.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не е честно....

Обичаме тези, които бягат от нас, а бягаме от тези, които ни обичат!“
    Интересно ми е защо става така? Ето, на мен оня ден ми се случи отново, един от най-добрите ми приятели ми каза, че е влюбен в мен...а много добре знае, че аз си искам друг (с който, може би, е невъзможно да се получи нещо вече). И се оказва, че изречения от сорта " нали знаеш, че отношението ми към теб няма да се промени" са пълна глупост....още на другия ден почти не ми говореше...Защо тряабва да загубя отново най-добрия си приятел?
    Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...

мн добре те разбирам но е така като разбереш нещо такова отношенията винаги се променят и да не е честно но не може да се направи нищо
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Мега фен Аватара на mynichka
    на мен ми се случи същото ..беше преди около година може би 2 ..и си седяхме аз и най-добрия ми приятел тръгна да ме целува ..аз станах и се прибрах
    след 2 вечери той искаше да говори с мен - и точните думи бяха " оНя ден исках да те целуна " (а аз това го знаех , обичам го ..но само като най-добрия ми приятел ;(...) и аз му казах ..абе поговорихме , че не изпитвам абсолютно нищо , освен приятелство и да си намери момиче , което да го обича и преди да се приберем аз му го попитах "нали всичко си е както преди " и той да .. но на другия ден отиваме на кафе ( той е барман там ..) и аз отивам на бара с Н. и както всеки ден щях да пия фрапе ..ама той да ми го направи .. ии като ни видя уж най-добрия ми приятел каза на .. едно друго момче "Върви ги обслужи ТЕЗ" .. много страдах ..стана ми гадно ..а мислех , че сме най-добри приятели ..няма значение преживях го ;( но като се сетя и пак ми става някфо мъчно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Аз преди време се влюбих в най - добрия си приятел, беше цяло мъчение, той ми разказва всичко от до, дори любовния си живот, аз също му казвам всичко и ми беше просто много болезнено да слушам за някое момиче, по което си падал и т.н. Сега вече почти не си говорим
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Защото ти го възприемаш като "твоят най-добър приятел", но всъщност отношението му спрямо теб е коренно различно и ти добре знаеш това.
    Безмислено е да очакваш да изградите здраво и стабилно приятелство, защото следващия път, когато излезнете заедно и той те прегърне, ще му се подкосят краката, а ти просто ще усетиш аромата на парфюма му.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Затова само приятели от същия пол, чиста работа.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    [quote="ЦвЕтИт0"]Защото ти го възприемаш като "твоят най-добър приятел", но всъщност отношението му спрямо теб е коренно различно и ти добре знаеш това.
    Безмислено е да очакваш да изградите здраво и стабилно приятелство, защото следващия път, когато излезнете заедно и той те прегърне, ще му се подкосят краката, а ти просто ще усетиш аромата на парфюма му.
    [/quote

+1
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    pz city
    а ето я и моята ситуация,която не е по-малко странна от другите.Запознах се с 1 момиче..... страшно готина и сладка ..... беше ми навита тогава,знаех го,но аз се хванах с нейната най-добра приятелка .... тогава 3мата излизахме заедно,а първото момиче си станахме най-добри пиятели въпреки че бях гадже с нейната приятелка,скоро се разделих с нея,мислех си да се опитам с най-добрата си приятелка,но сега ме е страх да опитам ...... страх ме е да не загубя приятелството й ..... не искам да прецаквам всичко ..... май ще оставя нещата така поне до лятото
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Защото ти го възприемаш като "твоят най-добър приятел", но всъщност отношението му спрямо теб е коренно различно и ти добре знаеш това.
    +10000000000000

винаги,ама винаги,приятелството м/у момче и момиче,за единия е повече от приятелство.все така се получава.
    преди години бяг мн влюбена в най-добрия си приятел.винаги всичко си споделяхме и бяхме неразделни,но ето че отново ситуацията се повтяра..отново единия имаше по-силни от приятелска любов чувства.това бях аз.обичам го и до днес,но вече не е онази любов,която изпитвах...онази силната изгаряща любов...вече е безразличие към неговите чувства.преди се надявах той да ме харесва поне малко,поне от части да споделя чувствата ми...сега вече ми е все едно...може би го правя от страх,да не загубя най-добрия си приятел...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    Русе
    също така исках да добавя,че жените по принцип искаме сериозност...всяка втора жена твърди "искам сериозен приятел,който да ме обича безкрайно",но когато го погледнем и видим тоновете сериозност,с които се е заредил и любовта бликаща от погледа му,се плашим.сякъш "господи,имам чувството че и след смъртта пак ще сме заедно"...същото е и с момчетата,само че те си втълпяват обратното,че неискат сериозни приятелки...когато видят колко сериозно е момичето и какви са и намеренията си казват "неискам да умирам с тая" и също се плашат,но на края се женят точно за такива...сериозни и стабилни момичета!
    всеки човек иска малко или много сериозност и стабилност от страна на другия,но не е важно колко си сериозен и стабилен,а каквси са взаимоотношенията ви и колко се обичате...времето не е важно...то както лекува така и отнема...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на Blab
    Много ме кефят индивиди(предимно, да не кажа само, момичета), които се правят на приятно разсеяни и незабелязващи поведението, намеренията на даден човек, използвайки го(защото правят именно това), само защото им е хубаво с него и не биха се лишили от това си състояние, заради нечие друго щастие.
    За мен, няма ли откритост, няма приятелство. Точка.

Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Аз преди време се влюбих в най - добрия си приятел, беше цяло мъчение, той ми разказва всичко от до, дори любовния си живот, аз също му казвам всичко и ми беше просто много болезнено да слушам за някое момиче, по което си падал и т.н. Сега вече почти не си говорим

оф и аз съм така .... ужас направо ... само където като че ли напоследък ми е дотегнало да слушам за другите и забелязвам нещо взех да се държа много хладно с него... [/list]
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си