.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Блутуут

Блутуут

Има ли некав начин чрез блутуут да си префърля от тела на компа ама без кабел?Смисъл без да се използва букса,щото ми е преебана?
    И ако има кажете къде да търся и кво да кажа и колко пари?

gluposti
    tova e se edno da si zemesh ot ekrana na televizora chips, ako ti se qde
    I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
    You're all I want
    And without you I don't know what I'd do
    I could never ever live a day without you
    Here with me do you see
    You're all I need... <3

Ми бях чула,че се инсталира няква програма с диск и си влкючваш блутуута.
    Ае ако някой знае да пише

Мии аз имам блутуут за компа, който се включва в USB буксата (ако така се казва). И коя е прее*ана, на компа или на тела?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

На компа.
    А такъв дето се включва в буксата просот не ми трябва..
    аз кабел си имам,ама няма как просто с тази букса..

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Ми бях чула,че се инсталира няква програма с диск и си влкючваш блутуута.
    Ае ако някой знае да пише
    Еми то блутуута за компа е устройство, което се включва точно в буксата, но за да работи се инсталира програма (дават ти диска с устройството). И те работят заедно. Т.е. не е ли включен, няма как програматада ти свърши работа.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Би трябвало да имаш няколко "букси" на компютъра.Погледни отзад
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Хора,не искам съвети за буксата,а за блутуута.
    Буксите са две една до друга,и са разделени с преградка,аз съм я избушила и вътре и двете съм ги избушила,така че оправия на буксите няма
    Кажете има ли начин без кабел

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Буксите са две една до друга,и са разделени с преградка,аз съм я избушила и вътре и двете съм ги избушила,така че оправия на буксите няма
    няма..аз също имам блутот и то има едно устройство което просто трябва да се вкара...освен ако нямаш компютър с вграден блутут

Cruel Intentions

Еми ок...

Без букса!? No way, при всички положения най - малко ще ти трябва USB вход от компютъра ти. Сигурен съм, че имаш такъв - всяко PC има минимум по 2. Съмнявам се, че и двете са ти дали фира. От там на там всичко става елементарно. Отиваш в някой техно маркет, купуваш си един блутуут - 15, 20, 25 лева и те ти го дават в комплект с опаковка и диск (предполагам за опаковката знаеше) На въпростният диск има драйвъри за USB-то. Прибираш се във вас, инсталираш ги, включваш си блутуута на телефона, след което и блутуута на компютъра.
    Успех!

ПС: Ако имаш блутуут, но нямаш драйвъри - пиши ми на ЛС, ще ти пратя универсални.

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    няма..аз също имам блутот и то има едно устройство което просто трябва да се вкара...освен ако нямаш компютър с вграден блутут
    Или клавиатурата й да е с блутут Ама ме съмнява да си смени клавиатурата само заради блутута
    Между другото за по-лесно прати нещата,които ти трябват на някоя приятелка Нека тя ги качи на нейното РС и после да ти ги прати по скайп
    А може и компа да си занесеш на ремонт ... Няма да е зле

Град
    Varna
    e ti p1k samo edno usb li ima6 na kompa???

Цитирай Първоначално написано от IWPAMCs
    Без букса!? No way, при всички положения най - малко ще ти трябва USB вход от компютъра ти. Сигурен съм, че имаш такъв - всяко PC има минимум по 2. Съмнявам се, че и двете са ти дали фира. От там на там всичко става елементарно. Отиваш в някой техно маркет, купуваш си един блутуут - 15, 20, 25 лева и те ти го дават в комплект с опаковка и диск (предполагам за опаковката знаеше) На въпростният диск има драйвъри за USB-то. Прибираш се във вас, инсталираш ги, включваш си блутуута на телефона, след което и блутуута на компютъра.
    Успех!

ПС: Ако имаш блутуут, но нямаш драйвъри - пиши ми на ЛС, ще ти пратя универсални.
    бях я забрайла тая тема,както и да е..

Абе вие не разбрахте ли,че съм ги избушила и двете-извадила съм им частите?!?!?!?!?!!?!?!?
    И НА ДВЕТЕ.
    ДВЕ СЪМ ИМАЛА И ДВЕТЕ СЪМ ГИ ИЗБУШИЛА.
    НЕ СТАВА.

Пускала съм тема за това,НЕ ВИ ПИТАМ КАК ДА СИ ОПРАЯ БУКСАТА,питам ви за блутуута!!!!!!!!!!!!!

ебаси неразбраните хора,честно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си