- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- интернет доставчик
в момента съм към спектрум нет, но искам да премина към друг интернет доставчик. препоръчайте ми някой![]()
Аз съм на Networx и съм доволна![]()
...
az sa na link.bg mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn baven ne ti go prepora4vam
защо се махаш?Първоначално написано от triple-sss
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По-добри от MEGALAN няма да да намериш - нета не ми е спирал от 6 месеца
да не се обяснявам на широко - просто не ме кефат
какво мислите за арена нет? иначе тези мегалан ми се виждат добри![]()
![]()
Е ако кажеш в кой квартал си ще можем да те ориентираме по-добре. А при Мегалан/Хоумлан няма нет, всичко е на сървъри в една голяма мрежа, затова им е толкова бърз "нета" и не спира.
п.с. Иначе аз съм на Орловмост нет и съм много доволен, винаги тегля с "максимално достижимата" скорост![]()
МЕГАЛАН
www.megalan.bg
Най-добрите са просто.. нета им не спира дори когато има бури, поне при мен е така
Много са добри и вече имат покритие на доооста места![]()
Аз съм от 2 години към МЕГАЛАН и несъм имал никакви проблеми, те са №1 в София![]()
ima li megalan v varna?![]()
az sam na btk i e ujasnovseki mesec se preebava a vedn1j kato im zv1nqh mi kazaha 4e nqmat tak1v klient
![]()
![]()
![]()
Мегалан няма покритие тука, а и с тея новите цени тотално излезнаха от играта.
Арена нет и това е, ама явно след толкова обяснения не мож го разбра щом и тема пуксаш...
аз съм на LULIN - net Ужасссс най големите боклуци за февруари изтича договора и аз съм на мегалан