.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Боли ме по време на секс

normalno li e vseki put po vteme na sex da imam bolki i da ne izpitvam nikakvo udovolstvie spored vas tva na kakvo se dalji na tva che sum oshte malka li ili tva e simvol na nqkakva bolest molq pomognete mi

Т.7
    swords1010
    sl@durcheto_11

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    а на колко си ако не е тайна
    щото ако си на 11 ОМГ

Град
    На изток от рая
    Повредена си

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

na 17
    sl@durcheto_11

ako e edin ot parvite ti pati e normalno da te boli. parvite 5 pati nqkade boli po vreme na seks. moje sa6to 4lena na priqtelq ti da e golqm i zatova da te boli,ako go vkarva orekaleno navatre.

hottie
    Guest
    Къде те боли?

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    ako e edin ot parvite ti pati e normalno da te boli. parvite 5 pati nqkade boli po vreme na seks. moje sa6to 4lena na priqtelq ti da e golqm i zatova da te boli,ako go vkarva orekaleno navatre.
    +1
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    аз правя секс от 12 годишна почти 13 и болки съм ималасамо първите два три пъти
    Бати курвенцето!

Въпреки,че като те гледам така и аз бих ти скънал амута

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    i mn li si dovolna ot toq fakt
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мое ли ти го тура на белата ризка,ходи стани машинописка!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    Мое ли ти го тура на белата ризка,ходи стани машинописка!

;]

typkacha ti ebe na krivo
    PIKOKAMPHAP

Боже, Боже, курволяк до курволяк. Милата скъпа България, се напълни с отрепки и момиченца на по 11 години дето си мислят, че са много готини и на 17 вече са минати 100 пъти(визирам малкото лайно по горе). Стават магистрали, чистачи или мама меси тате носи, но така е, никой в днешно време няма морал и целите му в живота са да прави секс на 10 години. Деградация пълна, ех, нашата така хубава родина, никога няма да се оправи докато мисленето на новото поколение е такова, никакви цели в живота и пълна морална деградация.

OnTopic: No idea

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    i mn li si dovolna ot toq fakt
    кво ме нападнахте всички щ е права секс на колкото си искам! Девствени и грозни путки
    То щото е голямата гордост да си се наебал на 12,а? Пуу пази боже ако си девствен на 13,тцтцт.Путка си ти ма курва заспала.

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Град
    Бургас
    ОМГ изби всичката риба
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Бати курвенцето!

Абе пичове, вие още ли се връзвате, че тя е на снимката ?

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

emii normalno da te boli parvite p1ti,no sled vseki p1t 6te stava bezbolezneno i qkoo
    Samo vremeto e sposobno da razbere kolko velika e lubovta !?!

vseki moje da pravi sex kogato si iska kogato e gotov na 12,15,30.. godini,az sa6to sam protiv tova da pravqt sex na po 13 godini no vseki si ima li4en jivot

АБЕ ИДИОТ НЯМА А МИ КАЗВАШ КВО ДА ПРАЯ ЛАЙНО Е МАЙКАТИ МРЪСНА!!!! КАТО ТИ Е ТОЛКОВА МИЛО ЗА БЪЛГАРИЯ СИ Я ГЛЕАЙ АЗ НЕ ИСКАМ...ПРАЙ МИ С СЕКС И Щ ГО ПРАЯ НА КОКОТО СИ ИСКАМ ГОВОРИШ КАТО ПРА ПРА ДЯДОМИ ТАКИВА КАТ ТЕБ МН МРАЗА
    Леле накъде отива светът...щом децата на 11-12 почват да се чукат за кво си говорим тогава...виждам че речника ти е доста богат откъм псувни ама ти така се издаваш че не си нищо повече от една проста селянка...тя още не е почнала да излиза вълна по дуд*та и трагнала да ми прай секс...еба*иии народа...

Цитирай Първоначално написано от dve_v_edno_
    vseki moje da pravi sex kogato si iska kogato e gotov na 12,15,30.. godini,az sa6to sam protiv tova da pravqt sex na po 13 godini no vseki si ima li4en jivot
    Това, че някоя 13 годишна пикла разправя, че била "готова" за секс, не означава, че наистина е така! (Училище, биология, ала-бала?)

tva si e za neq gotova ili ne..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    "Боже, Боже, курволяк до курволяк. Милата скъпа България, се напълни с отрепки и момиченца на по 11 години дето си мислят, че са много готини и на 17 вече са минати 100 пъти(визирам малкото лайно по горе)."

abe tva si e verno,4e sa otrepki sa otrepki, ama te kurvite pone mogat kakto trqbva da se ebat,a taq pikla- pfffff,ama are no comment pove4e,4e nie tuka zarezahme momi4eto,kudeto pita i se zanimavame samo s taq tuka

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... да се смея ли...?! или неее....?! съгласна съм с всички които са против чукането на 12!!! Това че някой си мисли че е готов или просто го прави за кеф не значи че разбира от тия неща... и ако си мисли че 15-16 годишните девственици са "......" (да не го цитирам) ще трябва хубаво да си затвори устичката която само чака един голям в устата който лично аз ще осигуря.... айде да ми кажеш нещо напреки.....!!!!!!!!!!! и пак казвам всеки има право да си прави квото си иска ама без да обижда другите....ясну?!?!?!?!
    По темата: ако не ти липсва желание и го искаш не виждам причината по която те боли... дано се оправи с времето....

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Бати курвенцето!

курва ще вкаш на майкати!и ако те вида сам сигурна че ще повърнма
    Алоо мила,ти къде си мислиш,че се намираш бе..? Кво си мислиш ти,че като кажеш,че на 12 си се отворила и край ще ти ръкопляскаме ли.Нормално хората така да реагират.Тва хич не е за хвалене ни най-малко за гордост.Такива работи даже не се и казват,че ще ти се смеят хората с кво си хванала да се гордееш.

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от FairPlayer
    Боже, Боже, курволяк до курволяк. Милата скъпа България, се напълни с отрепки и момиченца на по 11 години дето си мислят, че са много готини и на 17 вече са минати 100 пъти(визирам малкото лайно по горе). Стават магистрали, чистачи или мама меси тате носи, но така е, никой в днешно време няма морал и целите му в живота са да прави секс на 10 години. Деградация пълна, ех, нашата така хубава родина, никога няма да се оправи докато мисленето на новото поколение е такова, никакви цели в живота и пълна морална деградация.

OnTopic: No idea
    АБЕ ИДИОТ НЯМА А МИ КАЗВАШ КВО ДА ПРАЯ ЛАЙНО Е МАЙКАТИ МРЪСНА!!!! КАТО ТИ Е ТОЛКОВА МИЛО ЗА БЪЛГАРИЯ СИ Я ГЛЕАЙ АЗ НЕ ИСКАМ...ПРАЙ МИ С СЕКС И Щ ГО ПРАЯ НА КОКОТО СИ ИСКАМ ГОВОРИШ КАТО ПРА ПРА ДЯДОМИ ТАКИВА КАТ ТЕБ МН МРАЗА
    Ати сигурно може даже и секс да не си виждала ама плямпаш,че си правила.Ти говориш,като разгонена 12 годишна малка кучка. Земи се осъзнай,че цел форум ти се смее бе моме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си