- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- съветче...?(отмъщение)
еми ся тряа ми идея за отмъщение
жертва: едно момче
причина: любов
история: дълга (ето я http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3752601 )
еми той е осми клас аз седми нямам приятели които да ми помогнат така че ако може казвайте само неща дето да мога и сама да ги напраа или другия човек да може да остане анонимен
аз съм за последна година в това даскало така че нямам какво да губя така че приемам сякви идеи и колкто повече толкова по добре (не пишете да го бия и т.н. плс)
Мерси предварително
Е,хубаво,де...За какво искаш да си отмъстиш?! Какви съвети очакваш като не казваш за какво става въпрос...?
7-ми клас си предполагам...
Тръгни с най-добрия му приятел![]()
![]()
![]()
де да знам как да му отмъстиш![]()
nicolepcd
^^^Ама...недей да предполагаш,тя сама си го каза.Иначе-дай малко повече инфо де...ние тука да не сме гадатели???
Отмъщението е едно от най-глупавите неща, които може да направи човек.
Когато порастнеш ще разбереш, че всичко на този свят рано или късно се връща.
Не е необходимо да хабиш себе си за това...![]()
Всичко се връща рано или късно!![]()
Кажи историята за да преценим деИ аз май го иам този проблем
Така е!Първоначално написано от SuNsEt
nicolepcd
+1Първоначално написано от elsy
nqma smisal da ot my6tava6![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
ти: си тъпа
той: е смотан
вие: сте зле
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Стига ве,иска да си отмъщава заради 'любов' хахаПървоначално написано от sladur4etyYy
кратко, точно, ясно...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не знам каква е историята,но най-добре е да не правиш нищо!Да разбере ,че не се интересуваш от него според мен е най-гадното нещо,което можеш да направиш![]()
я дай малко инфо за тоя спрей къде моа да си купя (само да знам) ?Първоначално написано от BаllFace
![]()
![]()
![]()
Офф,моля ти се!НЕ са ли ти каза ли,че само слабите хора се опират на отмъщението?!
Пък и какво ти е направил той всъщност?
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
ти прочете ли историята ? ЦЯЛАТА ?Първоначално написано от sunchouz
Първоначално написано от gabi_94
![]()
Защо, да не би на вас или на ваши познати да се е върнало нещо?Първоначално написано от elsy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами моето мнение е да събереш смелост и да му кажеш всичко което мислиш!! Ако щеш по скайп или нещо такова (колкото и да е глупаво) все пак възможно е и той да има някакви симпатии към теб![]()
Не се отказвай а пък ако не успееш да направиш точно това поне моето мнение е че няма да е зле ако му показваш по някакъв начин любовта си към него
МнОгО УсПеХ !
\
/
Най-много да изядеш боя после![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
няма такъв шансПървоначално написано от Nam3less3
![]()
![]()
![]()
![]()