.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Нов стил .. ?

Не знаех къде да пусна темата, тук или във "Всичко тийн накуп", но реших тук, не знам защо .. няма значение.
    Напоследък забелязвам нова мода у момчетата. Не съм я виждала в интернет и никога не съм чувала за нея. Ако някой е по наясно, нека да ми обясни какви са, що са.. Значи..тези момчетата са задължително с дълги коси, някъде до врата и големи бретони. Обуват се задължително и само със гуменките на Converse, якетата им са тип "сако", но с качулка. Предпочитаните марки са: Rip Curl, QuickSilver, Levi's, Converse ..
    Знам, че не мога да обяснявам добре. Но предполагам, че ако някой знае за такъв стил ще се сети, въпреки скромното ми обяснение. Благодаря

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

напомня ми емо...

aма може и да не е.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Стила е ФЕШЪН ! Емотата не са това, което ти описа.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Това е просто мода. Защо трябва да е стил? Се едно при момичетата, тези който примерно обичат да носят повече тесни блузки отколкото широки да си имаха техен отделен стил, или тези който носят токчета от тези който носят кецове и маратонки.

Голям фен Аватара на one

Град
    Shove IT
    Хаха, Ripcurl са сърфистка марка, Quiksilver скейтърска, кораджийте и скейтърите носим таквиз! Конвърс и Левис са някви умрели фешънски

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, точно! Няква смесица са ... Не си боядисват косите в черно. Просто си мислех, че и на тоя мода може да й е излязло някакво име. Просто напоследък като ги гледам почнаха да си изравняват броя с този на емо-тата и за това.. Благодаря ви за отговорите

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    Това е просто мода. Защо трябва да е стил? Се едно при момичетата, тези който примерно обичат да носят повече тесни блузки отколкото широки да си имаха техен отделен стил, или тези който носят токчета от тези който носят кецове и маратонки.
    Еми да точно това е стила. Примерно някое момиче носи само поли-това и е стил.Някое момиче винаги токчета и това пак. Трети се обличат по небрежно,други имат по стегнат и изискан стил.Точно това е стила.Дали ще е един човек ,дали ще са цяла СГАН пак си е стил.
    А модата я диктуват по-известните фигури в тази насока (дизайнери)Примерно решава да направи лятната си колекция с апликации цветя и става модерно. Модерно е когато нещо се носи масово за един сезон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си