шшш, пич - стига, бе. Тия мисли вече не са хубави. Нищо ти няма. И на мен ми се е случвало, както и надали има мъж, на който не му се е случвало да зацикли я от притеснение, я от нещо друго. Много тежко го приемаш. Не е толкова страшно. Вярвай ми. Жените не го приемат толкова тежко, колкото мъжете сами се навиваме, че едва ли не е свършил светът като не ни е станала пишката. Просто не мисли за тая работа и не се отказвай. Пробваш пак, ако пак падне няма да се сдухваш, ами спираш, поемаш дъх за малко, няма какво да се обясняваш и си продължаваш да галиш приятелката, лижи я. Продължи си така още 15-20 минути и ще видиш как ще се успокоиш и малкия сам ще си стане. Само не мисли, че трябва да ти стане. Падне ли просто си настрой мозъка на това как направиш на приятелката ти по-готино, лижи я, целувай я и там каквото ви възбужда и двамата и ще видиш, че нещата ще си дойдат на мястото. Не се насилвай. Кажи й да ти помага - не да се чудиш къде е дупката и т.н. Кажи й да ти го хване и да те насочи, така че да не се луташ и притесняваш. Варвай ми - една женска ръчичка в такъв момент върши чудеса. Стига сдухване и успех - един път справиш ли се, после всичко ще си дойде на мястотоПървоначално написано от Търся Помощ
П.С. Я кажи кога точно засичаш, та да ти кажем как да го избегнеш най-добре
вземи некфи хапчета е ьхах немое му стани.. толкоз ли е грозна приятелката ти![]()
![]()
![]()
![]()
е бз се.. но.. деам вземи нещо!
6tom ste 6 meseca zaedno zna4i nqma ot kakvo da se pritesnqva6!prekaleno mn se 6a6ka6 spored men!po-sdpokoino!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
и аз смятам че е пт притеснението. за първи път си с момиче нормално е просто свиквай с мисълта и гледай да се отпуснеш, няма нищо страшно.Първоначално написано от scoobydors
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
В никакъв случай не пий от тези хапчета. Имат същият ефект като допингът. Тоест може да си повърнеш черният дроб.
Поговорете си с приятелката ти за известно време по този проблем преди секса, за да се успокоиш. И давай![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Chesno kazano e po-dobre prosto da se otpusnesh i kogato stane.Moje da e kogato nai-malko go ochakvash...sushto taka moje da ne izchakvash tolkova mi da deistvash po-burzo![]()
дел
Просто трябва да спреш да мислиш как ще се справиш и мани ги тез с тея хапчета дет ти говорят въобще не ти трябват такива неща всичко ти идва от притеснениятаи не според мен не бива да ви е много дълга любовната игра
все пак още сте неопитни.... дори и първия път да е както казваш 1 минута не се притеснявай с времето ще се осъвършенстваш
айде успех ви желая и се обичаите
![]()
Хапни едно хапче виагра за вечерта , и немаш проблеми![]()
Абе кът толкос се притесняваш от нея,хвани ено курве да ти взема акъла и да си надъхан за аверката тиПървоначално написано от Търся Помощ
![]()
ооо без хапчета ... чувала съм лоши неща по отношение на тях ...я ела при мене аз да те подготвя хихихи
:P следващия път пак можеш да пробваш с алкохол .. веднъж ми се случи с пиано момче на същата възраст и като се сета напрао лошо ми става .. ония ми разказа играта напрао .. е** ми майката от всякъде
![]()
![]()
ами не е лично не..3-тия път чакПървоначално написано от Търся Помощ
позата е много удобна:той е седнал аз съм върху него лице в лице при нас така се получи.. никви хапчета недей взимай само тва не прави
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
6to ne pogovorite malko ?moje da se oaje 4e nee tolko stra6no. ne go misli tolkova tva e ne6to prez koeto vs mina i na vs mu e pritesneno za tva se otpusni i togava 6te doide magiqta
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Здравей приятел. В момента и аз съм във фаза в която се очаква следващия път да правим секс и на мен ще ми е сдухано ако стане така. Това което мога да те посъветвам е следното: Някой културисти, момчета дето се занимават със спорт вземат едни хапченца, за увеличаване на тестостерона - дефакто това са онези хапченца тип Трибулус или Трибестан. Активната им съставка е разтението бабин зъб на латински Трибулус Терестрис. Ако караш често колело няма как да не я знаеш тая гад, че все се набива по гумите и ги пука. Та може да пробваш с някое от тези изброените, ще ти става доста по-лесно и може би проблема ще се махне. Ако не ти се дават 20 лв. за трибестан вземи си билката от аптеката - тя се прави на чай и се пие. Успех и да се похвалиш.
абе стига с тея хапчета и чайчета вие мъже ли сте или какво.. и с моя преди 1 седмица спахме за първи път ( и двамата бяхме девствени) и през цялото време беше адски вазбуден, обаче като слжои ппрезерватива и дойде време за съществената част и нещо ставаше (просто се беше притеснил и му личеше) и просто ллегна и го целувах по цялото тяло както и той мен без да мисли че сега "тр го вдигне" и си се получи![]()
![]()
![]()
Няма смисъл от инжекции, хапчета и т.н. Това са си вече драстични мерки, пък и не е на възрастта за тия драстични мерки. Пич, послушай ме поне менКогато сте заедно, готови за половият акт - НЕ МИСЛИ МНОГО, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ЩОМ Е С ТЕБ И ТЯ ГО ЖЕЛАЕ, ЗНАЧИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ФАТАЛНО, АКО СЕ СПРАВИШ, НЕ КАКТО ТРЯБВА. Все пак... за 1-ви път ви е... и тя не ги умее много, и ти не ги умееш много, така че просто се остави по течението... Каквото ти идва отвътре, такова да е и навън. Всичко идва от притеснението. Всички ти го казаха - любовната игра да се намали, а да се действа малко по-бързичко И БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ. Важен е 1-вия път... Не е от чак-такова значение как си се справил, най-важното е да знаеш, че ти си 1-вият !!!