.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Звукът,когато гледам клипове,спира

Пускам си клипчета от vbox7.com,youtube.com и т.н.,гледам,гледам и по едно време звукът спира. Клипът си върви,но звук не се чува. Трябва да паузирам,да пускам пак и чак тогава се чува отново. Да,ама то прекъсва на всеки 20-30 секунди и аз изобщо не мога да изгледам спокойно клиповете!
    Какво да направя? От 1-2 дена е така ..

Ох и на мене така ми става, ама спира клипчето и зацепва, давам назад пускам го - тръгва, след малко пак запецне и просто.. ; / А звук изобщо нямаа .....;/
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    i na men na mozilata t1i mi pravi.v takiva momenti si go gledam na google chorme,a ako i tam se preebe na internet explorer imax i opera ama neq q maxnax 6tot mn sa nav1dixa na kompa mi i sq s1m samo s tez trite
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

И на мен ми ставаше така. Заради тъпата реклама с рибите на Кит Кат е. Просто затваряте прозореца на тийнпроблем-и ВОАЛЯ.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И при мен става така, но не е от киткат, отворих vbox7 отделно и пак спираше.

заради рекламата на кит кат!

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Не, бее, направо трябва да затвориш прозореца на тийнпроблем, докато гледаш клипчета или поне докато си го отворила, да не си отворила някоя тема, където са се намъкнали смърдящите риби!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Не, бее, направо трябва да затвориш прозореца на тийнпроблем, докато гледаш клипчета или поне докато си го отворила, да не си отворила някоя тема, където са се намъкнали смърдящите риби!
    това ме разби иначе и аз имам такъв проблем ; )добре че не гледам често клипчета

Cruel Intentions

Имаш вирус,веднага преинстал ,че ше става по зле...

Omg..
    И при мен е така.
    Не е от вирус.
    И аз си мислех,че е от това,но не е-пуснах си сърча за вируси-чисто е.

Неска ще звънна един телефон и ще пиша повече инфо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си