.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз не съм много ЗА връзките в училище. Разпадат се бързо и нищо не струват (поне повечето). Хубаво си помисли дали си готов за тва

Животът е адът описан в Библията!

още нещо което да кажа :доколкото знам от сигурен източник тя все още е девствена и чака подходящото момче..

добре след време ако я поканя на среща как трябва да подхождам към нея че да не е супер изненадана че я каня ??смисл как да и намерквам тънко че я харесвам???

Не мисли само,че искаш да я целунеш с това най много да я стреснеш Покания да излезете на кафе или на разходка не вярвам да откаже и когато сте сами...и кажи какво мислиш...

Цитирай Първоначално написано от Balmy I
    Не мисли само,че искаш да я целунеш с това най много да я стреснеш Покания да излезете на кафе или на разходка не вярвам да откаже и когато сте сами...и кажи какво мислиш...
    да де това добре ама тъй като аз досега не съм излизал на среща с момиче и нз някво странно ми е имам чувството че след време ако я поканя ще ми се изсмее в лицето или ще е адски очудено...(това със смееното баш при нея ме съмнява да стане)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си