Има ли некав начин чрез блутуут да си префърля от тела на компа ама без кабел?Смисъл без да се използва букса,щото ми е преебана?
И ако има кажете къде да търся и кво да кажаи колко пари?
gluposti
tova e se edno da si zemesh ot ekrana na televizora chips, ako ti se qde![]()
![]()
![]()
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Ми бях чула,че се инсталира няква програма с диск и си влкючваш блутуута.
Ае ако някой знае да пише
Мии аз имам блутуут за компа, който се включва в USB буксата (ако така се казва). И коя е прее*ана, на компа или на тела?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
На компа.
А такъв дето се включва в буксата просот не ми трябва..
аз кабел си имам,ама няма как просто с тази букса..
Еми то блутуута за компа е устройство, което се включва точно в буксата, но за да работи се инсталира програма (дават ти диска с устройството). И те работят заедно. Т.е. не е ли включен, няма как програматада ти свърши работа.Първоначално написано от Taste the rainbow
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Би трябвало да имаш няколко "букси" на компютъра.Погледни отзад
Първоначално написано от AnincetoSexy
Хора,не искам съвети за буксата,а за блутуута.
Буксите са две една до друга,и са разделени с преградка,аз съм я избушила и вътре и двете съм ги избушила,така че оправия на буксите няма
Кажете има ли начин без кабел
няма..аз също имам блутот и то има едно устройство което просто трябва да се вкара...освен ако нямаш компютър с вграден блутутПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Cruel Intentions
Еми ок...
Без букса!? No way, при всички положения най - малко ще ти трябва USB вход от компютъра ти. Сигурен съм, че имаш такъв - всяко PC има минимум по 2. Съмнявам се, че и двете са ти дали фира. От там на там всичко става елементарно. Отиваш в някой техно маркет, купуваш си един блутуут - 15, 20, 25 лева и те ти го дават в комплект с опаковка и диск(предполагам за опаковката знаеше) На въпростният диск има драйвъри за USB-то. Прибираш се във вас, инсталираш ги, включваш си блутуута на телефона, след което и блутуута на компютъра.
Успех!![]()
ПС: Ако имаш блутуут, но нямаш драйвъри - пиши ми на ЛС, ще ти пратя универсални.
Или клавиатурата й да е с блутутПървоначално написано от mystery`girl
Ама ме съмнява да си смени клавиатурата само заради блутута
![]()
Между другото за по-лесно прати нещата,които ти трябват на някоя приятелкаНека тя ги качи на нейното РС и после да ти ги прати по скайп
А може и компа да си занесеш на ремонт ... Няма да е зле![]()
e ti p1k samo edno usb li ima6 na kompa???![]()
![]()
![]()
бях я забрайла тая тема,както и да е..Първоначално написано от IWPAMCs
Абе вие не разбрахте ли,че съм ги избушила и двете-извадила съм им частите?!?!?!?!?!!?!?!?
И НА ДВЕТЕ.
ДВЕ СЪМ ИМАЛА И ДВЕТЕ СЪМ ГИ ИЗБУШИЛА.
НЕ СТАВА.
Пускала съм тема за това,НЕ ВИ ПИТАМ КАК ДА СИ ОПРАЯ БУКСАТА,питам ви за блутуута!!!!!!!!!!!!!
ебаси неразбраните хора,честно