама щом казвате мерси мн за отговорите \m/
естествено че е нормално![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Точно па 2-3 години разлика, си е най срещано, най нормално, а и аз също предпочитам момчето да е с 2-3 години по голямо![]()
За1000 път - НОРМАЛНО Е! ДОРИ ТОЙ ДА Е НА 100, А ТЯ НА 10 ПАК Е НОРМАЛНО!![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+2Първоначално написано от MiLoTo_16
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Напротив,знам истинскти случки.Първоначално написано от kiss_kris
Normal .. Unnormal - I don' know![]()
И аз не виждам нищо лошо ако има 2-3 даже и 5 години![]()
но имам една позната, която излиза със 23 годишен а е на 16... това вече е странно![]()
I L0VE MY FRIENDS
Първоначално написано от laichzeit92
![]()
егати простотията, педофил си бил
![]()
![]()
На 14 и половина съм и съм висок 182Първоначално написано от kiss_kris
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Да,защо не,напълно нормално е и мн мой съученици ходят с момичета от 8-ми клас (аз съм 11).
Любов и вечност не се римуват...