Аз имам два въпроса и ще ги пусна в една тема, за да не пускам излишно 2 ... та по същество:

1.Имам дълга коса и се чудех как бихте ми предложили да я връзвам или някаква лесна за направа прическа, която не изисква прекалено много усилия, става за всекидневието на ученик и ... не се използват гелове, васки, пяни, щото не мога да ползвам.

2.Другия въпрос е за килограмите. Висока съм 1.67 и тежа 53-54 килограма ... искам да отслабна. Лятото бях на фитнес и без да ям сладко и тестено отслабнах. Но спрях и сега искам отново да смъкна 3-4 килограма, главно от корема(не че там са 3-4то кг де, но искам да ми спадне малко коремчето). 2 пъти в седмицата ходя на тренировки по баскет. Искам да ви попитам две неща: Ако в дните, когато не съм на тренировки ходя на фитнес, ще натоварвам ли много краката си и те ще ме болят ли(защото една приятелка я болят от седмици, заради голямо натоварване). И другия въпрос е ако тичам по 3-4 пъти в седмицата по 15 минути и без да спирам сладкото ще има ли ефект? И по-точно при коремчето или бихте ми предложили нещо друго?

Предварително благодаря за мненията и съветите ви.