- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Историята ми...
Историята ми е такава... Запознах се с едно момиче споделих й че я харесвам но се оказа че си има гадже. Сега питам ви вас от форума какво да правя?![]()
Има се гадже?Следователно или наистина си има гажди,или не иска да е с теб.Не можеш ли сам да се досетиш?Оставия.Защото явно не иска да бъде с теб.
Значи отговорът и беше такъв "Трудно ми е да го кажа, но си имам гадже."
По- вероятно да си има гадже.
Това не пречи да я поканиш на кафе,и да се изясните.
Все още очаквам и други мнения![]()
Ами с кого да се занимавам? Навън ме е срам да заговоря някое момиче, не знам какво да й кажа...
Тя, ако искаше щеше да го зареже и да тръгне с момчето, но не.Първоначално написано от Люси
Явно не си направил достатъчно за нея, за да прецени, че иска теб... трябва да направиш нещо, а не просто да и кажеш, че я харесваш... думите са едно, действията друго
Може да не се изясняват нищо, а просто да я покани на кафенце някъде и да прекарат време заедно освен, ако не иска да прекара това време с гаджеот сиПървоначално написано от Люси
![]()
spored momi4eto se pravi na nedostapna i zatova e kazala 4e ima gadje az taka bih napravila ako nqkoi ne me smuti po tozi na4in kato doide pri men i mi kaje iznivideliza 4e me haresva a az izob6to ne sam predpolagala
no prosto se e smutila i izrekla tazi malka laja za6toto e ostanala bez dumispored men te haresva
no razbirase tova e moe mnenie
@dddeni ако питаш мен не е лъжа...![]()
Хайде отговаряйте де![]()
Тогава по-добре я остави!Щом е заета,значи има чувства,а ако не е така,значи ще го остави...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
еми ддз отсъпи фронта пак може само от време на време да си пишете и така![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Гггггоришшшш, пиччч ..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Добре бе,откаде знаете,че е лъжа ? Да не би да и четете мислите или просто се правите на разбирачи и психолози? От цялата история е сигурно едно,че при това положение нямаш шанс.Ще трябва да чакаш и да се надяваш или да я забравиш.
режи вените
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе хора к'во толко се панирате от 6 милионното население в България половината са жени1 по малко
![]()
![]()
къде ги видя тия 8 милионаПървоначално написано от Kraz
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ето редактирах се...
Възмойни са различни варианти, може да ти казжа че си има гадже за да те разкара или може наистина да си има . Не знам. Зависи много от ситуацията, а ние не сме запознати. Ако и тя те харесва поне малко настоявай, ако ти показла ясно че не иска нищо с теб остави я.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Каже ли, че има гадже -> долу ръцете.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...