- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се... да се откажа или да се боря
ne6tata sa slednite : ot nqkolko meseca sam vlubenv edno momi4e ot klasa , i kakto se kazva "v lubovta se gubi razsadaka ,a v braka se zabelqzva zagubata " . iskah da se sre6nem i kazq kakvo izpitavam kam neq (no napravih gre6ka
kazah i go no ne o4i v o4i a po skype
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) otrqsza me
![]()
be6e mi kofti e mnogo kofti mi be6e , no go prizivqh . i da si kazq 4esno pak q haresvam
![]()
![]()
e ne e zastoto no
![]()
i se 4udq kak da postapq ? da se otkazq ot neq ili da se borq za neq tova e vaprosa
Т.7
swords1010
опитай.се.да.се.спиятелиш.с. нея-може.по-късно.да.си.падне.по.теб![]()
I can't stop myself from loving you <3
И що сички кухи лейки си изразяват чувствата по скайп?
Другия път пак по скайп миличък и сигурно никога няма да си намериш приятелка...
защо изобщо си изразяват чувствата...Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
не разбрахте ли че е LAME
и че се прецаквате
ЧУВСТВА НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ
само се действа!
действия > думи
и ако има отклик на действията, още и още действия...
а не като сопол да дойдеш при нея и "искам да ти кажа нещо.. харесвам те" и бла-бла....
ДЕЙСТВИЯ, ХОРА, ДЕЙСТВИЯ! (свалка звучи много грубо.. а и всеки си има подход на поведение като харесва някого.. не всички подходи са печеливши, но поне не ти правят старта финал.. както когато решиш да "се изповядаш"...)
и да, ако си чак такъв лигльо и женчо че да си признаеш чувствата face2face, поне не си сгрешил че е било в лицето, а не по мизерния скайп...
ПП. искам само да спомена, че признанията в любов не са лоши ЕДИНСТВЕНО когато си сигурен че човека също те харесва... иначе просто е...LAME.. да отидеш и да си признаеш... ТЪПО.. тц... моментално си стопяваш шансовете, които винаги са малки ако не си ДЕЙСТВАЛ както трябва.. или ако изобщо не си действал!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ ТЪП!?! Много ясно, че ще си бориш за нея БЕ! Отиваш и и го казваш очи в очи, без да ти пука. Забравяш за срам и прочие и и изтърсваш тази новина, няма начин да не мине номера!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Пиши на кирилица...
Односно момичето-попитай я,защо те е отрязала.Може и да промени отношението си към теб ако говорите открито.В противен случай-остави я.Не си заслужава да търчиш след нея,защото може да изгубиш много други шансове в любовта(...с други момичета).![]()
+1Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
бори се за нея не се отказвай
![]()
Отрязала те е-няма чувства към теб.Което означава,че е безсмислено да се бориш за нея.
А ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ ОЩЕ ПО-ТЪПА?!Първоначално написано от sexy_baby_originale
ЗА КВО ДА ХОДИ 8327482374 ПЪТИ, ПАК ДА ГО ОТРЕЖЕ ЛИ?
<N>