ami da qvno e vreme za promqna.i nai dobre po4ni parvo ot van6niq si vid smisal eto az primerno da si razkaja nakratko istoriqtaaaa(6te mina na Bg bukvi za da se 4ete po lesno) :
Значи в стария си клас нямах фр. и чесно казано всеки ден се заяждахме накрая се стигаше и до бой и понеже бях поступала бая народ те накрая се отказаха и поне в 7 клас си починах от тях.Проблема беше че те просто бяха идиоти и пълни тъпанари,които не можеха да разберат че може би има някой който знае повече от тях ( не мислете че имам огромно самочувствие,просто имам мн причини за да го казвам).Аз също бях добричката не ходех никъде,не се гласях като онея пикли,прекарвах си цялото време у нас и така....
Отидох в новото училище и реших: ЩЕ ЗАПОЧНА НАЧИСТО.НА 15.09 бях супер общителна отидох запознах се първа с всички,размених си скайпа с някой от тях още от първия ден и бях мн щастлива.Дори срещнах прекрасно момче с което засега всичко върви добре.След това реших че е време за промяна във външния вид.Смених прическата,продупчих ушите,купих си грим НО ВСИЧКО ТОВА НЕ МИ ПОПРЕЧИ да остана една от най-добрите в класа (става въпрос за най-елитното училище в града и за най-елитната паралелка).Намерих си страхотни приятели и сега вече се чувствам супер.
Така че съветът ми е започнис промяна във външния вид,така ще подчератеш красотата си и ще повдигнеш самочувствието си,а оттам следват и вътрешните промени - стани по-общителна.по-оптимистична,все пак винаги има светлина в края на тунела,нали?
ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...