- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Звукът,когато гледам клипове,спира
Пускам си клипчета от vbox7.com,youtube.com и т.н.,гледам,гледам и по едно време звукът спира. Клипът си върви,но звук не се чува. Трябва да паузирам,да пускам пак и чак тогава се чува отново. Да,ама то прекъсва на всеки 20-30 секунди и аз изобщо не мога да изгледам спокойно клиповете!![]()
Какво да направя? От 1-2 дена е така ..
Ох и на мене така ми става, ама спира клипчето и зацепва, давам назад пускам го - тръгва, след малко пак запецне и просто.. ; / А звук изобщо нямаа .....;/
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
i na men na mozilata t1i mi pravi.v takiva momenti si go gledam na google chorme,a ako i tam se preebe na internet explorer![]()
![]()
![]()
imax i opera ama neq q maxnax 6tot mn sa nav1dixa na kompa mi i sq s1m samo s tez trite
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
И на мен ми ставаше така. Заради тъпата реклама с рибите на Кит Кат е. Просто затваряте прозореца на тийнпроблем-и ВОАЛЯ.
И при мен става така, но не е от киткат, отворих vbox7 отделно и пак спираше.![]()
заради рекламата на кит кат!![]()
Не, бее, направо трябва да затвориш прозореца на тийнпроблем, докато гледаш клипчета или поне докато си го отворила, да не си отворила някоя тема, където са се намъкнали смърдящите риби!Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
това ме разбиПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
![]()
иначе и аз имам такъв проблем ; )добре че не гледам често клипчета
![]()
Cruel Intentions
Имаш вирус,веднага преинстал ,че ше става по зле...
Omg..
И при мен е така.
Не е от вирус.
И аз си мислех,че е от това,но не е-пуснах си сърча за вируси-чисто е.
![]()
Неска ще звънна един телефон и ще пиша повече инфо.