- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък за рожден ден
Ох в голяма чуденка съмВ неделя съм на рожден ден на едно момче, а нямам идея какво да му подаря.Не харесва да му подаряват дрехи и доколкото съм чувала обичал да играе WoW .Вие какво бихте подарили на момче?
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
emi zavisi kakvi vkusove i predpo4itaniq imakakvoto i da mu vzeme6,edva li 6 e tolkova zle,sigurna sum
![]()
|
![]()
Така е обаче..работата е там че нямам никаква идея..Той играе футбол ама има 50 футболни топки в тях.Надявам се вие да ми кажете това какво купувате най-често за момчета..Или момчетата какво харесват за подарък?![]()
Изпадам в ужас, когато трябва да купувам подарък за някого с повод. Така не ми идват никакви идеи и започвам да се чудя, да се притеснявам, че времето ме притиска... докато накрая не се набуча на нещо, пф.![]()
Добре ще е да се разходиш по магазинчета разни, да огледаш, току виж нещо ти е привлякло вниманието. Иначе така да се затвориш вкъщи и да очакваш да те озари някоя блестяща идея.... надали.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Както знаеШ и аз имам същия проблем![]()
I L0VE MY FRIENDS
Моля Ви давайте идеи![]()
футболист и геймър - зле работата...![]()
съжалявам че ти спамя излишно в темата ; D
нямам идея... питай най-добрия му приятел..
или някаква книга.. комикс, аниме (не знам защо но затова се сещам)..
може да вземеш книгата doom.. то май бяха някви чудовища алабала аз бях я чела веднъж с една приятелка и не беше зле..
но така и не я дочетохме..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз на мъже взимама някакви запалки, ключедържатели / не от левче, а от тези, които са и с кутийки/, книга, ако знам, че е запален по четенето и знам и жанраБналните неща. Хич ме няма в подаръците
На мен лично ми харесват тези гривнички, които сега са модерни, които са от стомана и гума май. И такава съм подарявала и момчето много си я харесва. Доста хора вече носят такива, но на мен все още си ми харесват![]()
Предплатена game карта за месец.Първоначално написано от buBblE..gUm
![]()
Да му купя ключодържател ама като не пушиосвен да му подаря..и той да започне да пуши :P :P :P
относно за футболиста и геймъра-не тренира футбол(преди тренираше), но обича да играе с фр![]()
Може наистина да му взема някаква гривнаМерси за идеите
![]()
![]()
![]()